Film# X-Men: Apokalipszis Teljes Film [2016] Magyarul Online Ingyen

X-Men: Apokalipszis (2016) Teljes Film Online Ingyen

2016-05-18 NA HD

Teljes Film

02:27:00

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis Teljes Film Online Ingyen Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

 • Release: 2016-05-18
 • Rating: 6.5
 • Production: The Donners’ Company / Marvel Entertainment / Bad Hat Harry Productions / TSG Entertainment / 20th Century Fox / Genre Films /
 • Genre: Akció Kaland Sci-Fi Fantasy

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film X-Men: Apokalipszis Magyarul Online Ingyen

Guarda X-Men: Apokalipszis Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente X-Men: Apokalipszis film

X-Men: Apokalipszis Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro X-Men: Apokalipszis

 • Grant Major
  Production Design
 • Daniel Grant North
  Costume Supervisor
 • Sylvaine Dufaux
  Camera Operator
 • Bryan Singer
  Director
 • Michael Dougherty
  Writer
 • Dan Harris
  Writer

Data di rilascio:
US 2016-05-18

Budget del film:
$178,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis – Attori cinematografici e attrici

X-Men: Apokalipszis

James McAvoy
Charles Xavier / Professor X
X-Men: Apokalipszis

Michael Fassbender
Erik Lehnsherr / Magneto
X-Men: Apokalipszis

Jennifer Lawrence
Raven Darkholme / Mystique
X-Men: Apokalipszis

Nicholas Hoult
Hank McCoy / Beast
X-Men: Apokalipszis

Oscar Isaac
En Sabah Nur / Apocalypse
X-Men: Apokalipszis

Rose Byrne
Moira MacTaggert

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda X-Men: Apokalipszis film completo gratis, X-Men: Apokalipszis film streaming ita HD, scarica X-Men: Apokalipszis film gratis, X-Men: Apokalipszis streaming sub ita alta definizione, guarda X-Men: Apokalipszis film senza limiti, X-Men: Apokalipszis film per tutti

In una categoria simile

0

Marvel Kapitány

Marvel Kapitány

Carol Danvers egyszerű halandóként kezdte meg élete történetét, azonban bátyja halála után az Amerikai Légierő pilótája lett, majd hamarosan teljesen felfordult körülötte minden. Egy pszicho-magnitron berendezésnek köszönhetően átalakult genetikai struktúrája, illetve hetedik érzékként betekintést nyert a közeljövőbe.

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.