Shadows

Shadows telyes film, Shadows online film magyarul, Shadows teljes film magyarul indavideo, Shadows teljes film magyarul videa

.
Shadows

Shadows

Shadows    11 November 1959

Drama

7
TMDb: 7/10 58 votes

Éjsötét árnyék

Éjsötét árnyék

Éjsötét árnyék    08 May 2012

ComedyFantasy

5.8
TMDb: 5.8/10 3,467 votes

Az átkok nem öregszenek. Egy XVIII. századi férfi, Barnabas Collins megszerez mindent, amire vágyik: pénzt, hatalmat, birtokot, csak a szerelemben nincs szerencséje, ugyanis egy boszorkány egy sértésre átokkal felel. Barnabast kétszáz évvel később véletlenül kiszabadítják a sírjából, és nem nyugodhat békében: visszatér a régi házába, ahol kénytelen megismerkedni zavaros XX. századi utódaival. Jobb híján beköltözik a családi rezidenciába, megpróbálja elviselni az anyukát, a velük lakó pszichológust, a lázadó kamaszlányt - akiknek mind megvan a maga sötét titka és őrült terve az új rokonnal: a kísértetiesen vén ősapával.

Árnyak és köd

Árnyak és köd

Árnyak és köd    05 December 1991

ThrillerComedy

7
TMDb: 7/10 120 votes

Kleinman, a szorongó és gátlásos kishivatalnok akaratán kívül fontos, sőt férfias feladatot kap: segítenie kell a polgárőrségnek, hogy elkapják a mániákus gyilkost, aki mint Hasfelmetsző Jack a sötétség leple alatt csap le áldozataira. A gyilkos indulat akkor szabadult el, amikor a cirkusz társulata megérkezett a városba. Kleinman éjszakai felderítő portyára indul. Társul hozzá a helyi cirkusz szépséges kardnyelőnője, akibe hősünk reménytelenül beleszeret. Az asszonynak épp elég oka van rá, hogy kiöntse szívét egy megértő embernek, hiszen nemrég szökött meg önző és szoknyavadász férjétől, a cirkusztársulat bohócától, akinek most éppen a társulat szép trapéz-művésznőjével van viszonya... A 20-as években játszódó, fekete-fehér mozi a német expresszionista filmek mulatságos utánérzése.

Sherlock Holmes - Árnyjáték

Sherlock Holmes - Árnyjáték

Sherlock Holmes - Árnyjáték    22 November 2011

AdventureActionCrimeMystery

7.1
TMDb: 7.1/10 5,462 votes

A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában. Moriarty professzor (Jared Harris) lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni. Miközben Watson (Jude Law) az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügybe, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját (Stephen Fry) és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt (Noomi Rapace) is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.

Hétköznapi vámpírok

Hétköznapi vámpírok

Hétköznapi vámpírok    19 June 2014

ComedyHorror

7.6
TMDb: 7.6/10 1,238 votes

A négy rémes haver, Viago, Deacon, Vadislav és a nyolcezer éves Petyr próbálja megtalálni helyét a modern társadalmunkban, ami nem könnyű feladat, lévén vámpírok. Nap mint nap szembetalálják magukat a divat, a technika és az internet jelentette nehézségekkel. Petyr szemet vet a huszonéves Nickre, és az örök életet kínálja neki. Ám a többiek nincsenek elájulva a kezdő vérszívótól. Amikor Nick barátja, Stu veszélybe kerül, a vámpír megmutatja, hogy bár a szíve hideg és halott, nem jelenti azt, hogy nem érez semmit.

Szerelem és árnyak

Szerelem és árnyak

Szerelem és árnyak    10 May 1994

Drama

4.8
TMDb: 4.8/10 14 votes

Francisco (Antonio Banderas) egy munka miatt érkezik Chilébe. A megbízója Irene (Jennifer Connelly), aki egy magazin szerkesztőjeként az ellenállással szimpatizáló fotóst keres, hogy segítségére legyen a diktatúra elleni harcban.

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból    01 June 2016

FantasyActionAdventureComedyFamily

5.8
TMDb: 5.8/10 1,507 votes

Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.

Ideglelés 2.

Ideglelés 2.

Ideglelés 2.    27 October 2000

MysteryThrillerHorror

4.3
TMDb: 4.3/10 295 votes

Nem igazi horror-rajongó, aki nem szeretne ellátogatni, a horror-kultuszfilm, a Blair Witch Project (Ideglelés) helyszínére, a Burkettsville melletti erdőbe. Arra a helyre, ahol két évvel ezelőtt az új életre támadó boszorkány olyan csúnyán elbánt azzal az öt - csupán holtában híressé vált - amatőrfilmessel. Jeff Donovan a hiszékenyekből él: emléktárgyakat árul és túrákat vezet a rémüldözni vágyók számára. Csakhogy az a négy ember, akit most vezet a film forgatásának emlékeihez, a boszorkány lakhelyére, különös társaság: van köztük igazi boszorkány, horror-rock rajongó valamint két tudós, aki a boszorkáról írja disszertációját. A csoport bajba kerül. Kénytelenek Rustin Parr, a nyolcszoros gyerekgyilkos házában tölteni az éjszakát. Reggel rájönnek, hogy az éjfél körüli öt óra kitörlődött emlékeikből. Márpedig a testükön növekvő sebhelyek azt jelzik, éppen abban az öt órában rettentő dolgok történtek velük. A horror újrakezdődik.

Bionicle 3. - Árnyak Hálója

Bionicle 3. - Árnyak Hálója

Bionicle 3. - Árnyak Hálója    01 January 2005

ActionAdventureAnimationFamilyFantasy

6.2
TMDb: 6.2/10 19 votes

A bátor Toa harcosai egy győztes csata után diadalittasan térnek vissza Metru Nui-ba. De a város időközben megváltozott: egykori otthonukban két gonosz Makuta, Sidorak és Roodaka uralkodik, káoszba és pusztulásba taszítva Metru Nui-t! Az érkező nemes harcosokat a Makuták sötét teremtményekké változtatják - ők lesznek a Toa Metruk, akiknek először saját sötét oldalukkal kell megküzdeniük, hogy felvehessék a harcot a megszállókkal, és megmentsék a sötétbe borult Metru Nuit és lakóit...

Árnyak toszkán verőfényben

Árnyak toszkán verőfényben

Árnyak toszkán verőfényben    12 May 2005

DramaComedyRomance

6.7
TMDb: 6.7/10 20 votes

Jeremy-t, a fiatal és írói sikerekre vágyó könyvszerkesztőt kiadója Olaszországba küldi, hogy csikarjon ki egy írói szerződést a méltán híres Weldontól. Első találkozásukkor Jeremy megbotránkozik az író barátságtalan és durva viselkedésén, de hamar rájön, hogy ez a mogorvaság is csak egy a férfi számtalan csele közül, amikkel Jeremy-t távozásra akarja bírni. Értékes barátság szövődik az idős és írni nem kívánó, valamint a fiatal, de valódi téma híján írni még nem tudó férfi között. Weldon személyes missziójának érzi, hogy felszabadítsa Jeremy gondolatait, de eközben mi lesz ővele és a szerződéssel? Képes lesz bármi is életet lehelni a már-már megkövült írói vénájába? Természetesen a diáknak is van tanítani valója mentora számára.

Out of the Shadows

Out of the Shadows

Out of the Shadows    29 April 2017

HorrorThriller

10
TMDb: 10/10 2 votes

Egy frissen összeházasodott nyomozó és terhes felesége beköltöznek álmaik otthonába nem törődvén annak sötét múltjával. De mikor felesége azt állítja, hogy egy természetfeletti erő gyötri még meg-nem-született gyermeküket egy hitehagyott démonológus segítségét kérik, a férfinak ki kell nyomoznia a múltat ahhoz, hogy megmentse családját.

Night Shadows

Night Shadows

Night Shadows    01 August 1984

HorrorScience FictionThriller

5.2
TMDb: 5.2/10 17 votes

The Man in the Shadows

The Man in the Shadows

The Man in the Shadows    27 January 2017

DramaHorrorThriller

4.3
TMDb: 4.3/10 16 votes

Mutánsok éjszakája

Mutánsok éjszakája

Mutánsok éjszakája    09 September 2012

HorrorScience FictionThriller

3.8
TMDb: 3.8/10 15 votes

Mutánsok éjszakája David Cholewa filmje egy fiatal fiúnak Chris-nek a rémisztő történetét meséli el, akinek szüleit 11 évvel ezelőtt brutálisan meggyilkolták – mégpedig pont ugyanazon a napon, amikor a Halley-üstökös-t látni lehetett a Földről. Este azonban, egy új üstökös fog feltűnni az égen, amely eseményre mindenki lázasan készülők az otthonában. Az emberek pedig egy közeledő új apokalipszisről kezdenek beszélni… Ahogy az éjszaka közeledik, Chris észreveszi, hogy az emberek egyre furcsábban kezdenek viselkedni és úgy tűnik mindennek köze van az új üstököshöz. Az emberek először dezorientálttá és erőszakossá válnak, majd hamarosan, valamiféle mutáns lénnyé… A fiú számára az egyetlen cél, a túlélés marad… Ez a film újabb bizonyíték arra, hogy az európai filmgyártás rég zsebre vágta már a Hollywood-i úgynevezett super-filmeket.

Anino

Anino

Anino    09 November 2000

Drama

8.3
TMDb: 8.3/10 3 votes

Hosszú árnyak

Hosszú árnyak

Hosszú árnyak    17 June 1983

HorrorComedyMystery

6
TMDb: 6/10 30 votes

A fiatal amerikai író, Kenneth Magee Angliában él. Egyik nap belemegy egy húszezer fontos fogadásba, miszerint egy nap alatt képes nagy ívű regényt írni. A megfelelő hangulat és ihlet érdekében a távoli, elhagyott walesi kastélyba megy. Hamarosan rájön, hogy az épület nem üres, ahogyan azt hitte. Még mindig ott él Lord Grisbane és a lánya, akik a kastély fenntartásáról gondoskodnak. A viharos éjszakán egyre több ember érkezik, valamennyi a Grisbane család tagja. Maggee azon veszi észre magát, hogy egy igazi, rémületes rejtély középpontjába került.

Night of Dark Shadows

Night of Dark Shadows

Night of Dark Shadows    04 August 1971

DramaHorrorMysteryThriller

5.8
TMDb: 5.8/10 9 votes

Cienie

Cienie

Cienie    22 August 1988

Drama

0
TMDb: 0/10 0 votes

Shadows & Lies

Shadows & Lies

Shadows & Lies    25 April 2010

DramaActionRomance

4.4
TMDb: 4.4/10 9 votes

Az árnyékvadász

Az árnyékvadász

Az árnyékvadász    09 February 2010

Action

6
TMDb: 6/10 14 votes

Max Forrester (Mark Dacascos) Irakban szolgáló különleges alakulat tagja. Egy korábbi bevetés során a szintén ott szolgáló barátnője eltűnik. Két évvel később hírt kap a lányról, mint az al-Kaida terrorista szervezet tagjáról, akit a Nemzetbiztonsági Hivatal hadbíróság elé akar állítani hazaárulás miatt. Max azonban nem tudja elképzelni, hogy kedvese hazaáruló lenne, ezért saját szakállára, no meg korábbi alakulata parancsnokának támogatásával a lány keresésére indul. Hamarabb meg is találja őt, mint az osztag, és megtudja, hogy az al-Kaida egy lopott rakéta-szállítmányt készül megvásárolni. A fegyverüzlet azonban néhány katonai vezetőnek is érdeke, ezért egy titkos osztagot küldenek utánuk, hogy semlegesítsék őket.