Film# Lucy Teljes Film [2014] Magyarul Online Ingyen

Lucy (2014) Teljes Film Online Ingyen

2014-07-25 NA HD

Teljes Film

01:29:00

Lucy

Lucy Teljes Film Online Ingyen A mit sem sejtő Lucy-t barátja arra kéri, hogy szállítson le egy aktatáskát egy helyre, ahol aztán túszul ejti őt a könyörtelen Mr. Jang. A gengszter emberei egy szintetikus kábítószert tartalmazó tasakot operálnak a lány hasába, és arra kényszerítik, hogy csempéssze át a határon. A tasak megsérül, a szer a szervezetébe kerül, minek hatására Lucy emberfeletti tulajdonságra tesz szert.A lány Samuel Norman professzorhoz fordul segítségért, aki több évtizede foglalkozik az emberi agy és a benne rejlő lehetőségek feltérképezésével, és ő az egyetlen, aki meg tudja válaszolni, hová vezet mindez. Korábbi fogva tartóival a nyomában Lucy hamarosan menekültből üldözővé válik, és olyan harcossá fejlődik, amely emberi ésszel már-már felfoghatatlan.

 • Release: 2014-07-25
 • Rating: 6.3
 • Production: EuropaCorp / Canal+ / Ciné+ / TF1 Films Production /
 • Genre: Akció Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Lucy Magyarul Online Ingyen

Guarda Lucy Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Lucy film

Lucy Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Lucy

 • Luc Besson
  Director
 • Luc Besson
  Writer
 • Virginie Besson-Silla
  Producer
 • Sylvie Ferry
  Makeup Effects
 • Marc Shmuger
  Executive Producer
 • Nathalie Cheron
  Casting

Data di rilascio:
FR 2014-07-25

Budget del film:
$40,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Lucy

Lucy – Attori cinematografici e attrici

Lucy

Scarlett Johansson
Lucy Miller
Lucy

Morgan Freeman
Professor Samuel Norman
Lucy

Choi Min-sik
Mr. Jang
Lucy

Amr Waked
Pierre Del Rio
Lucy

Julian Rhind-Tutt
The Limey
Lucy

Pilou Asbæk
Richard

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Lucy film completo gratis, Lucy film streaming ita HD, scarica Lucy film gratis, Lucy streaming sub ita alta definizione, guarda Lucy film senza limiti, Lucy film per tutti

In una categoria simile

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

6.8

Batman visszatér

Batman visszatér

Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek – és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.

7.9

Szárnyas fejvadász

Szárnyas fejvadász

2019-et írunk. Egy speciális osztaghoz tartozó Deckard éppen visszavonulni készül, amikor újabb feladatot kap. Öt replikáns eltérített egy űrhajót, hogy visszatérjenek a Földre és megkeressék megalkotójukat: az életüket szeretnék meghosszabbítani. Deckard feladata, hogy megakadályozza ezt, felkutassa és végezzen a replikánsokkal. A film az egyik legismertebb és legjobban sikerült sci-fi a film világában. Rengeteg kérdést feltesz: Mit jelent emberenek lenni? Mi az élet értelme? A válaszokat azonban a nézőre bízza.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.