Film# Bosszúállók Teljes Film [2012] Magyarul Online Ingyen

Bosszúállók (2012) Teljes Film Online Ingyen

2012-04-25 NA HD

Teljes Film

02:22:00

Bosszúállók

Bosszúállók Teljes Film Online Ingyen Egy váratlan ellenfél tűnik fel a színen, aki minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre, ezért Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. névre hallgató nemzetközi békefenntartó ügynökség vezetője azon kapja magát, hogy sürgősen szüksége van egy csapatra, amely visszarántja a bolygót a katasztrófa széléről. Ezért kezdetét vesz a föld körüli toborzás – kizárólag szuperhősöket keresnek!

 • Release: 2012-04-25
 • Rating: 7.6
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Sci-Fi Akció Kaland

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Bosszúállók Magyarul Online Ingyen

Guarda Bosszúállók Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Bosszúállók film

Bosszúállók Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Bosszúállók

 • Joss Whedon
  Director
 • Joss Whedon
  Screenplay
 • Avi Arad
  Executive Producer
 • Chris Brigham
  Executive Producer
 • Louis D’Esposito
  Executive Producer
 • Jon Favreau
  Executive Producer

Data di rilascio:
US 2012-04-25

Budget del film:
$220,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bosszúállók

Bosszúállók – Attori cinematografici e attrici

Bosszúállók

Robert Downey Jr.
Tony Stark / Iron Man
Bosszúállók

Chris Evans
Steve Rogers / Captain America
Bosszúállók

Mark Ruffalo
Bruce Banner / Hulk
Bosszúállók

Chris Hemsworth
Thor Odinson
Bosszúállók

Scarlett Johansson
Natasha Romanoff / Black Widow
Bosszúállók

Jeremy Renner
Clint Barton / Hawkeye

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Bosszúállók film completo gratis, Bosszúállók film streaming ita HD, scarica Bosszúállók film gratis, Bosszúállók streaming sub ita alta definizione, guarda Bosszúállók film senza limiti, Bosszúállók film per tutti

In una categoria simile

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

6.2

A hihetetlen Hulk

A hihetetlen Hulk

Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot. Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző “Villám” Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják. Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik.