Film# Star Wars I. Rész – Baljós árnyak Teljes Film [1999] Magyarul Online Ingyen

Star Wars I. rész – Baljós árnyak (1999) Teljes Film Online Ingyen

1999-05-19 NA HD

Teljes Film

02:13:00

Star Wars I. rész – Baljós árnyak

Star Wars I. rész – Baljós árnyak Teljes Film Online Ingyen Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. A Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság szerzőit, hogy oldják meg a konfliktust és védjék meg Amidala királynőt. Hamarosan azonban kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a Tatooine-on, ahol találkoznak az ifjú Anakinnal, akiben túlárad az erő.

 • Release: 1999-05-19
 • Rating: 6.4
 • Production: Lucasfilm /
 • Genre: Kaland Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Star Wars I. rész – Baljós árnyak Magyarul Online Ingyen

Guarda Star Wars I. rész – Baljós árnyak Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Star Wars I. rész – Baljós árnyak film

Star Wars I. rész – Baljós árnyak Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Star Wars I. rész – Baljós árnyak

 • Rick McCallum
  Producer
 • George Lucas
  Screenplay
 • George Lucas
  Director
 • David Tattersall
  Director of Photography
 • John Williams
  Original Music Composer
 • George Lucas
  Executive Producer

Data di rilascio:
US 1999-05-19

Budget del film:
$115,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Star Wars I. rész – Baljós árnyak

Star Wars I. rész – Baljós árnyak – Attori cinematografici e attrici

Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Liam Neeson
Qui-Gon Jinn
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Ewan McGregor
Obi Wan Kenobi
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Natalie Portman
Padmé Amidala
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Jake Lloyd
Anakin Skywalker
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Ian McDiarmid
Senator Palpatine
Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Anthony Daniels
C-3PO (voice)

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Star Wars I. rész – Baljós árnyak film completo gratis, Star Wars I. rész – Baljós árnyak film streaming ita HD, scarica Star Wars I. rész – Baljós árnyak film gratis, Star Wars I. rész – Baljós árnyak streaming sub ita alta definizione, guarda Star Wars I. rész – Baljós árnyak film senza limiti, Star Wars I. rész – Baljós árnyak film per tutti

In una categoria simile

8.2

Csillagok háborúja

Csillagok háborúja

Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak. Az idős jedi Luke Skywalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

6.5

Star Wars II. rész - A klónok támadása

Star Wars II. rész – A klónok támadása

Tíz év telt el az előző részben elbeszélt események óta. A titokzatos Dooku gróf (Christopher Lee) vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala (Natalie Portman) ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert (Hayden Christensen) bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

7.5

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

A galaxis szerte dúló háborúban a sors nem mindennapi hősöket hoz össze, hogy egy csaknem lehetetlen feladatra vállalkozva ellopják a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak tervrajzait. A béke és a szabadság utolsó reménysugarába kapaszkodva válnak részeseivé a galaxist fenekestül felforgató elnyomás elleni küzdelemnek.

8

A Jedi visszatér

A Jedi visszatér

Miután Luke megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnőt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel és az Erő sötét oldalával. Végre eljött a végső összecsapás ideje! A felkelők készen állnak arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a Halálcsillagra. Arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi és a Birodalom csapdába csalja őket.