En La

En La telyes film, En La online film magyarul, En La teljes film magyarul indavideo, En La teljes film magyarul videa

.
When He Didn't Come Home

When He Didn't Come Home

When He Didn't Come Home    19 May 1998

4
TMDb: 4/10 1 votes

Sötétben

Sötétben

Sötétben    23 November 2017

DramaCrime

7.1
TMDb: 7.1/10 253 votes

Katja boldog élete összeomlik, amikor férje és kisfia életüket vesztik egy robbantásban. A nő a kezdetektől meg van győződve arról, hogy a merényletet nácik követték el, de a rendőrség maffiaviszályokra, illetve muszlim vallási nézeteltérésekre gyanakszik. A friss gyász tompultsága és a bírósági tárgyalás traumatikus időszaka után Katja nem nyugszik, és saját kezébe veszi a dolgokat.

Alex Cross

Alex Cross

Alex Cross    18 October 2012

ActionThrillerCrimeMystery

5.2
TMDb: 5.2/10 374 votes

Alex Cross (Tyler Perry) a detroiti rendőrség nyomozója. Gyerekkori jóbarátja, Tommy Kane (Edward Burns) egyben társa is. Ketten együtt próbálnak segíteni Monica Ashe nyomozónőnek (Rachel Nichols), aki épp egy magát Picassonak nevező pszichopata sorozatgyilkost (Matthew Fox) hajszol. Kane szerint egy szimpla elmebeteg férfiról van szó, Cross azonban úgy gondolja, hogy Picasso tettei egy nagyon is átgondolt terv állomásai, és áldozatait sem találomra választja ki. Sejtése később be is igazolódik, mikor a gyilkos felhívja őt telefonon, és a szeme láttára végez egy szívéhez közel álló emberrel. Innentől személyessé válik az ügy, és izgalmas macska-egér játék veszi kezdetét, amelyben két a végletekig elszánt férfi próbál végezni egymással. A mindig megfontolt Alex Cross pedig kénytelen sutba vágni morális elveit, hogy elkaphassa az ámokfutó gyilkost.

Amor en la sombra

Amor en la sombra

Amor en la sombra    24 November 1960

0
TMDb: 0/10 0 votes

Az ördög maga

Az ördög maga

Az ördög maga    12 March 1997

CrimeThrillerDrama

6
TMDb: 6/10 424 votes

Tom O'Meara átlagos New York-i rendőr, átlagos családdal és az átlagosnál mélyebb érzelmekkel. Ezek az érzelmek motiválják akkor is, amikor megesik a szíve egy magányos északír emigránson, Rory Devaney-n, és úgy dönt, a családjába fogadja. Tom közvetlen környezete a házigazdához hasonlóan nemcsak befogadja, de meg is szereti az új jövevényt, a fiú pedig mindent megtesz azért, hogy meghálálja a bizalmat. Rory igazi múltja azonban mindvégig rejtve marad a rendőr előtt, mint ahogyan az ok is, amely őt Amerikába hozta... Egyszer azonban minden titokról fellebben a fátyol. Tom is megtudja az igazságot: a fiú személyében valóságos időzített bombát vett a házába, hiszen Rory a század legveszedelmesebb terroristáinak egyike.

The Shadow Riders

The Shadow Riders

The Shadow Riders    28 September 1982

ActionAdventureWesternTV Movie

6
TMDb: 6/10 13 votes

The Kennel Murder Case

The Kennel Murder Case

The Kennel Murder Case    28 October 1933

DramaMysteryThriller

6
TMDb: 6/10 12 votes

A bűn árfolyama

A bűn árfolyama

A bűn árfolyama    03 February 2009

DramaThrillerCrime

6.1
TMDb: 6.1/10 510 votes

Louis Salinger (Clive Owen) Interpol-ügynök és Eleanor Whitman (Naomi Watts) kerületi ügyész-helyettes elszántan küzdenek, hogy leleplezzék a világ egyik legnagyobb befolyású bankját, amely gyanújuk szerint a világ különböző pontjain végrehajtott terrorcselekményeket pénzel. Nyomozásuk során egyre mélyebbre hatolnak egy olyan világba, melyet a kapzsiság, a korrupció és a gyilkosság ural, és rövidesen olyan nemzetközi összeesküvés célpontjában találják magukat, ahol a túlélésben csak egymásra számíthatnak.

On Dangerous Ground

On Dangerous Ground

On Dangerous Ground    17 December 1951

CrimeDramaThriller

6.7
TMDb: 6.7/10 31 votes

El monstruo en la sombra

El monstruo en la sombra

El monstruo en la sombra    10 March 1955

Horror

0
TMDb: 0/10 0 votes

Val Lewton: The Man in the Shadows

Val Lewton: The Man in the Shadows

Val Lewton: The Man in the Shadows    02 September 2007

Documentary

7
TMDb: 7/10 6 votes

Kémnők

Kémnők

Kémnők    08 February 2008

ActionThrillerWarHistory

6.8
TMDb: 6.8/10 87 votes

1944 májusában egy ötfős, ejtőernyős női kommandóegység ereszkedik le a nácik által megszállt Franciaországban, hogy kihívásokkal és veszélyekkel teli küldetést hajtsanak végre: megóvják a normandiai partraszállás tervét őrző brit ügynököt és likvidálják a titkot veszélyeztető SS ezredest, Heindrich-et. Louise képzett orvlövész, a francia ellenállás egykori vezetőjének özvegye. Jeanne prostituált, aki nem habozik, ha ölni kell. Suzy kabarétáncosnő és Heindrich szeretője. Gaëlle robbantási szakértő, aki lázban ég, hogy végre akcióba léphessen. Maria olasz grófnő, aki beépül a francia ellenállásba. Öt nő, akikből hős lesz.

Les guerriers de l'ombre

Les guerriers de l'ombre

Les guerriers de l'ombre    07 June 2017

Documentary

8
TMDb: 8/10 1 votes

Cyberstalker

Cyberstalker

Cyberstalker    14 September 2012

DramaMysteryThriller

4.7
TMDb: 4.7/10 7 votes

Rage in Heaven

Rage in Heaven

Rage in Heaven    07 March 1941

5.6
TMDb: 5.6/10 7 votes

Sleeper

Sleeper

Sleeper    07 April 2018

Thriller

6.5
TMDb: 6.5/10 2 votes

Ne nézz vissza

Ne nézz vissza

Ne nézz vissza    03 December 1973

ThrillerDramaHorror

7.1
TMDb: 7.1/10 283 votes

John és Laura Baxter Velencében élnek és dolgoznak. Megpróbálják túltenni magukat kislányuk tragikus halálán. Két spiritiszta vénkisasszony felajánlja, hogy segítenek nekik kapcsolatba lépni a vízbe fulladt gyerekkel. John elutasítja az ötletet, pedig álomszerű vízióiban gyakran felbukkan a kislány, amint az utcákat rója piros esőkabátjában, s ilyenkor feleségét is látja a halottas gondolán.

Árnyék összeesküvés

Árnyék összeesküvés

Árnyék összeesküvés    31 January 1997

ActionThriller

4.5
TMDb: 4.5/10 20 votes

Áruló van az Egyesült Államok kormányában. Az elnök ellen összeesküvés készül. Egy radikális csoport tagjai már hiába próbálják az elnök fiatal tanácsadóját, Bobby Bishopot (Charlie Sheen) értesíteni, egy bérgyilkos mindannyiukkal végez. Bobby mindenre elszánt, hogy a hidegvérű gyilkos üldözőbe vegye. Iszonyú hajsza veszi kezdetét a washingtoni éjszakában. Bobby persze nemcsak a saját bőrét menti: ki akarja deríteni, kik állnak az összeesküvés hátterében. Magányos harcában mindössze ketten segítenek neki.

The Dark Corner

The Dark Corner

The Dark Corner    09 April 1946

CrimeDrama

6.9
TMDb: 6.9/10 21 votes

Az utolsó felvonás

Az utolsó felvonás

Az utolsó felvonás    26 March 2014

DramaComedy

5.4
TMDb: 5.4/10 52 votes

Simon Axler öregedő színpadi színész, aki azt szeretné, hogy ráleljen újra a szenvedély az életben. Amikor találkozik a leszbikus Pegeen Stapleforddal, aki már odavan Simonért gyerekkora óta, kapcsolat szövődik közöttük. Simon azonban nehezen tud lépést tartani a fiatal és életerős Pegeennel. Ráadásul az emberek is rosszalva tekintenek kettejük viszonyára. Forrás: Mafab.hu