Film# Az éhezők Viadala: Futótűz Teljes Film [2013] Magyarul Online Ingyen

Az éhezők viadala: Futótűz (2013) Teljes Film Online Ingyen

2013-11-15 NA HD

Teljes Film

02:26:00

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz Teljes Film Online Ingyen Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

 • Release: 2013-11-15
 • Rating: 7.4
 • Production: Lionsgate / Color Force /
 • Genre: Kaland Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Az éhezők viadala: Futótűz Magyarul Online Ingyen

Guarda Az éhezők viadala: Futótűz Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Az éhezők viadala: Futótűz film

Az éhezők viadala: Futótűz Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Az éhezők viadala: Futótűz

 • Simon Beaufoy
  Screenplay
 • Suzanne Collins
  Novel
 • Nina Jacobson
  Producer
 • Jon Kilik
  Producer
 • Philip Messina
  Production Design
 • Jim Hewitt
  Set Designer

Data di rilascio:
US 2013-11-15

Budget del film:
$130,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz – Attori cinematografici e attrici

Az éhezők viadala: Futótűz

Jennifer Lawrence
Katniss Everdeen
Az éhezők viadala: Futótűz

Josh Hutcherson
Peeta Mellark
Az éhezők viadala: Futótűz

Liam Hemsworth
Gale Hawthorne
Az éhezők viadala: Futótűz

Woody Harrelson
Haymitch Abernathy
Az éhezők viadala: Futótűz

Elizabeth Banks
Effie Trinket
Az éhezők viadala: Futótűz

Lenny Kravitz
Cinna

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Az éhezők viadala: Futótűz film completo gratis, Az éhezők viadala: Futótűz film streaming ita HD, scarica Az éhezők viadala: Futótűz film gratis, Az éhezők viadala: Futótűz streaming sub ita alta definizione, guarda Az éhezők viadala: Futótűz film senza limiti, Az éhezők viadala: Futótűz film per tutti

In una categoria simile

6.8

Én, a robot

Én, a robot

Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.

7

A halál napja

A halál napja

1999 december 31, Los Angeles. Lenny Nero, a lecsúszott exzsaru veszélyes ügybe keveredik a harmadik évezred előestéjén. A férfi az újfajta illegális virtuális droggal, a “klipekkel” üzletel, amelyekre más emberek emlékeit, érzelmeit közvetítik. Ez minden drognál izgalmasabb, az ember részese lehet valaki más életének. Egy nap kezébe kerül egy klip, ami egy gyilkos emlékeit tartalmazza, amit a prosti meggyilkolásakor rögzített.