Film# Batman Superman Ellen: Az Igazság Hajnala Teljes Film [2016] Magyarul Online Ingyen

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala (2016) Teljes Film Online Ingyen

2016-03-23 NA HD

Teljes Film

02:31:00

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Teljes Film Online Ingyen Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

 • Release: 2016-03-23
 • Rating: 5.8
 • Production: RatPac-Dune Entertainment / Atlas Entertainment / Cruel & Unusual Films / DC Comics / DC Entertainment / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Akció Kaland Fantasy

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Magyarul Online Ingyen

Guarda Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

 • Jay Oliva
  Storyboard
 • Zack Snyder
  Director
 • David S. Goyer
  Screenplay
 • Charles Roven
  Producer
 • Deborah Snyder
  Producer
 • Bob Kane
  Characters

Data di rilascio:
US 2016-03-23

Budget del film:
$250,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala – Attori cinematografici e attrici

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Ben Affleck
Bruce Wayne / Batman
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Henry Cavill
Clark Kent / Superman
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Gal Gadot
Diana Prince / Wonder Woman
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Amy Adams
Lois Lane
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Jesse Eisenberg
Lex Luthor
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Diane Lane
Martha Kent

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film completo gratis, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film streaming ita HD, scarica Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film gratis, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala streaming sub ita alta definizione, guarda Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film senza limiti, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala film per tutti

In una categoria simile

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.