Film# Én, A Robot Teljes Film [2004] Magyarul Online Ingyen

Én, a robot (2004) Teljes Film Online Ingyen

2004-07-15 NA HD

Teljes Film

01:55:00

Én, a robot

Én, a robot Teljes Film Online Ingyen Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

 • Release: 2004-07-15
 • Rating: 6.8
 • Production: Mediastream Vierte Film GmbH & Co. Vermarktungs KG / Davis Entertainment / Laurence Mark Productions / Canlaws Productions / 20th Century Fox / Overbrook Entertainment /
 • Genre: Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Én, a robot Magyarul Online Ingyen

Guarda Én, a robot Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Én, a robot film

Én, a robot Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Én, a robot

 • Alex Proyas
  Director
 • Jeff Vintar
  Screenplay
 • Akiva Goldsman
  Screenplay
 • John Davis
  Producer
 • Marco Beltrami
  Original Music Composer
 • Simon Duggan
  Director of Photography

Data di rilascio:
US 2004-07-15

Budget del film:
$120,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Én, a robot

Én, a robot – Attori cinematografici e attrici

Én, a robot

Will Smith
Del Spooner
Én, a robot

Bridget Moynahan
Susan Calvin
Én, a robot

Alan Tudyk
Sonny
Én, a robot

James Cromwell
Dr. Alfred Lanning
Én, a robot

Bruce Greenwood
Lawrence Robertson
Én, a robot

Shia LaBeouf
Farber

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Én, a robot film completo gratis, Én, a robot film streaming ita HD, scarica Én, a robot film gratis, Én, a robot streaming sub ita alta definizione, guarda Én, a robot film senza limiti, Én, a robot film per tutti

In una categoria simile

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.

7

A halál napja

A halál napja

1999 december 31, Los Angeles. Lenny Nero, a lecsúszott exzsaru veszélyes ügybe keveredik a harmadik évezred előestéjén. A férfi az újfajta illegális virtuális droggal, a “klipekkel” üzletel, amelyekre más emberek emlékeit, érzelmeit közvetítik. Ez minden drognál izgalmasabb, az ember részese lehet valaki más életének. Egy nap kezébe kerül egy klip, ami egy gyilkos emlékeit tartalmazza, amit a prosti meggyilkolásakor rögzített.

7.3

Újraindítás

Újraindítás

Egy férfi feleséget meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A férfi új képességeinek birtokában kegyetlen és véres bosszúhadjáratra indul.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.