Film# Demóna Teljes Film [2014] Magyarul Online Ingyen

Demóna (2014) Teljes Film Online Ingyen

2014-05-28 NA HD

Teljes Film

01:37:00

Demóna

Demóna Teljes Film Online Ingyen A gyönyörű és tiszta szívű fiatal lány, Demóna idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

 • Release: 2014-05-28
 • Rating: 7
 • Production: Walt Disney Pictures / Roth Films /
 • Genre: Fantasy Kaland Akció Családi Romantikus

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Demóna Magyarul Online Ingyen

Guarda Demóna Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Demóna film

Demóna Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Demóna

 • Sarah Bradshaw
  Executive Producer
 • Don Hahn
  Producer
 • Lucy Bevan
  Casting
 • Robert Stromberg
  Director
 • Linda Woolverton
  Screenplay
 • James Newton Howard
  Original Music Composer

Data di rilascio:
US 2014-05-28

Budget del film:
$180,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Demóna

Demóna – Attori cinematografici e attrici

Demóna

Angelina Jolie
Maleficent
Demóna

Elle Fanning
Princess Aurora
Demóna

Sharlto Copley
Stefan
Demóna

Sam Riley
Diaval
Demóna

Juno Temple
Thistletwit
Demóna

Imelda Staunton
Knotgrass

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Demóna film completo gratis, Demóna film streaming ita HD, scarica Demóna film gratis, Demóna streaming sub ita alta definizione, guarda Demóna film senza limiti, Demóna film per tutti

In una categoria simile

6.9

Csipkerózsika

Csipkerózsika

A Grimm-testvérek meséjének főhőse a szépséges Auróra hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele! A mit sem sejtő hercegnő sorsát apja három jószívű tündérre bízza, akik mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. A végzetet elkerülni még ők sem tudják, csupán enyhíteni a gonosz boszorkány átkának hatását: amikor Auróra megszúrja magát, nem hal meg, csak hosszú álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel!

6.7

Hamupipőke

Hamupipőke

A klasszikus mese feldolgozásának középpontjában az ifjú Ella áll, akinek kereskedő édesapja felesége halála után újranősül. Ella szeretett apja kedvéért befogadja új mostohaanyját és annak két lányát, Anastasiát és Drisellát, ám amikor egy váratlan tragédia édesapját is elveszi tőle, gyökeresen megváltozik a helyzete kegyetlen, új családjában. Úgy tűnik azonban, a szerencse a pártája áll, hercegi palota ugyanis egy bált rendez, amire meghívót küldenek minden ifjú lánynak, és Ella talán újra találkozhat a sármos herceggel, Kit-tel, akivel korábban már volt egy futó találkozása. Számító mostohaanyja és szépségére féltékeny féltestvérei azonban szétszaggatja Ella báli ruháját, így a lány reményei örökre veszni látszanak… amikor megjelenik egy kedves koldus asszony, aki egy tökkel és néhány egérrel örökre megváltoztatja a lány sorsát.

5.7

Vadregény

Vadregény

A történet több ismert mese modernizált keveréke, amelyben számos szál fonódik össze a különféle szereplők kívánságainak és kalandjai nyomán. Olyan mesehősök történetét eleveníti fel, mint Hamupipőke, Piroska, Babszem Jankó és Aranyhaj – mindezt egy pék és felesége élete foglalja keretbe. Hogy gyermekük lehessen, meg kell törniük a titokzatos boszorkány átkát, amihez kalandos útra indulnak a sötét titkokat rejtő, közeli erdőbe.

7.5

Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj és a nagy gubanc

A királyság legkeresettebb és egyben legsármosabb körözött banditája, Flynn Rider egy titokzatos toronyban próbál menedéket találni üldözői elől, ahol fogságba ejti 21 méteres mágikus aranyhajával a torony lakója, a gyönyörű és bátor Aranyhaj. Flynn felettébb kíváncsi fogvatartója eddig csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az éveken át tartó rabságból szabadulhasson, és ez az alkalom, úgy tűnik, eljött. Alkut köt hát a jóképű tolvajjal, így kezdetét veszi egy kalandokkal teli utazás, melyen a furcsa párost elkíséri egy minden bajtól óva intő, túlságosan aggodalmaskodó kaméleon, egy szuperzsaru ló, és a mogorva-goromba kocsmagengszeterek bandája.