Film# Indiana Jones és A Kristálykoponya Királysága Teljes Film [2008] Magyarul Online Ingyen

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008) Teljes Film Online Ingyen

2008-05-21 NA HD

Teljes Film

02:03:00

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Teljes Film Online Ingyen Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.

 • Release: 2008-05-21
 • Rating: 5.8
 • Production: Paramount / Lucasfilm /
 • Genre: Kaland Akció

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Magyarul Online Ingyen

Guarda Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

 • Steven Spielberg
  Director
 • David Koepp
  Screenplay
 • George Lucas
  Executive Producer
 • Frank Marshall
  Producer
 • John Williams
  Original Music Composer
 • Janusz Kamiński
  Director of Photography

Data di rilascio:
US 2008-05-21

Budget del film:
$185,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága – Attori cinematografici e attrici

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Harrison Ford
Indiana Jones
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Cate Blanchett
Irina Spalko
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Shia LaBeouf
Mutt Williams
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Ray Winstone
‘Mac’ George Michale
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Karen Allen
Marion Ravenwood
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

John Hurt
Professor Oxley

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film completo gratis, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film streaming ita HD, scarica Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film gratis, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága streaming sub ita alta definizione, guarda Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film senza limiti, Indiana Jones és a kristálykoponya királysága film per tutti

In una categoria simile

7.7

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.

7.8

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

5.7

Lara Croft - Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője

Lara Croft – Tomb Raider 2. – Az élet bölcsője

Pandora Szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, mely valaha létezett. Jonathan Reiss (Ciarán Hinds) a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat. A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani – bármi is legyen az – és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croftra (Angelina Jolie) és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo (Simon Yam) csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. A két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket.