El Ritual

El Ritual telyes film, El Ritual online film magyarul, El Ritual teljes film magyarul indavideo, El Ritual teljes film magyarul videa

.
The Ritual

The Ritual

The Ritual    11 October 2017

Horror

6
TMDb: 6/10 689 votes

A történet négy barátról szól, akik eleinte még öten iszogatnak egy angol pubban és a következő kirándulásukat tervezgetik, azonban az éjszaka váratlan tragédiával ér véget, mikor egy közeli kisboltba betérve ötödik társukat két rabló megöli. A következő képsorokon már a skandináv vadonban találjuk magunkat, ahová a négy barát társuk meggyászolására, másrészt saját teljesítményük és állóképességük próbára tételére érkezett. Addig nincs is az egésszel semmi probléma, amíg az egyiküknek ki nem fordul a térde egy óvatlan lépés alkalmával. Ekkor úgy határoznak, hogy nem követik tovább a kijelölt turista-útvonalat, helyette inkább lerövidítik az utat a közeli erdőn át. Az erdő azonban éjfekete titkokat rejt és egyáltalán nem biztos, hogy mindannyian megérik a reggelt.

A rítus

A rítus

A rítus    28 January 2011

DramaThrillerHorror

5.9
TMDb: 5.9/10 805 votes

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is kénytelen megtanulni az ördögűzés szabályait. Római tartózkodása során találkozik Lucas atyával (Anthony Hopkins), és onnantól kezdve másképp tekint az egyházra, Rómára, a hitre és az ördögre.Lucas atya ismeri a hit sötét oldalát. Az idős pap az életét tette a gonosz elleni küzdelemre, és nem válogat az eszközökben. Azt reméli, hogy Michael személyében végre rátalált a rég keresett tanítványára.

Rejtélyek szigete

Rejtélyek szigete

Rejtélyek szigete    01 September 2006

MysteryThrillerHorrorDrama

4.1
TMDb: 4.1/10 539 votes

Edward Malus (Nicolas Cage), a visszavonult seriff egy kislány után nyomoz, aki titokzatos módon tűnt el egy félreeső szigeten. Amikor megérkezik, furcsa érzése támad a sziget zárkózott lakóival kapcsolatban. Ez az érzése egyre fokozódik, amikor elkezdi leleplezni a különös szexuális rituálékat és az emberáldozatokat.

Szellemidézés

Szellemidézés

Szellemidézés    22 April 2006

Horror

3.9
TMDb: 3.9/10 8 votes

Egy főiskolás diák szerint a kollégiumi szobájában egy kislány szelleme kísért. A szobatársai őrültnek tartják, de mikor a hálaadási szünetben a diákok többsége hazautazik, úgy döntenek, hogy egy szeánszot tartanak a nyughatatlan szellem megszabadítására. De a diákok nincsenek tudatában annak, hogy egy szeánsszal nem idézhetnek meg egy olyan szellemet, ami már amúgy is jelen van és egy ajtó megnyitásával – ami jobb lett volna, ha inkább zárva marad – valami sokkal gonoszabbat szabadítanak a szobára.

Riten

Riten

Riten    25 March 1969

Drama

7.2
TMDb: 7.2/10 18 votes

El ritual del color

El ritual del color

El ritual del color    20 October 2015

0
TMDb: 0/10 0 votes

The Musgrave Ritual

The Musgrave Ritual

The Musgrave Ritual    01 November 1912

MysteryCrime

5.5
TMDb: 5.5/10 2 votes

El ritual de las composturas

El ritual de las composturas

El ritual de las composturas    01 January 2014

5
TMDb: 5/10 1 votes

Pomeriggio caldo

Pomeriggio caldo

Pomeriggio caldo    16 March 1989

Drama

0.5
TMDb: 0.5/10 1 votes

The Satanic Rites of Dracula

The Satanic Rites of Dracula

The Satanic Rites of Dracula    03 November 1973

Horror

5.1
TMDb: 5.1/10 38 votes