Film# A Skorpiókirály 2. – Harcos Születik Teljes Film [2008] Magyarul Online Ingyen

A Skorpiókirály 2. – Harcos születik (2008) Teljes Film Online Ingyen

2008-07-19 NA HD

Teljes Film

01:49:00

A Skorpiókirály 2. – Harcos születik

A Skorpiókirály 2. – Harcos születik Teljes Film Online Ingyen Tudni szeretnéd, hogy honnan ered a Skorpiókirály legendája? Most fény derül a titokra! Amikor a fiatal Mathayus apját Sargon, a könyörtelen uralkodó a fiú szeme láttára gyilkolja meg, Mathayus bosszút esküszik. Hamarosan pedig ő lesz az ősi világ legrettegettebb harcosa.

 • Release: 2008-07-19
 • Rating: 4.2
 • Production: Universal Pictures / ApolloMovie Beteiligungs / Sommers Company, The / Film Afrika Worldwide /
 • Genre: Fantasy Akció Kaland Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A Skorpiókirály 2. – Harcos születik Magyarul Online Ingyen

Guarda A Skorpiókirály 2. – Harcos születik Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A Skorpiókirály 2. – Harcos születik film

A Skorpiókirály 2. – Harcos születik Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A Skorpiókirály 2. – Harcos születik

 • Russell Mulcahy
  Director
 • Randall McCormick
  Writer
 • Stephen Sommers
  Characters

Data di rilascio:
US 2008-07-19

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Skorpiókirály 2. – Harcos születik

A Skorpiókirály 2. – Harcos születik – Attori cinematografici e attrici

A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

Michael Copon
Mathayus
A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

Randy Couture
Sargon
A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

Karen David
Layla (as Karen David)
A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

Simon Quarterman
Ari
A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

Tom Wu
Fong
A Skorpiókirály 2. - Harcos születik

Andreas Wisniewski
Pollux

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A Skorpiókirály 2. – Harcos születik film completo gratis, A Skorpiókirály 2. – Harcos születik film streaming ita HD, scarica A Skorpiókirály 2. – Harcos születik film gratis, A Skorpiókirály 2. – Harcos születik streaming sub ita alta definizione, guarda A Skorpiókirály 2. – Harcos születik film senza limiti, A Skorpiókirály 2. – Harcos születik film per tutti

In una categoria simile

6.7

Rocky 3

Rocky 3

Rocky a ring királyának számít, és az emberek is rajonganak érte. De a brutális Clubber Lang egy megalázó viadalon könnyen kiüti az elkényelmesedett sztárt, és elhódítja tőle a világbajnoki címet. Rocky összeomlik, és amikor a meccs végén meghal apjaként szeretett edzője, mindent felad. Mielőtt azonban szögre akasztaná kesztyűit, egykori ellenfele, Apollo Creed meggyőzi arról, hogy csak úgy szerezheti vissza becsületét, ha ismét megküzd a fekete óriással.

6.6

Rocky Balboa

Rocky Balboa

Legenda volt. Most békésen éldegél Philadelphiában, egy apró étterem tulajdonosa, és ritkán gondol a régi dicsőségre. Egyedül lakik, a fiával nincs jó viszonyban, a feleségét már évekkel ezelőtt eltemette. De amikor lehetősége nyílik rá, ismét elhatározza, hogy megmutatja a világnak: még mindig képes a lehetetlenre. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) újra kiáll a reflektorfénybe, és kihívja a nehézsúlyú világbajnokot, Mason “The Line” Dixont (Antonio Tarver). Ötven éves elmúlt, magányos és szegény. Van esélye? Természetesen nincs. És ő természetesen mégis megpróbálja, fia segítségével (Milo Ventimiglia) mert megtanulta, hogy a lehetetlen vállalkozások a legszebbek és legizgalmasabbak – és a legveszélyesebbek is.

5.4

Rocky 5

Rocky 5

Nagyon nehezen épül fel Rocky legutolsó küzdelméből, ahol végül legyőzte a szovjetek sztárját, a brutális Dragót. Még alig épül fel, amikor új kihívója akad, Rocky viszont szeretne végleg visszavonulni. Ám amikor kiderül, hogy könyvelője teljesen kisemmizte, nincs más választása, újra fel kell vennie a kesztyűt. Az orvosok azonban maradandó agykárosodást állapítanak meg nála, és eltiltják a sporttól. Ugyanis, ha Rocky ilyen állapotban újra ringbe lép, bele is halhat.A Rocky váratlan sikere után további négy folytatása készült a filmnek. Az egyes részek külön-külön is önálló, nagyszerű élményt nyújtó alkotások, amelyekben tökéletesen keveredik az akció, a dráma és az izgalom, ugyanakkor egymás után nézve őket kirajzolódik a néző előtt egy teljes életpálya. Az utolsó film már egy meggyötört, lecsúszott bokszolóról szól, aki még egyszer megpróbál visszakapaszkodni a csúcsra.

7.7

Rocky

Rocky

Rocky Balboa Philadelphia külvárosában, az olasz szegénynegyedben él. Az egyetlen kitörési pont számára a boksz: ha elég kitartása van a küzdelemhez és jól fel tudja használni tehetségét és erejét, igazi nagy bokszoló válhat belőle, profi világbajnok, aki milliókat keres! Edzője, Mickey akkor látja elérkezettnek a pillanatot, amikor a városba érkezik a kor boksz-sztárja, Apollo Creed. Ha Rocky kihívja és legyőzi Apollót, egy pillanat alatt megismeri a nevét egész Amerika.