Z La

Z La telyes film, Z La online film magyarul, Z La teljes film magyarul indavideo, Z La teljes film magyarul videa

.
Z: Az elveszett város

Z: Az elveszett város

Z: Az elveszett város    15 March 2017

ActionAdventureDramaHistory

6.2
TMDb: 6.2/10 1,135 votes

David Grann valós eseményeken alapuló regényének adaptációjában egy brit felfedező, Percy Fawcett a 20. század hajnalán az Amazonas erdőségeit járva egy fejlett civilizáció nyomaira bukkan. Bár a tudósok többsége vadembereknek tartja az Amazonas vidékét egykor uraló törzset, Percy felesége és fia támogatását élvezve visszatér a dzsungelbe, hogy bizonyítsa igazát. 1925-ben azonban rejtélyes körülmények között nyoma veszett.

El Tropico

El Tropico

El Tropico    03 September 2005

DramaRomance

6
TMDb: 6/10 32 votes

Fidel Castro diadalmaskodásának hajnalán Fico Fellove (Andy Garcia), az El Tropico bár tulajdonosa nem tudja visszatartani két öccsét attól, hogy kivegye részét a történelem formálásában. A politikai vihar közepette Fico beleszeret testvére, Luis magára hagyott feleségébe, aki viszonozza a közeledést. Közben a testvéreknek meggyűlik a baja a hírhedt gengsztervezér, Meyer Lanskyval (Dustin Hoffman) is.

Az elveszett aranyváros fosztogatói

Az elveszett aranyváros fosztogatói

Az elveszett aranyváros fosztogatói    17 December 1986

AdventureActionComedy

4.7
TMDb: 4.7/10 98 votes

Allan Quatermain tipikus kalandor. Ezért történhet meg, hogy bár esküvőre készül, mégis lemondja azt, amikor titokzatos kincsek nyomára bukkan. A jelek azt mutatják, hogy egy régóta elveszettnek hitt aranyváros nyomaira bukkant Afrikában. Hősünk vonzó menyasszonya kíséretében el is indul, hogy megszerezze a kincset. Útjuk során olyan veszélyekbe sodródnak, amelyek nem zárják ki, hogy esetleg ez lesz az utolsó kalandjuk.