Film# Taxisofőr Teljes Film [1976] Magyarul Online Ingyen

Taxisofőr (1976) Teljes Film Online Ingyen

1976-02-07 NA HD

Teljes Film

01:54:00

Taxisofőr

Taxisofőr Teljes Film Online Ingyen A Vietnámot megjárt veterán, Travis nem találja a helyét New Yorkban. Hiába próbál közel kerülni egy szép, politikai aktivista lányhoz, hiába győzködi a vidékről felkerült, kiskorú prostituáltat, hogy térjen jó útra és hiába próbál beszélni a polgármesterjelölttel, hogy tisztítsa meg az utcákat a szeméttől. Úgy érzi, neki kell cselekednie: leborotváltatja a haját, fegyvert vásárol, kigyúrja a testét és nekivág, hogy rendet tegyen.

 • Release: 1976-02-07
 • Rating: 8.1
 • Production: Italo/Judeo Productions / Bill/Phillips / Columbia Pictures /
 • Genre: Bűnügyi Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Taxisofőr Magyarul Online Ingyen

Guarda Taxisofőr Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Taxisofőr film

Taxisofőr Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Taxisofőr

 • Martin Scorsese
  Director
 • Julia Phillips
  Producer
 • Michael Phillips
  Producer
 • Michael Chapman
  Director of Photography
 • Bernard Herrmann
  Original Music Composer
 • Juliet Taylor
  Casting

Data di rilascio:
US 1976-02-07

Budget del film:
$1,300,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Taxisofőr

Taxisofőr – Attori cinematografici e attrici

Taxisofőr

Robert De Niro
Travis Bickle
Taxisofőr

Jodie Foster
Iris Steensma
Taxisofőr

Albert Brooks
Tom
Taxisofőr

Harvey Keitel
‘Sport’ Matthew
Taxisofőr

Cybill Shepherd
Betsy
Taxisofőr

Peter Boyle
Wizard

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Taxisofőr film completo gratis, Taxisofőr film streaming ita HD, scarica Taxisofőr film gratis, Taxisofőr streaming sub ita alta definizione, guarda Taxisofőr film senza limiti, Taxisofőr film per tutti

In una categoria simile

7.2

A védelmező

A védelmező

Robert McCall-ról, a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.

7.8

Szemtől szemben

Szemtől szemben

A legprofibb rendőr játszmája a legprofibb bankrabló ellen. Neil McCauley a bűnözők királya, az évszázad bűntényére készül. Vincent Hanna nyomozó, a rendőrség legjobb koponyája, aki már szinte mániákusan üldözi McCauley-t, bármi áron el akarja kapni. Az ár magasabb lesz, mint akár ő maga is hitte volna.

7.1

Collateral - A halál záloga

Collateral – A halál záloga

Max a taxisofőrök prózai életét éli idestova 12 éve. Arcok jönnek és mennek a visszapillantó tükörben, emberek, sorsmorzsák, utak és helyek, melyeket már régóta elfelejtett. Ám a ma esti fuvart nem fogja elfelejteni soha. Vincent bérgyilkos. Amikor egy drogkartell hírét veszi, hogy a szövetségi bíróság vádat emel ellenük, nekilátnak a tanúk azonosításához és eltüntetéséhez, és ez az akció most érkezett az utolsó fázisához. Ma este Vincent Los Angelesbe érkezik és a dolga, hogy öt hullát hagyjon maga után. A véletlenek összjátéka folytán Vincent eltéríti Max taxiját, és Max lesz a halál záloga, egy professzionális ámokfutás egyik szenvedő alanya, aki rossz időben volt rossz helyen. Amint a rendőrség és az FBI egymással versengve üldözik őket, Max és Vincent egymásra vannak utalva oly módon, amire egyikük sem gondolt volna soha.

6.6

Taxi

Taxi

Ha a rendőrség már tehetetlen, jönnek a bérkocsisok és a pizzások. A taxijával száguldozó Daniel és régi pizzás barátai a német bankrablók nyomába erednek. A segítség persze nem önzetlen: Daniel azért áll Emilien, a zsaru mellé, mert különben gyorshajtás miatt elveszti a munkáját.