Film# Star Wars II. Rész – A Klónok Támadása Teljes Film [2002] Magyarul Online Ingyen

Star Wars II. rész – A klónok támadása (2002) Teljes Film Online Ingyen

2002-05-15 NA HD

Teljes Film

02:22:00

Star Wars II. rész – A klónok támadása

Star Wars II. rész – A klónok támadása Teljes Film Online Ingyen Tíz év telt el az előző részben elbeszélt események óta. A titokzatos Dooku gróf (Christopher Lee) vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala (Natalie Portman) ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert (Hayden Christensen) bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

 • Release: 2002-05-15
 • Rating: 6.5
 • Production: Lucasfilm /
 • Genre: Kaland Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Star Wars II. rész – A klónok támadása Magyarul Online Ingyen

Guarda Star Wars II. rész – A klónok támadása Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Star Wars II. rész – A klónok támadása film

Star Wars II. rész – A klónok támadása Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Star Wars II. rész – A klónok támadása

 • George Lucas
  Director
 • George Lucas
  Producer
 • Rick McCallum
  Producer
 • Jonathan Hales
  Screenplay
 • George Lucas
  Screenplay
 • Ben Burtt
  Editor

Data di rilascio:
US 2002-05-15

Budget del film:
$120,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Star Wars II. rész – A klónok támadása

Star Wars II. rész – A klónok támadása – Attori cinematografici e attrici

Star Wars II. rész - A klónok támadása

Ewan McGregor
Obi Wan Kenobi
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Natalie Portman
Padmé Amidala
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Hayden Christensen
Anakin Skywalker
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Ian McDiarmid
Chancellor Palpatine
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Samuel L. Jackson
Mace Windu
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Christopher Lee
Count Dooku

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Star Wars II. rész – A klónok támadása film completo gratis, Star Wars II. rész – A klónok támadása film streaming ita HD, scarica Star Wars II. rész – A klónok támadása film gratis, Star Wars II. rész – A klónok támadása streaming sub ita alta definizione, guarda Star Wars II. rész – A klónok támadása film senza limiti, Star Wars II. rész – A klónok támadása film per tutti

In una categoria simile

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.1

The Belko Experiment

The Belko Experiment

Nyolcvanhárom amerikai kivándorló a brazíliai Sao Paolóban egy épületben dolgoznak, azonban egyik nap csapdába esnek a saját munkahelyükön. A hangosbemondóból egy hang ad nekik parancsokat, és súlyos erkölcsi döntések meghozatalára kényszeríti őket.

5.2

Cottage Country

Cottage Country

Todd csak egy tökéletes víkendre vágyik kedvesével, Cammieval, a dolgok azonban félrecsúsznak Todd überlaza testvérének, Salingernek és meglehetősen szabadelvű barátnőjének megérkezésével. Amikor Todd véletlenül egy testvéri bunyó során lefejezi a bosszantó tesót, Cammie is elhatározza, nem hagyja hogy bármi is a boldogulásuk útjában álljon. Ezt követően véres és fekete humorú jelentek váltják egymást, egészen az elborult végkifejletig.

6.7

Copland

Copland

New York városában minden nyolcadik másodpercben elkövetnek egy bűntényt. A folyón túl van a zsaruk városa, Copland, ahol Freddy Heflin a seriff, de a nagyvárosi zsaruk irányítanak mindent. Freddynek ezúttal választania kell: példaképeit védi vagy végrehajtja, amit a törvény előír. Egy éjjel ugyanis kettős gyilkosságot követ el egy városi rendőr, akit korábban hősként ünnepeltek. Copland seriffje az igazság mellett dönt, és magánnyomozásba kezd a példaképnek tartott városi zsaruk, Gary Figgis és Ray Donlan után.