Imperium

Imperium telyes film, Imperium online film magyarul, Imperium teljes film magyarul indavideo, Imperium teljes film magyarul videa

.
Imperium

Imperium

Imperium    19 August 2016

CrimeDramaThrillerMystery

6.4
TMDb: 6.4/10 584 votes

Nate Foster egy fiatal, idealista FBI ügynök, aki most titkos megbízást kap, be kell épülni egy radikális szélsőjobbos terrorista csoportba. A kihíváshoz egy teljesen más ember bőrébe kell bújnia, és azonosulnia kell a fehérbőrű felsőbbrendűséget hirdető csoporttal.

Néró, a véreskezű zsarnok

Néró, a véreskezű zsarnok

Néró, a véreskezű zsarnok    23 May 2004

WarDrama

6
TMDb: 6/10 4 votes

Róma, nem sokkal Krisztus keresztre feszítése után: Nero-nak már gyermekkorában menekülnie kell Rómából, amikor a nagybátyja, Caligula az édesanyjával együtt száműzi őket. A fiú egy rabszolgacsaládban nő fel, ahol a családfő megszeretteti vele a művészetet és az irodalmat. A császár halála után azonban újból találkozhat rég nem látott édesanyjával, s bátran visszatérhet a birodalomba. Amikor Agrippina-t, az anyját az új császár, Claudius feleségül veszi, az asszonynak egyetlen dolog lebeg csak a szeme előtt: fia minél hamarabb a Római Birodalom élére kerüljön. Ennek érdekében pedig álnok tettre vetemedik: megmérgezi Claudius császárt. Ám az asszony nem nézi jó szemmel, hogy fia egy rabszolgalányba, Acte-be szerelmes, ezért megöleti a lányt. Nero a történtek hatására lassan eszét veszti és tanítómestere, Seneca után az egész Római Birodalom ellen fordul.

Mr. Imperium

Mr. Imperium

Mr. Imperium    02 March 1951

MusicDramaRomance

4.5
TMDb: 4.5/10 2 votes

Négykezes géppisztolyra

Négykezes géppisztolyra

Négykezes géppisztolyra    26 July 1991

DramaActionThrillerCrime

5.9
TMDb: 5.9/10 48 votes

New York, a múlt század első harmadában. A szervezett bűnözés világában generációváltás készülődik. Olyan sikeréhes fiatalok lépnek színre, mint a később legendává váló Lucky Luciano, Bugsy Siegel, Meyer Lansky. Az üzletet előtérbe helyező ifjú titánoknak azonban mindenek előtt még a régi eszközökkel kell megküzdeniük a hagyományos módszerek: vér, fegyver, megfélemlítés révén uralkodó kivénhedett keresztapákkal. A hatalom közelébe jutó ifjoncoknak azonban semmi sem túl drága, hogy felküzdjék magukat a csúcsra...

Imperial Dreams

Imperial Dreams

Imperial Dreams    20 January 2014

Drama

6.7
TMDb: 6.7/10 78 votes

Farkasok birodalma

Farkasok birodalma

Farkasok birodalma    20 April 2005

Action

5.6
TMDb: 5.6/10 97 votes

Anna Heymes több mint egy hónapja félelmetes hallucinációktól, és rendszeres amnézia-rohamoktól szenved, olyannyira, hogy már a férjét sem ismeri fel, mi több: a férfi tisztességében is kételkedni kezd. Eközben Párizs törökök lakta negyedében két rendőrnyomozó: Schiffer (Jean Reno) és Nerteaux (Jocelyn Quirin) egy megoldhatatlannak látszó misztikus ügyet próbál megfejteni, melyben három, brutálisan meggyilkolt török nő szadista gyilkosa után nyomoznak. A szálak a török maffiához vezetnek. A két történet hamarosan összefonódik és a szereplőknek szembesülniük kell a megdöbbentő igazsággal.

Birodalom

Birodalom

Birodalom    06 December 2002

CrimeActionDrama

6.4
TMDb: 6.4/10 43 votes

Dél-Bronx kőkemény utcái és a Wall Street fehér galléros világa találkozik a Birodalomban, ebben a kíméletlen történetben a gyors pénz hajszolásáról és a kapzsiságért fizetett magas árról.

The Magic Door

The Magic Door

The Magic Door    04 March 2007

Fantasy

4.7
TMDb: 4.7/10 3 votes

Il mondo di Yor

Il mondo di Yor

Il mondo di Yor    19 August 1983

FantasyScience Fiction

4.1
TMDb: 4.1/10 17 votes

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág    20 May 1980

AdventureActionScience Fiction

8.3
TMDb: 8.3/10 8,378 votes

A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet, és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával.

Imperium ojca Rydzyka

Imperium ojca Rydzyka

Imperium ojca Rydzyka    25 November 2002

0
TMDb: 0/10 0 votes

Érzékek birodalma

Érzékek birodalma

Érzékek birodalma    15 May 1976

DramaRomance

6.5
TMDb: 6.5/10 151 votes

Tokió, 1936. Abe Szada, a volt prostituált egy fogadóban dolgozik szolgálóként. A fogadó tulajdonosával, a szexuálisan mindenevő Isida Kicsidzóval találkozva szexuális kísérletekből, ivásból és egyéb élvezetekből álló kapcsolatba kezdenek. Egymás iránti megszállottságukban Szada megígérteti Isidával, hogy többé nem fog a feleségével lefeküdni, ellenkező esetben Szada megölheti. Mivel egymás fojtogatását szeretkezés közben különösen izgatónak találják, Isida (miután ígéretét megszegte) megengedi, hogy Szada ily módon ölje meg. Szada ezt megteszi, majd levágja Isida péniszét, ezután vérrel a férfi mellkasára írja: „Szada és Kicsi örökké együtt.”

Robot Overlords

Robot Overlords

Robot Overlords    29 January 2015

AdventureScience FictionAction

4.8
TMDb: 4.8/10 145 votes

Lego Star Wars: A birodalom hazavág

Lego Star Wars: A birodalom hazavág

Lego Star Wars: A birodalom hazavág    24 September 2012

Science FictionAnimationActionFamilyComedy

6.6
TMDb: 6.6/10 27 votes

Nem sokkal a Halálcsillag megsemmisítése után a Lázadók tudomást szereznek egy újabb birodalmi fenyegetésről.

Space Lions: The Story of Twilight Imperium

Space Lions: The Story of Twilight Imperium

Space Lions: The Story of Twilight Imperium    16 September 2017

Documentary

0
TMDb: 0/10 0 votes

The Sword and the Sorcerer

The Sword and the Sorcerer

The Sword and the Sorcerer    01 April 1982

ActionAdventureFantasy

5.4
TMDb: 5.4/10 42 votes

A nap birodalma

A nap birodalma

A nap birodalma    09 December 1987

DramaHistoryWar

7.4
TMDb: 7.4/10 722 votes

Egy fiatal angol fiú története a II. világháborús japán megszállás idején. A történet J. G. Ballard önéletrajzi regényéből készült, s egy kisfiú, James Graham szemszögéből meséli el az eseményeket. James csodás élete teljesen felborul, ahol eddig szüleivel élt, Kína egyik legnagyobb városában, a csodálatos Sanghaiban egyszer csak minden megváltozik. A japánok megszállják a várost 1941. december 8-án, s így James számára a csodák nem tartanak örökké. Elszakadva szüleitől, fogságba kerül és a Soo Show táborba szállítják, ahol kísérletet tesz arra, hogy helyreállítsa életét, miközben kitűnik lelkével és méltóságával a környezetében. Steven Spielberg korunk egyik legnagyobb mesemondója. Történetei mindig a valóság és képzelet találkozásáról szólnak: hősei olyan emberek, akiknek fantáziája életük legfontosabb társa. Spielberg filmjének hőse egy kisfiú, aki szüleivel Kína egyik legnagyobb városában, a csodálatos Sanghaiban él.

The Worm Hunters

The Worm Hunters

The Worm Hunters    07 May 2011

Documentary

0
TMDb: 0/10 0 votes

Rome: Rise and Fall of an Empire - Rebellion and Betrayal

Rome: Rise and Fall of an Empire - Rebellion and Betrayal

Rome: Rise and Fall of an Empire - Rebellion and Betrayal    01 September 2008

Documentary

6.4
TMDb: 6.4/10 4 votes

Das VHS Imperium Als das Kino nach Hause kam

Das VHS Imperium Als das Kino nach Hause kam

Das VHS Imperium Als das Kino nach Hause kam    22 September 2018

0
TMDb: 0/10 0 votes