Film# Underworld Teljes Film [2003] Magyarul Online Ingyen

Underworld (2003) Teljes Film Online Ingyen

2003-09-19 NA HD

Teljes Film

02:01:00

Underworld

Underworld Teljes Film Online Ingyen Évszázadok hosszú során át két faj fejlődött ki, valahol az emberi kultúra mélységeiben rejtőzködve – az arisztokratikus, kifinomult Vámpírok és a brutális, vadállatias Lycanok. Az emberek számára a létezésük csupán egy mítosz suttogása. De egymás számára egy életen át halálos riválisok ők, akik titkos háborúra esküdtek fel egymás ellen, háborúra mindaddig, míg végül csak az egyik faj marad majd életben. A folyamatosan zajló küzdelem közben egy Vámpír harcos, Selene egy Lycan összeesküvés nyomára bukkan: egy embert, egy fiatal, az egész háborúról mit sem sejtő “földi” orvost akarnak túszul ejteni. A harcos vámpírlány mindenhová követi Michaelt, s közben azon kapja magát, hogy eddig soha nem tapasztalt kötődést érez a férfi iránt. Ahogy Selene minden követ megmozgat, hogy megmentse Michaelt és felderítse a férfit fenyegető Lycan összeesküvést, a vámpírlány olyan titok nyomára bukkan, amelynek félelmetes következményei vannak mindkét törzs számára.

 • Release: 2003-09-19
 • Rating: 6.7
 • Production: Screen Gems / Lakeshore Entertainment / Laurinfilm / Subterranean Productions LLC / Subterranean Productions UK Ltd. / Underworld Produktions GmbH /
 • Genre: Fantasy Akció Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Underworld Magyarul Online Ingyen

Guarda Underworld Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Underworld film

Underworld Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Underworld

 • Len Wiseman
  Director
 • Tom Rosenberg
  Producer
 • Gary Lucchesi
  Producer
 • Richard S. Wright
  Producer
 • Skip Williamson
  Executive Producer
 • Henry Winterstern
  Executive Producer

Data di rilascio:
DE 2003-09-19

Budget del film:
$22,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Underworld

Underworld – Attori cinematografici e attrici

Underworld

Kate Beckinsale
Selene
Underworld

Scott Speedman
Michael Corvin
Underworld

Michael Sheen
Lucian
Underworld

Shane Brolly
Kraven
Underworld

Bill Nighy
Viktor
Underworld

Erwin Leder
Singe

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Underworld film completo gratis, Underworld film streaming ita HD, scarica Underworld film gratis, Underworld streaming sub ita alta definizione, guarda Underworld film senza limiti, Underworld film per tutti

In una categoria simile

6.1

Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll. Legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen.

6.2

Az ismeretlen Drakula

Az ismeretlen Drakula

Bram Stoker klasszikus történetének legújabb feldolgozásában a havasalföldi fejedelem, III. Karóbahúzó Vlad történetét ismerhetjük meg. Az uralkodó nem a saját érdekeit tartja szem előtt, a legfontosabb az számára, hogy megmentse a birodalmat és ezzel együtt a családját is. Ehhez pedig kénytelen alkut kötni a gonosszal, egy olyan „szerződést” amelynek következtében ő maga is pokoli szörnyeteggé válik és így vonul be a történelembe.

6

Alkonyat: Napfogyatkozás

Alkonyat: Napfogyatkozás

Újra együtt a különös szerelmespár, a vámpír Edward és halandó kedvese, Bella. Úgy tűnik, minden olyan, mint régen, mielőtt a fiú és családja elhagyta volna Forks városát. Ám kiderül, hogy Bella legjobb barátja, Jacob egy vérfarkas, a vérfarkasok és a vámpírok pedig ősidők óta háborúban állnak egymással. A lány hiába próbálja kibékíteni őket, az Edward iránt érzett szerelme és a Jacobhoz fűződő barátsága képtelen helyzet elé állítja. Eközben a közeli Seattle-ben borzalmas dolgok történnek, amihez minden jel szerint Bellának is köze van.

5.8

Penge: Szentháromság

Penge: Szentháromság

Penge, a világ legelszántabb vámpírgyilkosa visszatér egy harmadik, egyben utolsó ütközet kedvéért. A vámpírvadász éveken át az éjszaka leple alatt harcolt a vérszívók ellen, de most, hogy az FBI vérdíjat tűzött ki a fejére, kénytelen kimerészkedni a napfényre, hogy egyesítse erőit egy emberekből álló vámpírvadász klánnal, melynek létezéséről még csak nem is tudott. Oldalán két rettenthetetlen ifjúval, Abigaillel és Hanniballal Penge egy ősi ellenfél nyomába szegődik, aki nem más, mint a legelső vámpír, minden vérszívó őse: Drakula.