O G

O G telyes film, O G online film magyarul, O G teljes film magyarul indavideo, O G teljes film magyarul videa

.
Ali G Indahouse

Ali G Indahouse

Ali G Indahouse    21 March 2002

Comedy

6
TMDb: 6/10 483 votes

"Csigidicsá, te, figyuzzá, tesó, szavazzá' má' rám, jó, mer' ha paramentes képvisellő lennék, akkó' csumára nem lenne több anyagi gondod, mer' én a legtutibb anyagot szállítom neked, tesóm, és a lotyódnak is kitömöm a bukszáját, de simán, érted, tesó, mer' tarcsunk össze itt a gettóba', nem, de most mér' csapod rám az ajtód, buzogány csávó? Csak azé' mer' feka vagyok?" Igen, ő az. Testileg fehér, lelkileg feka, de agyilag sötét. Itt az igazi dzsí, a full extrás műmájer gettócsávó és turbó üzemmódban osztja az észt, hozza a vészt és kéri a részt a raszta-gangszta.

Johnny DeVeszélyes

Johnny DeVeszélyes

Johnny DeVeszélyes    21 December 1984

ActionComedyThrillerCrime

6.3
TMDb: 6.3/10 78 votes

Johnny mindent megtenne az anyjáért. Ezért amikor a mama műtétre szorul, jó pénzért elszegődik Dundee bandájába, ahol hamar nagy népszerűségre tesz szert. Ő lesz Johnny DeVeszélyes, aki parádés ötleteket agyal ki, hogyan bosszanthatnák fel és rabolhatnák ki egyetlen ellenfelüket, a nyelvtörő Moronit. A gondtalan életet azonban veszély árnyékolja be, amikor régi riválisa is a banda tagja lesz. Danny ugyanis komolyan veszi a két banda közötti háborút.

G O'Clock

G O'Clock

G O'Clock    16 March 2016

Drama

7
TMDb: 7/10 1 votes

ガッチャマン

ガッチャマン

ガッチャマン    24 August 2013

ActionAdventureScience Fiction

5.1
TMDb: 5.1/10 7 votes

エル・オー・ヴィ・愛・N・G

エル・オー・ヴィ・愛・N・G

エル・オー・ヴィ・愛・N・G    24 December 1983

0
TMDb: 0/10 0 votes

T,O,U,C,H,I,N,G

T,O,U,C,H,I,N,G

T,O,U,C,H,I,N,G    01 January 1969

5.4
TMDb: 5.4/10 8 votes

D A G S O L S T A D 死

D A G S O L S T A D 死

D A G S O L S T A D 死    22 September 2018

ThrillerComedyDrama

0
TMDb: 0/10 0 votes

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői    30 July 2014

ActionScience FictionAdventure

7.9
TMDb: 7.9/10 14,671 votes

A Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb szuperhős-csapattal "támad". Ez a látványos és akciódús űrkaland a "Galaxis őrzői" amely szó szerint kiterjeszti a Marvel univerzum határait. A történet a kalandor Peter Quill körül forog, aki ellop egy titokzatos gömböt, amelynek megszerzése szerepel a gonosz Ronan világuralmi tervei között is. Ezért hajtóvadászatot indít Quill után, akinek minden erejére szüksége lesz, ha épp bőrrel akarja megúszni a kalandot. Ennek érdekében kényszerű szövetséget köt négy különös alakkal - Rocket, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény, a veszedelmes bérgyilkosnő, Gamora, és a bosszúszomjas Drax, a Pusztító alkotják a Galaxis őrzőit. Amikor Quill rájön, hogy a titokzatos gömbnek mekkora ereje van és milyen veszélyt jelent az univerzumra nézve, elkeseredett végső összecsapásra hívja társait, a tét pedig óriási, mivel az egész galaxis sorsa múlik rajtuk.

Tűnj el!

Tűnj el!

Tűnj el!    24 February 2017

MysteryThrillerHorror

7.4
TMDb: 7.4/10 6,452 votes

Most, hogy Chris és a barátnője, Rose elértek a kapcsolatukban ahhoz a ponthoz, hogy megismerjék egymás szüleit, a lány meghívja Christ egy hétvégére a családi birtokra. Chris a család túlzottan előzékeny vendégszeretetét annak tulajdonítja, hogy ezzel próbálják leplezni zavarukat, amiért a lányuk egy fekete sráccal jár. Ám ahogy telik a hétvége, egyre több nyugtalanító dolog történik, mígnem lassan fény derül az igazságra, ami felülmúlja Chris legdurvább rémálmait is...

A szürke ötven árnyalata

A szürke ötven árnyalata

A szürke ötven árnyalata    11 February 2015

DramaRomanceThriller

5.4
TMDb: 5.4/10 5,352 votes

A nagy sikerű regény nyomán készült film főszereplője Anastasia Steele, egy irodalom szakos egyetemi hallgató, aki interjút készít Christian Greyjel, egy jóképű és intelligens ifjú milliárdossal. Ana a férfi minden tartózkodása ellenére egyre közelebb kerül hozzá, Grey pedig képtelen ellenállni a lány csendes szépségének, eszének és független szellemének. Greyt azonban minden sikere ellenére sötét démonok gyötrik és Ana lassan egyre jobban felfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.

A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2.    19 April 2017

ActionAdventureComedyScience Fiction

7.7
TMDb: 7.7/10 9,540 votes

Folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

Shadow of a Gun

Shadow of a Gun

Shadow of a Gun    16 September 2018

Drama

0
TMDb: 0/10 0 votes

Anna

Anna

Anna    01 December 1985

DramaFamily

8.3
TMDb: 8.3/10 108 votes

Marilla és Matthew Cuthbert, Avonlea idős testvérpárja egy árvát szeretne örökbe fogadni, hogy a fiú segítsen nekik a birtok körüli teendőkben. Egy hiba folytán azonban fiú helyett egy cserfes szájú, vöröshajú lány érkezik a vonattal. A kislány azonnal rabul ejti Matthew szívét, csak a vénlány Marilla szeretné rögtön visszaküldeni. Végül ő is megenyhül, és Anne Shirley maradhat új otthonában, Zöld Oromban. A határtalan képzelőerővel megáldott, életteli, vidám teremtés nem csak az idős testvérpár, de a kisváros életébe is színt visz. A Megan Follows, Colleen Dewhurst, Richard Farnsworth és Jonathan Crombie nevével fémjelezett, számos díjjal elismert film Lucy Maud Montgomery nemzetközi regénysikerén alapul, és a gyönyörű kanadai Prince Edward-sziget látványos tájai közt játszódik.

The Girls of Meru

The Girls of Meru

The Girls of Meru    16 September 2018

Documentary

0
TMDb: 0/10 0 votes

Az öt legenda

Az öt legenda

Az öt legenda    21 November 2012

AnimationFamilyFantasy

7.2
TMDb: 7.2/10 3,015 votes

Vajon van Húsvéti Nyuszi? És Mikulás? És Fogtündér? És Homokember? Hát persze! Vannak, amíg van gyermek, aki hisz bennük. Igen ám, de a gonosz Szurok azt szeretné, ha a gyermekek csak benne hinnének. Vagyis a mumusban. Ezért aztán az álmokból rémálmokat csinál, az örömből félelmet, a fényből sötétséget. Így az "őrzők", a gyermekálmok védelmezői nagy veszélybe kerülnek. Ám akad egy új segítségük, egy új őrző, Dér Jankó, az ötödik legenda.

Egyiptom istenei

Egyiptom istenei

Egyiptom istenei    25 February 2016

ActionAdventureFantasyScience Fiction

5.4
TMDb: 5.4/10 1,926 votes

Az igaz szerelem és a világ megmentése érdekében egy okos, ám halandó tolvaj szövetkezik egy erős, de bosszúálló istennel, hogy megállítsák a sötétség könyörtelen istenét, aki abban mesterkedik, hogy elpusztítsa a világot és a túlvilágot.

New York bandái

New York bandái

New York bandái    14 December 2002

DramaHistoryCrime

7.2
TMDb: 7.2/10 2,849 votes

Martin Scorsese New York bandái című filmje az 1860-as években, Manhattan déli részén játszódik a forrongások idején. A történet szereplőinek otthona az Öt Pont, Amerika egyik legszegényebb környéke, ahol folyton rivális bandák vívtak háborút az utcák feletti hatalomért. A legkülönbözőbb illegális tevékenységekhez ideális terep volt a New York-i kikötő és a virágzó Wall Street üzleti negyede (itt volt Barnum híres amerikai múzeuma is) közé eső terület. Ekkor játszódik Amsterdam Vallon, egy ifjú ír-amerikai története. Tizenöt év javítóintézet után, mikor végre kiengedik, visszamegy az Öt Ponthoz, hogy bosszút álljon a Hentes Billen, aki édesapját szeme láttára megölte. A bandavezér hatalma azóta csak nőtt, s most még nagyobb kegyetlenséggel harcol az új ír bevándorlók ellen. A tizenöt évvel korábbi döntő győzelmet, melynek az öreg Vallon is áldozatul esett, minden évben megünnepli. A fiú erre a napra vár, hogy méltó bosszút álljon apjáért.

God's Own Country

God's Own Country

God's Own Country    01 September 2017

RomanceDrama

7.7
TMDb: 7.7/10 215 votes

Nyitott Sirhant

Nyitott Sirhant

Nyitott Sirhant    13 August 2013

HorrorThrillerMystery

6
TMDb: 6/10 294 votes

Az előzetes alapján Gonzalo López-Gallego rendező (Apollo 18) ismét egy hátborzongató filmet tett le az asztalra. A főszerepre pedig sikerült megnyernie a District 9 és az Elysium sztárját, Sharlto Copley-t. Egy férfi (Sharlto Copley) holtestekkel teli gödörben ébred, nem emlékszik arra, kicsoda ő, és, hogyan került oda. Elmenekül, majd betör egy közeli házba, ahol találkozik egy csapat idegennel, akik szintén emlékezetkiesésben szenvednek. Bizalomhiány, félelem és erőszak uralkodik a házban, de odakintről még ezeknél is rosszabb fenyeget.

Excsajok szelleme

Excsajok szelleme

Excsajok szelleme    01 May 2009

FantasyComedyRomance

5.7
TMDb: 5.7/10 1,006 votes

Connor Mead hírességek fotósa, imádja a szabadságot, a jó hangulatot és a nőket ebben a sorrendben. Ő a született agglegény, aki teljesen helyénvalónak tartja, ha konferenciahívás keretében egyszerre szakít három barátnőjével. Az öccsét viszont más fából faragták, és a srác esküvőjére összegyűlő násznép nem tartja túl nagyra a báty csábítási hőstetteit. A legkevesebbre régi haverja, a férfi csáberejére egyedül érzéketlen Jenny értékeli. Úgy néz ki, Connor egymaga képes elrontani az öccse lagziját, de a nagy nap előtti éjszakán kísértet lát: megjelenik neki Wayne bácsi, az egykori nőcsábász agglegény, hősünk örök példaképe. Meglátogatják őt régi barátnői szellemei: magukkal ragadják, elviszik a múltba és a jövőbe, hogy szembenézzen sok elrontott, tönkretett és szétzilált kapcsolatával.