Pesadillas

Pesadillas telyes film, Pesadillas online film magyarul, Pesadillas teljes film magyarul indavideo, Pesadillas teljes film magyarul videa

.
Stickman

Stickman

Stickman    21 October 2017

ThrillerHorror

5.4
TMDb: 5.4/10 10 votes

Jason's Lyric

Jason's Lyric

Jason's Lyric    28 September 1994

CrimeDramaRomance

6.7
TMDb: 6.7/10 14 votes

Night Wars

Night Wars

Night Wars    01 March 1988

HorrorScience FictionWar

4
TMDb: 4/10 2 votes

Libabőr

Libabőr

Libabőr    05 August 2015

AdventureHorrorComedy

6.1
TMDb: 6.1/10 1,560 votes

Ne költözz olyan környékre, ahol horror író él. Zach elköveti ezt a hibát: a édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával, és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt túl késő lesz.

Rémálmok

Rémálmok

Rémálmok    02 September 1983

Science FictionHorror

5.4
TMDb: 5.4/10 27 votes

A film több rövid, ám annál hátborzongatóbb történetből áll össze! Az elsőben egy nő magányosan vág neki az autójával a szupermarketnek, hogy elintézze a nagybevásárlást, miközben az útját keresztezi egy hidegvérű gyilkos. A másik történet főszereplői gyermekek, akiknek veszélyes játéka halálos következményekhez vezet. Aztán van itt még egy hitevesztett pap is, aki úgy dönt, hogy elhagyja az otthonát, amikor is üldözőbe veszi őt egy mindenre elszánt autós. És átélhetjük a borzalmakat egy családdal is, akiknek gyilkos ösztönökkel megáldott patkányokkal kell szembeszállniuk.

Las pesadillas de Alberto Soto

Las pesadillas de Alberto Soto

Las pesadillas de Alberto Soto    18 September 2018

ComedyDrama

0
TMDb: 0/10 0 votes

Agyő, nagy ő!

Agyő, nagy ő!

Agyő, nagy ő!    05 October 2007

ComedyRomance

5.6
TMDb: 5.6/10 638 votes

Nászútjának harmadik napján Eddie Cantrow úgy érzi, végre megtalálta az igaz szerelmet. Csak sajnos nem az újdonsült ara személyében. A sokévnyi agglegényélet és apjának és legjobb barátjának állandó zrikálása lassacskán megérleli Eddie-ben a felismerést, hogy bizonyára túl válogatós, amikor csajozásra kerül a sor. Így aztán amikor véletlenül megismerkedik egy csábos, Lila nevű szőkeséggel, és a viszony édes románccá fejlődik, Eddie nem teketóriázik sokat, megkéri a lány kezét. Ám amint az ifjú pár jobban megismeri egymást a kaliforniai partvidéken utazgatva, Eddie kezd rájönni, hogy szörnyű hibát követett el. Nem sokkal azután, hogy elérnek az egzotikus mexikói búvóhelyükre, Eddie beleszeret a talpraesett Mirandába, akinek fogalma sincs arról, hogy Eddie nászúton van. Eddie-nek tehát valahogy ki kell szabadulnia néhány napos házasságából anélkül, hogy elveszítené álmai asszonyát.

Goosebumps 2: Haunted Halloween

Goosebumps 2: Haunted Halloween

Goosebumps 2: Haunted Halloween    12 October 2018

AdventureComedyFantasyHorrorFamily

0
TMDb: 0/10 0 votes

Tideland

Tideland

Tideland    09 September 2005

FantasyDramaThrillerScience Fiction

6.5
TMDb: 6.5/10 207 votes

A tízéves Jeliza-Rose kábítószerfüggő szülei nem sokat törődnek lányukkal. Nem csoda, hogy a kislány saját képzeletvilágába menekül, ahol legjobb barátai azok a babafejek, amiket testükről leszedve ujjbábként használ. Miután Jeliza-Rose anyja heroin-túladagolásban meghal, az apja vidékre utazik vele, a nagymama egykori birtokára. A semmi közepén álló lepusztult ház megtelik a kislány fantáziája teremtette lényekkel, szellemekkel. Eközben az apja újra belövi magát, ám erről az útjáról már nehéz a visszatérés. A kislány pedig megismerkedik szomszédaival: a félszemű Dell-lel, aki a gyerek világában kétségtelenül maga a boszorkány; valamint Dickens-szel, Dell féleszű öccsével, akit Jeliza-Rose a saját férjének képzel.

Nightmare

Nightmare

Nightmare    23 October 1981

Horror

5.7
TMDb: 5.7/10 39 votes

Álomküzdők

Álomküzdők

Álomküzdők    15 August 1984

AdventureHorrorScience FictionThriller

6
TMDb: 6/10 97 votes

Az agykutató központ tudósai computer-technikával próbálják megszabadítani az embereket rossz álmaiktól. Döbbenetes dologra derül fény: be lehet lépni egymás álmába, átélhetőek aktívan közös élmények. A kutatás vezetője Dr. Paul Novotny felsőbb utasításra felkutatja egykori tesztalanyát, Alex Gardnert, és mint barátot, kötelezi, hogy legyen a csoport segítségére. Hamarosan újabb dolog derül ki: ha valakit álmában megölnek, meghal a valóságban is. Ekkor megérkezik az intézetbe az amerikai elnök, akit szörnyű lidércálmok kínoznak. Novotny és Gardner hamarosan rá kell, hogy döbbenjen: egy ponton mindketten át lettek verve, és a háttérben jól szervezett összeesküvés folyik.

Nightmares

Nightmares

Nightmares    30 October 1980

Horror

4.6
TMDb: 4.6/10 5 votes