El Agente

El Agente telyes film, El Agente online film magyarul, El Agente teljes film magyarul indavideo, El Agente teljes film magyarul videa

.
El agente 00-P2

El agente 00-P2

El agente 00-P2    13 February 2009

Animation

5
TMDb: 5/10 1 votes

Zsenikém - Az ügynök haláli

Zsenikém - Az ügynök haláli

Zsenikém - Az ügynök haláli    19 June 2008

ActionComedyThriller

6
TMDb: 6/10 1,499 votes

Az Egyesült Államok kémközpontjába behatolnak az ördögi KAOS emberei, így az USA összes ügynöke egyszerre bukik le. A cég feje (Alan Arkin) mégsem hajlandó rábólintani a kudarcra. Mivel elemzője, Maxwell Smart (Steve Carell) világ életében ki szerette volna próbálni, milyen az ügynökök élete, jobb híján őt veti be. De a verhetetlen szuperügynök (Dwayne A szikla Johnson) helyett kénytelen az utolsó olyan emberét adni mellé társul, aki még a homályban maradt. A halálos veteránt, kódnevén a 99-est (Anne Hathaway). Smart és a 99-es egyre közelebb kerül a KAOS-hoz és ügynöktársához. Az előzőről szörnyű tikok, az utóbbiról szintén szörnyű titkok derülnek ki. Az idő lassacskán lejár. Ha a KAOS-t nem állítják meg, gonosz főnöke végrehajthatja szörnyű tervét. A lelkes amatőr és a lelketlen profi együtt igyekszik megmenteni a világot.

007 - Dr. No

007 - Dr. No

007 - Dr. No    04 October 1962

AdventureActionThriller

7
TMDb: 7/10 1,350 votes

A brit titkosszolgálat ügynökét, James Bond-ot Jamaicába küldik, hogy egyik társuk meggyilkolásának ügyében nyomozzon. Érkezését nem fogadja egyöntetű örömrivalgás, de ennek ellenére Bond pillanatok alatt megtalálja a nyomokat, amin elindulhat a gyilkos felkutatására. Hamarosan egy titokzatos tudóshoz jut el, Dr. Nohoz, majd egyre váratlanabb szálak bonyolódnak az ügybe.

El agente viajero

El agente viajero

El agente viajero    16 October 1975

0
TMDb: 0/10 0 votes

The Humanity Bureau

The Humanity Bureau

The Humanity Bureau    11 July 2017

ActionScience Fiction

4.9
TMDb: 4.9/10 76 votes

2030-ban a világ gazdasága súlyos recesszióval néz szembe, a bolygó légköre pedig kezd egyre élhetetlenebbé válni a globális felmelegedés következtében. Sugárfertőzés beszennyezte Amerika nagyobb területét. Víz lelőhelyek szennyezettek vagy kiszáradtak. Az állatok elpusztultak. A talaj már termőképtelen. Vagyis az emberiség fogytán van az élelemből és a vízből, vagyis a kihalás szélén áll. Nagyhatalmak létrehoztak egy új kormányzatot, a Humán Minisztériumot, mely mindent irányít. Nicholas Cage egyik 2017-es B-s filmje, melyben a Minisztérium egyik ügynökét alakítja.

Az U.N.C.L.E. embere

Az U.N.C.L.E. embere

Az U.N.C.L.E. embere    13 August 2015

ComedyActionAdventure

7.1
TMDb: 7.1/10 3,069 votes

Az 1960-as évek elején a CIA ügynök Napoleon Solo és a KGB-s Illya Kuryakin közös küldetésen vesznek részt, amelyet egy olyan titokzatos bűnszervezet ellen indítanak, amely nukleáris fegyverekkel kereskedik.

Széfbe zárt igazság

Széfbe zárt igazság

Széfbe zárt igazság    10 August 2001

CrimeComedy

5.9
TMDb: 5.9/10 43 votes

Simon Garden nem éppen a legnagyobb sikerrel kecsegtető foglalkozást űzi: pártfogóként szabadlábra helyezett foglyokkal és elítéltekkel foglalkozik. Sikertelenségét áthelyezéssel pecsételik meg felettesei. Új szolgálati helyén, Manchesterben rövid úton komoly bajba kerül: Simon elég naívnak tűnik, hogy rá lehessen kenni egy gyilkosságot. Magas körök akarják így eltussolni az ügyet. Ártatlanságának egyedüli bizonyítéka egy bank széfjében őrzött biztonsági videokazetta. Nos, a felbőszült pártfogó összetereli a csirkefogókat. Ütőképes bandát csinál belőlük, hogy betörjenek a bankba és megszerezzék a felmentő bizonyítékot.

007 - Az aranypisztolyos férfi

007 - Az aranypisztolyos férfi

007 - Az aranypisztolyos férfi    01 December 1974

AdventureActionThriller

6.4
TMDb: 6.4/10 748 votes

A brit titkosszolgálat büszkesége végre stílusban is méltó ellenféllel áll szemben. Scaramanga elegáns, kimért és profi gyilkos. Bond Hongkong, Thaiföld és Kína egzotikus tájain nyomoz egy titokzatos napenergiával működő fegyver után és hamar eljut Scaramanga szigetére is, ahol az aranypisztolyos férfi már régóta készül arra, hogy szembeszálljon a legendás 007-es ügynökkel. A szigeten egy őrült elmével kiagyalt, tükrökkel és csapdákkal teli labirintus vár Bondra - no és Scaramanga, aki úgy gondolja, ezúttal is elég lesz csupán egyetlen arany pisztolygolyó, hogy megszabaduljon a nagy ellenféltől.A film Ian Fleming utolsó, befejezetlen Bond-regénye alapján készült!

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem    29 March 2017

ActionScience FictionThrillerDrama

5.9
TMDb: 5.9/10 4,278 votes

Az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

007 - Aranyszem

007 - Aranyszem

007 - Aranyszem    16 November 1995

AdventureActionThriller

6.8
TMDb: 6.8/10 1,668 votes

Lehet, hogy James Bondot eddig szinte csupa zöldfülűvel hozta össze a sors, ám mostani ellenfelét tényleg kemény fából faragták. Ez a mindenre elszánt bandita az orosz alvilággal is összeszűri a levet, csak hogy megkaparinthasson egy hétpecsétes titokként kezelt katonai helikoptert, majd megszerezze a legféltettebb és legveszélyesebb szovjet űrfegyvert is, az Aranyszemet. Ilyen arzenállal akár az egész nyugati civilizációt le lehet söpörni a föld színéről. És a 007-es ügynök éppen ezt akarja megakadályozni.

Titkos ügynök

Titkos ügynök

Titkos ügynök    12 June 1936

Thriller

6.6
TMDb: 6.6/10 48 votes

Richard Ashenden az Excelsior szállodába érkezik, ahol előzetes foglalására a 234-35-ös lakosztályt kapja. Kissé csodálkozik, amikor a portás közli, hogy a "felesége" már előző nap megérkezett - mivel agglegény. Felmegy a szobába, ahol egy úriembert lát csevegni egy szép szőke hölggyel, aki hitvesi csókkal siet "férje" fogadására. A színjáték tökéletesen sikerül, az amerikai lovag sűrű bocsánatkérések közepette távozik. Elsa és Richard kettesben maradva megismerkednek egymással, mivel mindketten az angol kémelhárításnak dolgoznak. Elsa "izgalmas borzongásra" vágyott, ezért vállalta a nem éppen veszélytelen megbízatást, Richardnak pedig be kellett ugrania egy ügynök váratlan halála miatt. Mindkettejüket R. úr küldte ide Londonból, azért, hogy ártalmatlanná tegyenek egy veszélyes német ügynököt...

The FBI Story

The FBI Story

The FBI Story    01 October 1959

Drama

6
TMDb: 6/10 13 votes

A titkosügynök

A titkosügynök

A titkosügynök    08 November 1996

DramaThriller

4.8
TMDb: 4.8/10 10 votes

Verloc bájos feleségével és értelmi fogyatékos sógorával egy kis antikváriumot vezet a londoni Soho-ban. Ez azonban csak álca, a férfi valójában kettős ügynök: orosz kém és az angol rendőrség informátora. Emellett üzletében anarchistáknak és emigránsoknak szervez politikai találkozókat. Verloc látszólag nyugodt életét az oroszok megbízása zavarja meg: merényletet kell előkészítenie a greenwich-i obszervatórium ellen. Ehhez azonban nincs elég bátorsága, ezért együgyű sógorára bízza a feladatot

07 con el 2 delante (Agente: Jaime Bonet)

07 con el 2 delante (Agente: Jaime Bonet)

07 con el 2 delante (Agente: Jaime Bonet)    12 November 1966

Comedy

0
TMDb: 0/10 0 votes

Max 2: White House Hero

Max 2: White House Hero

Max 2: White House Hero    05 May 2017

Family

6.4
TMDb: 6.4/10 28 votes

The MacKintosh Man

The MacKintosh Man

The MacKintosh Man    01 January 1973

ActionThrillerDramaMystery

6.3
TMDb: 6.3/10 30 votes

OSS 117 - Képtelen kémregény

OSS 117 - Képtelen kémregény

OSS 117 - Képtelen kémregény    19 April 2006

CrimeActionAdventureComedy

7.3
TMDb: 7.3/10 591 votes

A rendező, Michel Hazanavicius az OSS 117-sorozatból és az 50-es, 60-as évek többi titkosügynök-filmjeiből merítve alkotta meg fergeteges kémfilm-paródiáját. A tökéletes retrohangulat és az ügynökzsáner kliséinek felvonultatása igazi szórakozást ígér Jean Dujardinnel a főszerepben.

Frédi, a csempész-rendész

Frédi, a csempész-rendész

Frédi, a csempész-rendész    03 August 1966

MusicAdventureAnimationFamilyRomanceMysteryComedy

6.6
TMDb: 6.6/10 16 votes

Rock Slag, a titkosügynök megsebesül, miközben a bűnösöket üldözi a kőkorszaki kisvárosban, Bedrock-ban. Slag főnöke úgy dönt, a sérült Slag helyett felfogadja Frédit, aki a megtévesztésig hasonlít a nyomozóra. Frédi végül eljut Párizsba és Rómába is... s bár a kirándulás útitársai, Vilma, Béni és Irma számára csupa örömöt hoz, Frédi számára maga a rémálom, ugyanis meg kell akadályoznia, hogy a titokzatos Green Goose gonosz terve, a pusztító rakéta megvalósuljon - miközben felesége és barátai semmit nem tudhatnak meg a nagy titokról.

Agente 3S3: Passaporto per l'inferno

Agente 3S3: Passaporto per l'inferno

Agente 3S3: Passaporto per l'inferno    25 May 1965

Adventure

0
TMDb: 0/10 0 votes

Élesítve

Élesítve

Élesítve    27 April 2017

ActionThriller

6.2
TMDb: 6.2/10 401 votes

Alice Racine egykor a CIA legjobb kihallgatói közé tartozott, ám pályáját derékba törte, hogy nem tudott megelőzni egy több tucatnyi ártatlan életet követelő párizsi terrortámadást. Visszavonultan él Londonban és hivatali munkát lát el a kormány megbízásából, mikor visszahívják az ügynökséghez, hogy kapcsolatba lépjen egy gyanúsítottal, akiből egy újabb, közelgő támadásról kell információt kiszedni. Alice-nek sikerül szóra bírnia a foglyot, ám mielőtt továbbítaná feletteseinek az információt, hívást kap Langleyből. Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.