M F

M F telyes film, M F online film magyarul, M F teljes film magyarul indavideo, M F teljes film magyarul videa

.
A légy

A légy

A légy    15 August 1986

HorrorScience Fiction

7.2
TMDb: 7.2/10 1,562 votes

Seth Brundle (Jeff Goldblum) megszállottan dolgozik teleportáló gépén. Már csak egyetlen kísérlet van hátra, egy élőlényen is ki kell próbálnia a gépet. Saját magán kezd kísérletezni, ám a teleportálás pillanatában egy légy is bejut a gépbe. Seth a kísérlet végén még nem is sejti, hogy testének genetikai állománya összekeveredett egy légyével. Hamarosan furcsa tüneteket észlel magán: ereje és teljesítőképessége emberfelettivé válik, és teste is elképesztő változásokon megy keresztül. A férfi lassan félig légy, félig ember szörnnyé alakul.

Az én kicsi hercegnőm

Az én kicsi hercegnőm

Az én kicsi hercegnőm    29 June 2011

Drama

6.6
TMDb: 6.6/10 33 votes

A fiatal Violetta különös párt alkot az édesanyjával, Hannah-val. A tízéves kislány teljes életet él a nagymamájával, miközben a kiszámíthatatlan fotós anyja mások nagylelkűségéből él. Amikor Hannah arra kényszeríti a lányát, hogy modellként pózoljon, Violetta és a nagymama kapcsolata fenekestül felfordul. A fotózás, a képek révén ugyanis megnyílik előtte a hetvenes évek Párizsának művészvilága. A kislány csapdában találja magát a művészet múzsájának szerepe és az unalmas gyermekkora között.

A modell

A modell

A modell    11 February 2016

Drama

6.2
TMDb: 6.2/10 52 votes

Emma egy feltörekvő fiatal modell, akinek minden vágya, hogy bekerüljön a nemzetközi divatszakmába. Álma megvalósítása érdekében Dániából Párizsba, a divatvilág fővárosába költözik, ahol megismerkedik egy férfi divatfotóssal. A két fiatal egymásba szeret, ám Emma számára egy idő múlva terhesség és veszélyessé válik a viszony.

ワ・タ・シ・ノ・カ・オ

ワ・タ・シ・ノ・カ・オ

ワ・タ・シ・ノ・カ・オ    07 December 2005

AnimationHorror

0
TMDb: 0/10 0 votes

Egy becsületbeli ügy

Egy becsületbeli ügy

Egy becsületbeli ügy    11 December 1992

Drama

7.3
TMDb: 7.3/10 1,306 votes

Látszólag tiszta dolog történik a Kuba amerikai zónájában lévő guantanamoi haditengerészeti bázison. Két közlegény megöli harmadik társát. Természetesen az eset rendkívül gyors és példát statuáló intézkedést igényel ezért a minisztérium két rendkívül tehetséges jogászt bíz meg a feladattal. A helyszíni szemle után azonban még sem tűnik annyira szimplának az ügy. Nyomozni kezdenek és ahogy közelednek a megoldáshoz egyre kuszábbnak tűnik a valóság.

Lof mér að falla

Lof mér að falla

Lof mér að falla    07 September 2018

DramaCrime

0
TMDb: 0/10 0 votes

Fiam nélkül soha

Fiam nélkül soha

Fiam nélkül soha    18 May 2017

Drama

6.8
TMDb: 6.8/10 185 votes

A The Family Man-re átkeresztelt filmben Butler karaktere, Dane Jensen eléggé elfoglalt férfi, családjára kevés idő jut. Miután főnöke bejelenti visszavonulását, Dane elérkezettnek látja az időt, hogy ő lépjen a helyére. Ám akad rivális is, hiszen rajta kívül Lynn Vogel (Brie) is boldogan irányítaná a vállalatot. Ám a férfi 10 éves gyerekénél rákot diagnosztizálnak, ami alapjaiban változtatja meg a fontossági sorrendet.

La Femme la plus assassinée du monde

La Femme la plus assassinée du monde

La Femme la plus assassinée du monde    07 September 2018

MysteryThriller

5.9
TMDb: 5.9/10 5 votes

Harmadnaposok

Harmadnaposok

Harmadnaposok    14 October 2011

Comedy

5.9
TMDb: 5.9/10 205 votes

David (Xavier Samuel) és Mia (Laura Bent) egy közös nyaralás alkalmával ismerkednek meg és szeretnek egymásba. Egy héttel később David meg is kéri Laura kezét. A válasz: igen, ráadásul az esküvővel sem várnának többet néhány napnál. David hazautazik Angliába, és megkéri három legjobb haverját (Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl), hogy térjenek vele vissza Ausztráliába, és vegyenek részt az esküvőjén, legyenek ott tanúként. A három srác nem is fogja vissza magát, így David számára új értelmet nyer a „jóban-rosszban” kifejezés. A káoszba fulladó esküvő során Mia családja kerül az egyik sarokba, David haverjai a másikba, s kezdetét veszi egy amolyan laza „kő kövön nem marad”-buli.

Come and Find Me

Come and Find Me

Come and Find Me    11 November 2016

DramaThriller

5.7
TMDb: 5.7/10 110 votes

David barátnője nyomtalanul eltűnik és a férfi mindent megtesz, hogy előkerítse. Nyomozása során azonban rájön, hogy a lány lehet, hogy nem is az, akinek hiszi.

Pusszantlak, drágám!: A film

Pusszantlak, drágám!: A film

Pusszantlak, drágám!: A film    01 July 2016

Comedy

5.4
TMDb: 5.4/10 126 votes

Edina és Patsy a gazdagok előkelő és csillogó világát éli, amely nem áll másból, mint vásárlásból, bulizásból, ivászatból és London legtutibb szórakozóhelyeinek látogatásából. Az egyik parti alkalmával azonban a média középpontjába kerültek, s a vérszívó paparazzik üldözőbe vették őket. A két menekülő nincstelen kitalál egy remek tervet, melynek kivitelezésével egyszerre szabadulhatnak meg az újságírók hadától és élvezhetik tovább a fényűző életet.

Egy ember az örökkévalóságnak

Egy ember az örökkévalóságnak

Egy ember az örökkévalóságnak    12 December 1966

DramaHistory

7.6
TMDb: 7.6/10 125 votes

Az Utópia című munkájáról ismert Morus kora a XVI. század közepének Angliája elevenedik meg ebben az Oscar-esővel díjazott filmben, amelynek középpontjában Morus Tamás és VIII. Henrik konfliktusa áll: Morus ellenzi a király válását, s ezért az életével fizet.

Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery

Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery

Framed for Murder: A Fixer Upper Mystery    15 January 2017

DramaTV MovieMystery

6.6
TMDb: 6.6/10 9 votes

Mythica: Hősök nyomában

Mythica: Hősök nyomában

Mythica: Hősök nyomában    08 December 2014

ActionAdventureFantasy

5.9
TMDb: 5.9/10 76 votes

Marek, a sánta szolgálólány arról álmodik, hogy egy nap majd hatalmas varázsló lesz, akinek az egész élete kalandokból áll. Amikor a kétségbeesett papnőbe, Teela-ba botlik, felajánlja saját és társai segítségét, hogy megmentsék Teela nővérét. Az út hosszú és rögös, számtalan veszély les rájuk, ám mindent megtesznek azért, hogy elérjék céljukat, és megtalálják Caeryn-t, remélhetőleg még élve.

Addio fottuti musi verdi

Addio fottuti musi verdi

Addio fottuti musi verdi    09 November 2017

Comedy

6.2
TMDb: 6.2/10 137 votes

Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk

Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk

Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk    11 March 2005

ActionComedyRomanceMystery

5.5
TMDb: 5.5/10 708 votes

Az előző szépségversenyen történt bevetése és új média-szerepköre különös személyiség-torzulásokat indított el a korábban legendásan slampos Gracie-nél. A szükségesnél nagyobb fontosságot kezdett tulajdonítani a külsejének és ennek következtében igencsak elpuhult. Amikor azonban legjobb barátait, Cheryl Fraziert (Heather Burns), a szépségverseny győztesét, illetve Stan Fields (William Shatner) műsorvezetőt Las Vegasban ismeretlen tettesek elrabolják, a Barbie-ügynök bűnüldöző ösztönei újra megmutatkoznak. Amikor világossá válik, hogy a barátai kiszabadításával megbízott Collins felügyelő zsákutcába viszi a nyomozást, Gracie akcióba lép és ismét bebizonyítja, hogy semmitől sem riad vissza, ha egy nehéz esetről vagy a barátairól van szó.

Álnokok és elnökök

Álnokok és elnökök

Álnokok és elnökök    20 December 1996

ComedyAdventure

6.2
TMDb: 6.2/10 63 votes

Nehéz exelnöknek lenni Amerikában. Kramer (Jack Lemmon) és Douglas (James Garner) a politikai paletta két ellentétes oldalát képviselve lett elnök, így aztán ki nem állhatják egymást. De egy arcátlan alak, aljas indokkal, pont őket akarja viselt dolgaikért bemártani. Mivel a nyomok a Fehér Házon túlmutatnak, egyenesen a mindennapi valóságba, kénytelenek összefogni. Új szerepkörükben hajléktalanokkal találkoznak és meghiúsítanak egy emberrablást. Aztán egyszer csak a melegek jogaiért tüntető menetben találják magukat.

Kellemetlen karácsonyi ünnepeket

Kellemetlen karácsonyi ünnepeket

Kellemetlen karácsonyi ünnepeket    07 November 2014

Comedy

4.9
TMDb: 4.9/10 92 votes

Boyd (Joel McHale – Balfékek-sorozat) a feleségével (Lauren Graham – Szívek szállodája-sorozat), no meg a gyerekekkel kénytelen a szülői házban eltölteni a karácsonyt, ahol a szörnyű rokonság vár rájuk. Ráadásul így nem kerülheti el a találkozást különc apjával (Robin Williams) sem, akit látni se bír. Rosszul kezdődnek a dolgok, de ez még mind semmi. Mikor Boyd rádöbben, hogy otthon felejtette fia ajándékait, az öregével ül autóba egy hóvihar kellős közepén, hogy napkelte előtt jóvátegye baklövését és megmentse családja elátkozott karácsonyát.

Az arc nélküli ember

Az arc nélküli ember

Az arc nélküli ember    25 August 1993

Drama

6.4
TMDb: 6.4/10 192 votes

Chuck elhatározza, hogy katona lesz, ám szinte folytonos harcot kell folytatnia a tervét keményen ellenző anyjával, illetve állandóan gúnyolódó féltestvérével. A fiú számára a döntés azzal jár, hogy szinte az egész nyarat végig kell tanulnia, ám mivel erre egyedül nem képes, segítség után néz: így ismerkedik össze a város szélén, teljesen magányosan élő, rejtélyes extanárral, Justin McLeoddal. A férfi körül borzasztó legendák keringenek, mivel egy évekkel ezelőtti szörnyű autóbalesetben a fél arca összeroncsolódott és így mindenkitől elzártan, "hamburgerképű"-ként a környék pedofíliát és tömeggyilkosságokat suttogó pletykái által elszigetelve kell élnie a mindennapjait. A kényszerűen egymásra találó, meg nem értett és a száműzött ember először csupán a tanulásra szorítkozó kapcsolata lassacskán túllépi a megszokott tanár-diák viszonyt...

Az angyalok is esznek babot

Az angyalok is esznek babot

Az angyalok is esznek babot    22 March 1973

CrimeActionComedy

6.4
TMDb: 6.4/10 75 votes

Sonny veszélyes álmodozó, aki azt gondolja magáról, hogy képes lenne megölni akár a maffia egyik vezérét is. Ebből a tuti buliból persze semmi pénzért nem hagyná ki birkózó barátját, Charlie-t. Amikor kiderül, hogy gengszterként nem állják meg a helyüket, mivel képtelenek a szegény boltosoktól behajtni a védelmi pénzt, új feladatot kapnak: végezniük kell az amerikai kongresszus egyik tagjával. A két jómadár pillanatok alatt a legnagyobb slamasztikában találja magát. Annyira megriadnak, hogy úgy döntenek, visszatérnek a békés polgári életbe. Ám ez már nem is olyan egyszerű.