Film# Kingsman: A Titkos Szolgálat Teljes Film [2015] Magyarul Online Ingyen

Kingsman: A titkos szolgálat (2015) Teljes Film Online Ingyen

2015-01-24 NA HD

Teljes Film

02:09:00

Kingsman: A titkos szolgálat

Kingsman: A titkos szolgálat Teljes Film Online Ingyen A titkos ügynök legjobbjai elegánsak, kifinomultak, felszerelésük a legkülönlegesebb (és leggyilkosabb) ketyerék gyűjteménye, és tudják, melyik whiskybe mennyi szódát szokás önteni. Töki nem ilyen: ő átlagos, vagány utcagyerek: nagyszájú, simlis és nem riad vissza a balhéktól – viszont bátor, gyors és helyén a szíve. Talán ezért keresi meg őt egy magánkézben lévő titkos kémszervezet, a Kingsman egyik legjobb embere: ha Töki is úgy akarja, a nagy hagyományú, és szigorú szabályok szerint működő cégnél modern James Bondot faragnak belőle. Ám a különlegesen veszélyes kiképzőidőszak gyorsan véget ér – de csak azért, mert az ügynökökre újabb, nagyobb veszélyek várnak. Valaki egymás után rabolja el a világ hírességeit, arisztokratáit és miniszterelnökeit. A szálak pedig egy őrült milliomoshoz vezetnek.

 • Release: 2015-01-24
 • Rating: 7.7
 • Production: TSG Entertainment / Marv Films / Cloudy Productions / 20th Century Fox / Shangri-La Entertainment /
 • Genre: Bűnügyi Vígjáték Akció Kaland

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Kingsman: A titkos szolgálat Magyarul Online Ingyen

Guarda Kingsman: A titkos szolgálat Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Kingsman: A titkos szolgálat film

Kingsman: A titkos szolgálat Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Kingsman: A titkos szolgálat

 • Matthew Vaughn
  Director
 • Dave Gibbons
  Characters
 • Mark Millar
  Characters
 • Adam Bohling
  Producer
 • David Reid
  Producer
 • Matthew Vaughn
  Producer

Data di rilascio:
GB 2015-01-24

Budget del film:
$81,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Kingsman: A titkos szolgálat

Kingsman: A titkos szolgálat – Attori cinematografici e attrici

Kingsman: A titkos szolgálat

Colin Firth
Harry Hart / Galahad
Kingsman: A titkos szolgálat

Samuel L. Jackson
Richmond Valentine
Kingsman: A titkos szolgálat

Mark Strong
Hamish Mycroft / Merlin
Kingsman: A titkos szolgálat

Taron Egerton
Gary ‘Eggsy’ Unwin
Kingsman: A titkos szolgálat

Michael Caine
Chester King / Arthur
Kingsman: A titkos szolgálat

Sophie Cookson
Roxanne ‘Roxy’ Morton / Lancelot

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Kingsman: A titkos szolgálat film completo gratis, Kingsman: A titkos szolgálat film streaming ita HD, scarica Kingsman: A titkos szolgálat film gratis, Kingsman: A titkos szolgálat streaming sub ita alta definizione, guarda Kingsman: A titkos szolgálat film senza limiti, Kingsman: A titkos szolgálat film per tutti

In una categoria simile

7.1

A Hangya

A Hangya

A történet főszereplője a börtönviselt Scott Lang, aki egy betörés okán szert tesz egy ruhára, amelynek különleges képessége, hogy viselője rendkívül apróra tud zsugorodni, miközben megsokszorozza erejét. A ruha kifejlesztője – Dr. Hank Pym – segítségével próbálják megakadályozni, hogy a technológia rossz kezekbe kerüljön, ehhez pedig végre kell hajtsák az évezred betörését.

7.5

Vasember

Vasember

Tony Stark, a zseniális feltaláló és különc milliárdos éppen legújabb szuperfegyverét mutatja be, amikor a csoportot támadás éri és Tony mellkasába vasszilánk fúródik, mely lassan halad a szíve felé. Ráadásul foglyul ejtik és azt követelik tőle, hogy építsen meg egy minden eddiginél pusztítóbb fegyvert. Tony meg is építi, azonban egy olyan páncélöltözet formájában, amely segítségére lehet a szökésben és távol tartja a vasszilánkot a szívétől. Így születik meg a legendás Vasember.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.