Marea Negra

Marea Negra telyes film, Marea Negra online film magyarul, Marea Negra teljes film magyarul indavideo, Marea Negra teljes film magyarul videa

.
Sötét hullám

Sötét hullám

Sötét hullám    28 March 2012

ThrillerAdventureDrama

5
TMDb: 5/10 92 votes

Sara (Berry) igazi modern kalandornő, aki nap mint lemerül a mélybe, hogy minél közelebbről találkozzon a Guadalupe sziget csúcsragadozójával, a nagy fehér cápával. Az egyik merülés során azonban a másodperc tört része alatt megtörténik a baj, Sara-t megtámadja a cápa és csak súlyos sebesülések árán sikerül megmenekülnie előle. Egy évvel később, ugyanott a sziget lakói sorozatos cápatámadásokról számolnak be, és úgy tűnik, az emberevő ugyanaz, mint akit Sara hosszú ideig tanulmányozott, és amely majdnem halálát okozta. Minden bátorságát összeszedve Sara elindul, hogy újból szembenézzen a fenyegetéssel, a víz alatti világ ellenfél nélküli ragadozójával.

Mélytengeri pokol

Mélytengeri pokol

Mélytengeri pokol    29 September 2016

DramaAction

6.7
TMDb: 6.7/10 2,169 votes

Az úszó szigeten dolgozó mérnökök és munkások hozzá vannak szokva a kemény munkához, ám ami egy április éjszakán vár rájuk, arra senki sem lehet felkészülve. A kísérleti fúrások miatt keletkező veszélyes gázok által hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami villámgyorsan pusztító tűzviharrá fajul. De vajon ki tudnak jutni a lángoló pokolból és meg tudják állítani az óceánba ömlő olajat?