Film# Amerika Kapitány: A Tél Katonája Teljes Film [2014] Magyarul Online Ingyen

Amerika Kapitány: A tél katonája (2014) Teljes Film Online Ingyen

2014-03-20 NA HD

Teljes Film

02:16:00

Amerika Kapitány: A tél katonája

Amerika Kapitány: A tél katonája Teljes Film Online Ingyen Steve Rogers – aki az 1940-es évek elején vett részt az USA hadseregének titkos kísérletében – most Washingtonban éli csendes hétköznapjait és próbál alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz. Azonban amikor a terrorelhárítással és hírszerzéssel foglalkozó S.H.I.E.L.D. egyik munkatársát megtámadják, a férfi egy olyan összeesküvés közepén találja magát, amely az egész világot fenyegeti. Újra feltűnik a színen a Bosszúállókból ismert szövetségese, a Fekete Özvegy is, akivel minden erejükre szükségük lesz, hogy felderítsék a konspirációt és leküzdjék a megsemmisítésükre küldött bérgyilkosok hadát. Amikor rájönnek, hogy valójában mivel állnak szemben, felismerik, hogy további partnerekre lesz szükségük, ha győzni szeretnének. Csatlakozik hozzájuk legújabb szövetségesük, Sólyom is, azonban még így is minden erejükre szükségük lesz, mivel váratlanul egy rendkívül erős ellenféllel, a Tél Katonájával találják szemben magukat.

 • Release: 2014-03-20
 • Rating: 7.6
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Akció Kaland Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Amerika Kapitány: A tél katonája Magyarul Online Ingyen

Guarda Amerika Kapitány: A tél katonája Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Amerika Kapitány: A tél katonája film

Amerika Kapitány: A tél katonája Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Amerika Kapitány: A tél katonája

 • Joe Russo
  Director
 • Anthony Russo
  Director
 • Trent Opaloch
  Cinematography
 • Christopher Markus
  Screenplay
 • Stephen McFeely
  Screenplay
 • Henry Jackman
  Original Music Composer

Data di rilascio:
US 2014-03-20

Budget del film:
$170,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Amerika Kapitány: A tél katonája

Amerika Kapitány: A tél katonája – Attori cinematografici e attrici

Amerika Kapitány: A tél katonája

Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Amerika Kapitány: A tél katonája

Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
Amerika Kapitány: A tél katonája

Samuel L. Jackson
Nick Fury
Amerika Kapitány: A tél katonája

Robert Redford
Alexander Pierce
Amerika Kapitány: A tél katonája

Sebastian Stan
James “Bucky” Barnes / Winter Soldier
Amerika Kapitány: A tél katonája

Anthony Mackie
Sam Wilson / Falcon

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Amerika Kapitány: A tél katonája film completo gratis, Amerika Kapitány: A tél katonája film streaming ita HD, scarica Amerika Kapitány: A tél katonája film gratis, Amerika Kapitány: A tél katonája streaming sub ita alta definizione, guarda Amerika Kapitány: A tél katonája film senza limiti, Amerika Kapitány: A tél katonája film per tutti

In una categoria simile

7.8

Logan - Farkas

Logan – Farkas

2029-et járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.