Men In

Men In telyes film, Men In online film magyarul, Men In teljes film magyarul indavideo, Men In teljes film magyarul videa

.
Men in Black - Sötét zsaruk 2.

Men in Black - Sötét zsaruk 2.

Men in Black - Sötét zsaruk 2.    03 July 2002

ActionAdventureComedyScience Fiction

6.2
TMDb: 6.2/10 4,674 votes

J különleges ügynök (Will Smith) egy rutinfeladatnak tűnő ügyben kezd el nyomozni. Egy földönkívüli megölt egy másik földönkívülit. Nem nagy ügy, előfordult ilyen már jobb családokban is. Ám a nyomozás során J egy ördögi bűntény nyomára bukkan, amely mögött Sereena (Lara Flynn Boyle), a gonosz kylothiai lény és kétfejű, ám még így is féleszű társa, vagyis társai, Scrad és Charlie (Johnnny Knoxville) áll, illetve állnak. Ráadásul Sereena szívdöglesztő külsejű, fehérnemű manökennek álcázza magát. Csak egyvalaki segíthet, K ügynök (Tommy Lee Jones), akinek korábban biztonsági okokból minden emlékét törölték, és most egy másik veszélyes kormányszervezet alkalmazottja: postás.

Men in Black - Sötét zsaruk

Men in Black - Sötét zsaruk

Men in Black - Sötét zsaruk    02 July 1997

ActionAdventureComedyScience Fiction

7
TMDb: 7/10 6,504 votes

Jay (Will Smith) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynök nem a CIA-nak, és még csak nem is az FBI-nak dolgozik. Ők egy sokkal titkosabb szervezet ügynökei, akiknek az a feladata, hogy figyelemmel kísérjék a földönkívüliek aktivitását bolygónkon. Ügyfeleik, létformától függetlenül, galaxisszerte rettegik nevüket, s ebből akkor sem engednek, amikor szervezetük végzetes összeesküvést észlel. Egy veszélyes intergalaktikus terrorista a Földön akar megölni két galaktikus nagykövetet. A sötét zsaruk a csillagközi háború megelőzése érdekében azonnal akcióba lépnek.

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Men in Black - Sötét zsaruk 3.    23 May 2012

ActionComedyScience Fiction

6.4
TMDb: 6.4/10 5,503 votes

J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t. Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse. Visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val (Josh Brolin). Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője.

大丈夫2

大丈夫2

大丈夫2    08 September 2006

Comedy

8
TMDb: 8/10 1 votes

大丈夫

大丈夫

大丈夫    11 August 2003

DramaActionComedyThriller

6.6
TMDb: 6.6/10 10 votes

Metamorphosis Of

Metamorphosis Of "Men In Black"

Metamorphosis Of "Men In Black"    05 September 2000

Documentary

0
TMDb: 0/10 0 votes

Men in Black

Men in Black

Men in Black    28 September 1934

Comedy

5.6
TMDb: 5.6/10 7 votes

Alien Paranormal: Bigfoot, UFO's and the Men in Black

Alien Paranormal: Bigfoot, UFO's and the Men in Black

Alien Paranormal: Bigfoot, UFO's and the Men in Black    01 January 2013

0
TMDb: 0/10 0 votes

Partners in Time: The Making of MIB 3

Partners in Time: The Making of MIB 3

Partners in Time: The Making of MIB 3    29 November 2012

10
TMDb: 10/10 1 votes

A menyasszony feketében volt

A menyasszony feketében volt

A menyasszony feketében volt    17 April 1968

MysteryDramaRomanceThrillerCrime

7.2
TMDb: 7.2/10 64 votes

A menyasszony Julie Kohler tragikus körülmények között veszítette el a vőlegényét. Szerelme halála után öngyilkos akart lenni, de az anyja megakadályozta ebben. A lány hamarosan új célt talál magának. Elhagyja szülővárosát, és férfiakra kezd vadászni. Halálos biztonsággal választja ki a számára ismeretlen embereket, behálózza őket, majd végez velük. Négy áldozata már halott, amikor kiderül, hogy valamennyinek köze volt Julie vőlegényének halálához. Már csak az utolsó, az ötödik van hátra, amikor Julie-t letartóztatják. Ám a bosszúja így sem marad el.

Satan Met a Lady

Satan Met a Lady

Satan Met a Lady    22 July 1936

ComedyDramaMystery

6.2
TMDb: 6.2/10 11 votes