Condenados

Condenados telyes film, Condenados online film magyarul, Condenados teljes film magyarul indavideo, Condenados teljes film magyarul videa

.
Condenados

Condenados

Condenados    16 November 1953

0
TMDb: 0/10 0 votes

Condenados a vivir

Condenados a vivir

Condenados a vivir    10 July 1972

CrimeThrillerWestern

6.8
TMDb: 6.8/10 12 votes

Los Condenados

Los Condenados

Los Condenados    02 June 2009

ThrillerDrama

5.3
TMDb: 5.3/10 3 votes

A halálraítélt

A halálraítélt

A halálraítélt    27 April 2007

ActionThriller

5.9
TMDb: 5.9/10 293 votes

Egy multimilliárdos filmrendező egy valóságshow-t akar interneten sugározni. Egy játék, tíz halálraítélt. A tét a szabadságuk, mivel aki megnyeri, az szabadon távozhat, s a börtönbe sem kell visszatérjen. A másik dolog egy állítólagos pénzösszeg. A játék vérre megy, ugyanis csak egy maradhat. Miután a rabok a szigetre kerülnek, megkezdődik a kegyetlen öldöklés a túlélésért.

Los condenados

Los condenados

Los condenados    19 April 2012

MysteryThrillerDrama

5
TMDb: 5/10 2 votes

Törzsvendég

Törzsvendég

Törzsvendég    02 September 1987

ComedyDramaRomance

7.4
TMDb: 7.4/10 115 votes

Henry Chinaski költő és alkoholista. Los Angeles bárjaiban éli életét, nap mint nap leissza magát. Wanda Wilcox a szerelmi bánatát próbálja tartósan italba fojtani. A társadalom perifériáján tébláboló két bártöltelék útja keresztezi egymást. Egyikük sem vár már semmit az élettől, a napi alkoholadag megszerzésén felül. Kettejük barátsága azonban minden igyekezetük ellenére egyre mélyebb érzéseket kavarnak fel bennük. Egyik nap azután találkoznak Tully Sorensennel, aki ki akarja adni Henry néhány költeményét. Felcsillan a remény a változásra.

A halálraítélt 2

A halálraítélt 2

A halálraítélt 2    06 November 2015

Action

4
TMDb: 4/10 40 votes

Will Tanner apja fejvadász cégét viszi tovább, de egy balul sikerült akcióban megöl valakit. Elege lesz a vérből, ezért új munkát keres. A volt társain keresztül csőbe húzzák és egy olyan játékba rángatják bele, amin a tét élet vagy halál. Persze az elit szórakoztatására fogadásokat is kötnek rájuk...

Vinyan

Vinyan

Vinyan    30 August 2008

DramaHorrorThriller

4.4
TMDb: 4.4/10 44 votes

Jeanne és Paul képtelenek feldolgozni kisfiúk halálát, akit a délkelet-Ázsiában pusztító szökőár miatt vesztettek el. Hat hónappal a tragédia után még mindig a helyszínen vannak, amikor a kétségbeesett Jeanne egy felvételen látni véli gyermekét, és bebeszéli magának, hogy kisfiát elrabolták. Férje szkeptikus ugyan, de mivel képtelen elvenni feleségétől a reményt, elutazik vele Burma veszélyes dzsungeleibe, ahol egy emberkereskedő banda tagjának segítségével próbálnak a gyermek nyomára bukkanni. Hamarosan azonban legszörnyűbb rémálmaik válnak valóra.

Os Condenados

Os Condenados

Os Condenados    26 August 1974

Drama

0
TMDb: 0/10 0 votes

The Damned

The Damned

The Damned    19 May 1963

RomanceDramaFantasyHorrorScience Fiction

6.3
TMDb: 6.3/10 31 votes

Életfogytig

Életfogytig

Életfogytig    16 April 1999

ComedyCrime

6.4
TMDb: 6.4/10 256 votes

1932, New York: Rayford Gibson (Eddie Murphy) kisstílű tolvaj éppen most szabadult. Első útja Spanky (Rick James) illegális bárjába vezet, ahol hamar kiszemeli magának az est első ellopnivaló pénztárcájának tulajdonosát. Így vissza tudná fizetni rögtön régi tartozását a bártulajdonosnak. Claude Banks (Martin Lawrence), az áldozat viszont jövő héten kezdene egy bankban dolgozni, végre rendeződnének dolgai. Rayford későn látja meg, hogy Claude pénztárcája szinte üres, Claude viszont nem tudta kifizetni a számlát: ezért Spanky emberei elkapják őket. Meghagyja életüket, ha elvállalnak neki egy munkát. Szeszcsempésznek állnak a Mississippi mentén, de nincs szerencséjük, hamar elkapják őket. Hatvan év börtönre ítélik mindkettejüket. A macska-kutya párosnak elég sok ideje maradt arra, hogy végiggondolják, kit is lehet okolni a történtekért.

La diligencia de los condenados

La diligencia de los condenados

La diligencia de los condenados    06 August 1970

Western

6
TMDb: 6/10 1 votes

A kárhozottak királynője

A kárhozottak királynője

A kárhozottak királynője    10 February 2002

DramaFantasyHorror

5.6
TMDb: 5.6/10 348 votes

Lestat (Stuart Townsend), a nyughatatlan vámpír feléled több évszázados álmából. A XXI. században a rockzene világában találja meg érvényesülése útját. A hirtelen feltörő rocksztárt világszerte ünneplik. Ébredésének hírére megjelennek az ellenségek is. Közülük is a legnagyobb, a vámpírok királynője, Akasha (Aaliyah), aki minden áron meg akarja szerezni magának Lestat szerelmét és vérét.

Condenados al corredor

Condenados al corredor

Condenados al corredor    15 November 2003

0
TMDb: 0/10 0 votes

Condenados a muerte

Condenados a muerte

Condenados a muerte    18 October 1963

0
TMDb: 0/10 0 votes

Tales from the Crypt

Tales from the Crypt

Tales from the Crypt    09 March 1972

Horror

7
TMDb: 7/10 79 votes

A piszkos tizenkettő

A piszkos tizenkettő

A piszkos tizenkettő    15 June 1967

ActionAdventureWar

7.7
TMDb: 7.7/10 424 votes

Az amerikai hadsereg sokat tapasztalt katonája, Reisman őrnagy azt a feladatot kapja, hogy veszélyes bűnözőkből képezzen ki egy alakulatot, mely képes lesz végrehajtani minden idők egyik legnehezebb és leglehetetlenebb kommandós akcióját. A megszállt Franciaország területén, egy szigorúan őrzött kastélyban magas rangú náci tisztek pihenik ki a háború fáradalmait. A cél az ő elpusztításuk. Ezért tizenkét halálra ítélt katona szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek a kommandós akcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. Mindenki igent mond, s kezdetét veszi Reisman őrnagy és a piszkos tizenkettő küldetése.

Private Property

Private Property

Private Property    07 March 2005

Horror

0
TMDb: 0/10 0 votes

A remény rabjai

A remény rabjai

A remény rabjai    23 September 1994

DramaCrime

8.6
TMDb: 8.6/10 11,004 votes

1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt - noha makacsul hangoztatja ártatlanságát - kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg. A bankéletben szerzett tapasztalatai segítségével elnyeri az őrök kegyét és azzal, hogy elvállalja egyik rabtársa illegális akcióiból származó bevételeinek könyvelését, kivívja "társai" elismerését is. Cserébe viszont lehetőséget kap a börtön könyvtár fejlesztésére, ezzel némi emberi méltóságot csempészve a keserű körülmények között élő rabok mindennapjaiba.

La legione dei dannati

La legione dei dannati

La legione dei dannati    11 August 1969

ActionWar

5.3
TMDb: 5.3/10 3 votes