Film# Narnia Krónikái – Caspian Herceg Teljes Film [2008] Magyarul Online Ingyen

Narnia krónikái – Caspian herceg (2008) Teljes Film Online Ingyen

2008-05-15 NA HD

Teljes Film

02:30:00

Narnia krónikái – Caspian herceg

Narnia krónikái – Caspian herceg Teljes Film Online Ingyen A négy Pevensie gyermek egy esztendő elteltével visszatér arra a helyre, amelyet szeretnek. Meglepődve tapasztalják, hogy Narniában ezerháromszáz év telt el azóta, hogy itt jártak. A birodalom aranykora véget ért, a világot most a telmarinok uralják. A kegyetlen Miraz király Caspian herceg helyett a saját fiát akarja a trónra ültetni. A jogos trónörökös által vezetett lázadók szeretnék visszaállítani a rendet. A régi és új barátai oldalán Peter és testvérei is harcba szállnak, hogy visszaállítsák a birodalom régi fényét és dicsőségét.

 • Release: 2008-05-15
 • Rating: 6.5
 • Production: Walt Disney Pictures / Walden Media / Stillking Films / Ozumi Films / Propeler / Silverbell Films / Revolution Sun Studios /
 • Genre: Kaland Családi Fantasy

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Narnia krónikái – Caspian herceg Magyarul Online Ingyen

Guarda Narnia krónikái – Caspian herceg Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Narnia krónikái – Caspian herceg film

Narnia krónikái – Caspian herceg Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Narnia krónikái – Caspian herceg

 • Andrew Adamson
  Director
 • Andrew Adamson
  Screenplay
 • Christopher Markus
  Screenplay
 • Stephen McFeely
  Screenplay
 • Harry Gregson-Williams
  Original Music Composer
 • Karl Walter Lindenlaub
  Director of Photography

Data di rilascio:
CZ 2008-05-15

Budget del film:
$225,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Narnia krónikái – Caspian herceg

Narnia krónikái – Caspian herceg – Attori cinematografici e attrici

Narnia krónikái - Caspian herceg

Ben Barnes
Prince Caspian
Narnia krónikái - Caspian herceg

William Moseley
Peter Pevensie
Narnia krónikái - Caspian herceg

Anna Popplewell
Susan Pevensie
Narnia krónikái - Caspian herceg

Skandar Keynes
Edmund Pevensie
Narnia krónikái - Caspian herceg

Georgie Henley
Lucy Pevensie
Narnia krónikái - Caspian herceg

Sergio Castellitto
King Miraz

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Narnia krónikái – Caspian herceg film completo gratis, Narnia krónikái – Caspian herceg film streaming ita HD, scarica Narnia krónikái – Caspian herceg film gratis, Narnia krónikái – Caspian herceg streaming sub ita alta definizione, guarda Narnia krónikái – Caspian herceg film senza limiti, Narnia krónikái – Caspian herceg film per tutti

In una categoria simile

7

Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

Narnia krónikái – Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény

A második világháború idején a Pevensie-gyerekeket vidékre küldik a németek bombázta Londonból. Peter, Susan, Edmund és Lucy a hóbortos Digory Kirke professzornál talál menedéket. Egyik nap Lucy, játék közben elbújik a hatalmas szekrényben, és váratlanul Narnia havas tájain találja magát. A csodálatos országot törpök, faunok, kentaurok és más különféle mesebeli lények népesítik be. Békés földjük azonban az örök tél, a jég és a fagy fogságában vergődik, a gonosz fehér boszorkány elátkozta őket. A legenda szerint négy gyerek hozza majd el a szabadulást számukra.

6.5

Alice Csodaországban

Alice Csodaországban

Alice tizenkilenc éves, felnőtt lány. Férjhez akarják adni, ám egyetlen porcikája sem kívánja, hogy a csúnya, ellenszenves fiatalemberhez menjen hozzá. Szerencsére a lánykérést megzavarja a Fehér Nyúl felbukkanása. Alice persze utána iramodik, és hamarosan újra annál a bizonyos üregnél találja magát, amelybe sok évvel ezelőtt beleesett. A történelem ismétli önmagát, Alice megint Csodaországban találja magát. Ám Csodaország már nem olyan, mint régen. Az első látogatása óta minden a feje tetejére állt. Ő az egyetlen, aki megszabadíthatja a világot a zsarnok Vörös Királynő rémuralmától.

7.1

Végtelen történet

Végtelen történet

Bastiannak nem könnyu az élete. Édesanyja meghalt, az apja pedig állandóan azzal gyötri, hogy rosszul tanul és folyton álmodozik. A fiú egy szép napon besétál a könyvesboltba, ahol rábukkan egy érdekesnek látszó könyvre. Lenyugözi Fantázia császárnojének története. Az uralkodóno egyre gyengébb, mert birodalma veszélybe került, mind nagyobb területet pusztít el a Semmi. A császárno úgy érzi, országa addig van biztonságban, ameddig o él. Ahhoz azonban, hogy életben maradjon, szüksége van egy különleges, fantáziatlanság és reménytelen álmodozás elleni gyógyírra, s ezt a gyógyírt kell Atreju-nak elhoznia. Bastian annyira átéli az eseményeket, hogy egyszer csak ott találja magát Fantázia kellos közepén.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?