Film# A Holnap Határa Teljes Film [2014] Magyarul Online Ingyen

A holnap határa (2014) Teljes Film Online Ingyen

2014-05-27 NA HD

Teljes Film

01:53:00

A holnap határa

A holnap határa Teljes Film Online Ingyen Bill Cage katona, de eddig elkerülte a veszélyt – pedig az emberiség egy űrből érkezett, könyörtelen fajjal vív hosszú, elkeseredett háborút. Amikor váratlanul mégis bevetik, ő rossz felszereléssel, kevés tapasztalattal indul csatába, és nem is bírja sokáig: gyors és kegyetlen hősi halált hal. Azután feltámad, és újra harcba indul. És újra, és újra, és újra. A földönkívülivel való közvetlen érintkezés időhurokba sodorta, és ő kénytelen számtalanszor végigélni ugyanazt a pokoli küzdelmet, hogy azután újra alul maradjon. Ám az esélyei egyre jobbak. Amikor pedig felbukkan mellette egy különlegesen kiképzett katona, még az is lehetővé válik, hogy ne csak magukat mentsék meg, hanem az egész világot.

 • Release: 2014-05-27
 • Rating: 7.6
 • Production: RatPac-Dune Entertainment / Village Roadshow Pictures / Viz Media / 3 Arts Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A holnap határa Magyarul Online Ingyen

Guarda A holnap határa Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A holnap határa film

tinsen

Az év egyik legjobb filmjének titulálják, de nem értem miért. Szokásos látványfilm nem túl jó sztorival…

A holnap határa Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A holnap határa

 • Doug Liman
  Director
 • Christopher McQuarrie
  Screenplay
 • Hiroshi Sakurazaka
  Novel
 • Hidemi Fukuhara
  Executive Producer
 • Joby Harold
  Executive Producer
 • Jason Hoffs
  Producer

Data di rilascio:
AU 2014-05-27

Budget del film:
$178,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A holnap határa

A holnap határa – Attori cinematografici e attrici

A holnap határa

Tom Cruise
Maj. William “Bill” Cage
A holnap határa

Emily Blunt
Sgt. Rita Vrataski
A holnap határa

Brendan Gleeson
General Brigham
A holnap határa

Bill Paxton
Msg. Farell
A holnap határa

Jonas Armstrong
Skinner
A holnap határa

Tony Way
Kimmel

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A holnap határa film completo gratis, A holnap határa film streaming ita HD, scarica A holnap határa film gratis, A holnap határa streaming sub ita alta definizione, guarda A holnap határa film senza limiti, A holnap határa film per tutti

In una categoria simile

6.8

A függetlenség napja

A függetlenség napja

Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

7.4

Avatar

Avatar

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

8.2

Csillagok között

Csillagok között

A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.