Film# Duel Of Champions Teljes Film [1961] Magyarul Online Ingyen

Duel of Champions (1961) Teljes Film Online Ingyen

1961-10-19 NA HD

Teljes Film

01:25:00

Duel of Champions

Duel of Champions Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 1961-10-19
 • Rating: 0
 • Production: Lovćen Film / Tiberius Film / Lux Film /
 • Genre: Kaland Történelmi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Duel of Champions Magyarul Online Ingyen

Guarda Duel of Champions Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Duel of Champions film

Duel of Champions Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Duel of Champions

 • Terence Young
  Director
 • Ennio De Concini
  Screenplay
 • Carlo Lizzani
  Screenplay
 • Giuliano Montaldo
  Screenplay
 • Luciano Vincenzoni
  Story

Data di rilascio:
IT 1961-10-19

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Duel of Champions

Duel of Champions – Attori cinematografici e attrici

Duel of Champions

Alan Ladd
Horatius
Duel of Champions

Robert Keith
Tullio King of Rome
Duel of Champions

Alana Ladd
Scilla
Duel of Champions

Franca Bettoia
Marcia (as Franca Bettoja)
Duel of Champions

Franco Fabrizi
Curazio
Duel of Champions

Jacqueline Derval
Horatia

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Duel of Champions film completo gratis, Duel of Champions film streaming ita HD, scarica Duel of Champions film gratis, Duel of Champions streaming sub ita alta definizione, guarda Duel of Champions film senza limiti, Duel of Champions film per tutti

In una categoria simile

5.4

Az utolsó légió

Az utolsó légió

Miután a barbár hordák lecsapnak Rómára, a légiós Aurelius (Colin Firth) feladata, hogy kiszabadítsa az ifjú Romulust (Thomas Sanqster) és rejtélyes nevelőjét, Ambrosinust (Ben Kingsley), akiket a harcok során a gótok fogságába ejtettek. Nestor szenátor (John Hannah) a segítségére siet, és kiváló harcosokat ad mellé, köztük a szépséges Mirával (Aishwarya Rai), ám hamarosan kiderül, csak magában bízhat.

6.1

A kilencedik légió

A kilencedik légió

A kilencedik légió – egy lebilincselően izgalmas akciófilm – a Krisztus utáni második évszázad Britanniájában játszódik, ahol Quintus a Római Birodalom határszéli erődítményén való barbár rajtaütés egyetlen túlélője csatlakozik Virilus legátus legendás kilencedik légiójához, mely északnak tart, hogy kiűzze a piktek rettegett hordáit. Azonban amikor az ismeretlen hadszíntéren rajta ütnek a légión, és Virilust foglyul ejtik, Quintus kilátástalan küzdelem elé néz, hogy kicsiny szakaszával életben maradjon az ellenséges vonalak mögött, és a mostoha terepen elkerülje kegyetlen pikt üldözőit – élükön a kegyetlen Etain-nal.

6.1

A sas

A sas

Időszámításunk szerint 140-ben, a római birodalom kiterjeszti határait egészen Britanniáig. Kaledónia területén a rebellis törzsek még tartják magukat. Marcus Aquila (Channing Tatum) megérkezik Britanniába, feltett szándéka, hogy visszaállítsa apja, Flavius Aquila megtépázott hírnevét. 20 évvel korábban, Róma 5000 főből álló kilencedik légiója Flavius vezetésével, a légió szimbólumát, a kilencesek sasát magasban hordozva vonult be Kaledóniába. Sosem tértek vissza. A légió, és a szimbólum eltűnt az ismeretlenség ködében. Hadrianus, a római birodalom császára dühében egy falat építtetett a terület köré, ez a fal a római birodalom északi részének határát, az ismert világ határait jelzi. Marcus célja, hogy kiváló harcossá váljon. Célkitűzésének elérését segíti legújabb megbízatása: dél-nyugaton egy kisebb erőd ostrománál vezeti bátran csapatát.

7.5

Spartacus

Spartacus

A címszereplő, a volt trák fejedelem, majd római rabszolga Spartacus (Kirk Douglas) kényszerűségből felcsap gladiátornak, majd a megaláztatások ellen lázadó rabszolgafelkelés élére állva a kor legnagyobb haderejével, a római sereggel szemben is sokáig győzelmet győzelemre halmoz. A túlerővel szemben végül szükségszerűen elbukva, majd a kínok kínját, a kereszthalált is vállalva, holtában is legendává vált. A látványos történelmi tablókon, a lenyűgöző tömegjeleneteken, és egy megkapó szerelem kibontakozásán kívül bepillantást nyerhetünk Róma belső intrikáiba, a köztársaságiak és a diktátorpártiak küzdelmébe, a római sereg vezére, a dúsgazdag Crassus (Laurence Olivier) cselszövéseibe, miközben a háttérben az ügyesen taktikázó Julius Caesar várja, mikor jön el az ő ideje – s ezzel a császárságé is.