Film# A Jedi Visszatér Teljes Film [1983] Magyarul Online Ingyen

A Jedi visszatér (1983) Teljes Film Online Ingyen

1983-05-23 NA HD

Teljes Film

02:14:00

A Jedi visszatér

A Jedi visszatér Teljes Film Online Ingyen Miután Luke megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnőt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel és az Erő sötét oldalával. Végre eljött a végső összecsapás ideje! A felkelők készen állnak arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a Halálcsillagra. Arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi és a Birodalom csapdába csalja őket.

 • Release: 1983-05-23
 • Rating: 8
 • Production: Lucasfilm / 20th Century Fox /
 • Genre: Kaland Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A Jedi visszatér Magyarul Online Ingyen

Guarda A Jedi visszatér Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A Jedi visszatér film

A Jedi visszatér Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A Jedi visszatér

 • Richard Marquand
  Director
 • Howard G. Kazanjian
  Producer
 • Lawrence Kasdan
  Screenplay
 • George Lucas
  Screenplay
 • George Lucas
  Story
 • George Lucas
  Executive Producer

Data di rilascio:
US 1983-05-23

Budget del film:
$32,350,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Jedi visszatér

A Jedi visszatér – Attori cinematografici e attrici

A Jedi visszatér

Mark Hamill
Luke Skywalker
A Jedi visszatér

Harrison Ford
Han Solo
A Jedi visszatér

Carrie Fisher
Princess Leia
A Jedi visszatér

Billy Dee Williams
Lando Calrissian
A Jedi visszatér

Anthony Daniels
C-3PO
A Jedi visszatér

David Prowse
Darth Vader

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A Jedi visszatér film completo gratis, A Jedi visszatér film streaming ita HD, scarica A Jedi visszatér film gratis, A Jedi visszatér streaming sub ita alta definizione, guarda A Jedi visszatér film senza limiti, A Jedi visszatér film per tutti

In una categoria simile

7.5

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

A galaxis szerte dúló háborúban a sors nem mindennapi hősöket hoz össze, hogy egy csaknem lehetetlen feladatra vállalkozva ellopják a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak tervrajzait. A béke és a szabadság utolsó reménysugarába kapaszkodva válnak részeseivé a galaxist fenekestül felforgató elnyomás elleni küzdelemnek.

8.3

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet, és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával.

7.4

Star Trek: Sötétségben

Star Trek: Sötétségben

Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért.

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.