Film# A Sötét Lovag Teljes Film [2008] Magyarul Online Ingyen

A sötét lovag (2008) Teljes Film Online Ingyen

2008-07-16 NA HD

Teljes Film

02:32:00

A sötét lovag

A sötét lovag Teljes Film Online Ingyen Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

 • Release: 2008-07-16
 • Rating: 8.4
 • Production: DC Entertainment / DC Comics / Legendary Entertainment / Syncopy / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Dráma Akció Bűnügyi Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A sötét lovag Magyarul Online Ingyen

Guarda A sötét lovag Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A sötét lovag film

A sötét lovag Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A sötét lovag

 • Christopher Nolan
  Director
 • Jonathan Nolan
  Screenplay
 • Hans Zimmer
  Original Music Composer
 • Wally Pfister
  Director of Photography
 • James Newton Howard
  Original Music Composer
 • Christopher Nolan
  Producer

Data di rilascio:
GB 2008-07-16

Budget del film:
$185,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A sötét lovag

A sötét lovag – Attori cinematografici e attrici

A sötét lovag

Christian Bale
Bruce Wayne / Batman
A sötét lovag

Michael Caine
Alfred Pennyworth
A sötét lovag

Heath Ledger
Joker
A sötét lovag

Gary Oldman
James Gordon
A sötét lovag

Aaron Eckhart
Harvey Dent / Two-Face
A sötét lovag

Maggie Gyllenhaal
Rachel Dawes

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A sötét lovag film completo gratis, A sötét lovag film streaming ita HD, scarica A sötét lovag film gratis, A sötét lovag streaming sub ita alta definizione, guarda A sötét lovag film senza limiti, A sötét lovag film per tutti

In una categoria simile

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

7.7

A sötét lovag: Felemelkedés

A sötét lovag: Felemelkedés

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

7.2

A védelmező

A védelmező

Robert McCall-ról, a nyugodt életet élő bostoni állampolgárról senki sem gondolná, hogy egy visszavonult volt kommandós. De a saját halálát megjátszó ügynök újraéled önálló száműzetéséből, hogy megmentsen egy fiatal lányt az erőszakos orosz gengszterektől. De a bosszúhadjárat nem csak a bosszúról szól, hanem folyamatosan felfedi, hogy a törvény néha nem elég és át kell lépni a határokat. Ha valaki bajba kerül és nincs hová fordulnia, McCall-ra biztosan számíthat, ő a tehetetlenek védelmezője.