Film# Logan – Farkas Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

Logan – Farkas (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-02-28 NA HD

Teljes Film

02:17:00

Logan – Farkas

Logan – Farkas Teljes Film Online Ingyen 2029-et járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát.

 • Release: 2017-02-28
 • Rating: 7.8
 • Production: The Donners’ Company / Hutch Parker Entertainment / Genre Films / TSG Entertainment / Marvel Entertainment / 20th Century Fox /
 • Genre: Akció Dráma Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Logan – Farkas Magyarul Online Ingyen

Guarda Logan – Farkas Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Logan – Farkas film

Logan – Farkas Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Logan – Farkas

 • Lauren Shuler Donner
  Producer
 • Stan Lee
  Executive Producer
 • David James Kelly
  Story
 • James Mangold
  Director
 • John Mathieson
  Director of Photography
 • Michael McCusker
  Editor

Data di rilascio:
US 2017-02-28

Budget del film:
$97,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Logan – Farkas

Logan – Farkas – Attori cinematografici e attrici

Logan - Farkas

Hugh Jackman
Logan Howlett / Wolverine / X-24
Logan - Farkas

Patrick Stewart
Charles Xavier / Professor X
Logan - Farkas

Dafne Keen
Laura Kinney / X-23
Logan - Farkas

Boyd Holbrook
Donald Pierce
Logan - Farkas

Stephen Merchant
Caliban
Logan - Farkas

Richard E. Grant
Dr. Zander Rice

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Logan – Farkas film completo gratis, Logan – Farkas film streaming ita HD, scarica Logan – Farkas film gratis, Logan – Farkas streaming sub ita alta definizione, guarda Logan – Farkas film senza limiti, Logan – Farkas film per tutti

In una categoria simile

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.