Film# A Dzsungel Könyve Teljes Film [2016] Magyarul Online Ingyen

A dzsungel könyve (2016) Teljes Film Online Ingyen

2016-04-07 NA HD

Teljes Film

01:46:00

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve Teljes Film Online Ingyen Egy árva fiú a dzsungelben cseperedik fel, de nem marad segítők nélkül. Társai között egy medve, egy fekete párduc és farkasok is akadnak. Sir Kán azonban már hosszú ideje feni a fogát az embercsemetére.Rudyard Kipling klasszikus meséjét, A dzsungel könyvét aligha kell bemutatni bárkinek is. Ki ne ismerné Mauglit, a fiúét, aki a dzsungel mélyén a farkasok nevelnek fel és akit gyerekkorában a mindig bölcs medve, Balu próbál meg terelgetni az élet tengerében, a fekete párduccal, Bagirával közösen.A fákkal és indákkal övezet erdőségekben azonban a veszélynek sem vagyunk híján, hiszen Ká és Sírkán is állandó fenyegetést jelent, de talán a majomkirály Lajcsi sem éppen az ember legjobb barátja.

 • Release: 2016-04-07
 • Rating: 6.8
 • Production: Walt Disney Pictures / Fairview Entertainment / Moving Picture Company /
 • Genre: Kaland Dráma Családi Fantasy Animációs

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A dzsungel könyve Magyarul Online Ingyen

Guarda A dzsungel könyve Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A dzsungel könyve film

A dzsungel könyve Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A dzsungel könyve

 • Jon Favreau
  Director
 • Seth Engstrom
  Conceptual Design
 • Phil Langone
  Storyboard
 • Mark S. Wright
  Visual Effects Editor
 • John Debney
  Music
 • Robert Legato
  Visual Effects Supervisor

Data di rilascio:
GB 2016-04-07

Budget del film:
$175,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A dzsungel könyve

A dzsungel könyve – Attori cinematografici e attrici

A dzsungel könyve

Neel Sethi
Mowgli
A dzsungel könyve

Bill Murray
Baloo (voice)
A dzsungel könyve

Ben Kingsley
Bagheera (voice)
A dzsungel könyve

Idris Elba
Shere Khan (voice)
A dzsungel könyve

Scarlett Johansson
Kaa (voice)
A dzsungel könyve

Christopher Walken
King Louie (voice)

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A dzsungel könyve film completo gratis, A dzsungel könyve film streaming ita HD, scarica A dzsungel könyve film gratis, A dzsungel könyve streaming sub ita alta definizione, guarda A dzsungel könyve film senza limiti, A dzsungel könyve film per tutti

In una categoria simile

6.7

Maugli

Maugli

Egy farkasok által felnevelt fiúnak szembe kell néznie egy vérszomjas tigrissel, Sir Kánnal, és egyúttal a származásával is.

7

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

A rendkívül lelkes, eléggé nagydarab és kissé esetlen Po a legnagyobb kung fu rajongó ami nem éppen előny, ha az ember – vagyis panda – a családi levesbüfében dolgozik naphosszat. Ám váratlanul őt választják ki arra, hogy teljesítsen egy ősi jövendölést, így Po álma valóra válik: bekerül a kung fu világába, és együtt gyakorolhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel -Tigrissel, Daruval, Sáskával, Viperával és Majommal – gurujuk, Shifu mester vezetésével. Nem is sejtik, hogy a bosszúszomjas és alattomos hóleopárd, Tai Lung már útban van feléjük, és Pónak kell mindenkit megvédenie a közeledő veszélytől. Valóra tudja váltani álmát és kung fu hős lesz belőle? Po teljes szívével – és terjedelmével – a feladat megoldásán fáradozik és végül rájön, hogy leggyengébb pontjai lesznek a legnagyobb erényei.

7.2

A dzsungel könyve

A dzsungel könyve

Mauglit, a dzsungelben hagyott emberkölyköt farkasok nevelik fel. Amikor felcseperedik, Bagira, a bölcs párduc azt tanácsolja neki, költözzön a hasonszőrűek közé, vagyis az emberek falujába. Maugli azonban ezzel nem ért egyet, ezért inkább menekül, és ezzel vidám kalandok egész sora veszi kezdetét. Walt Disney 19. egész estés klasszikus mûve a legutolsó, ami még magán viseli a stúdió névadójának kéznyomát! A dzsungel könyve és A kis hableány az első két Disney-klasszikus, amely DVD-n is megjelenhet!

7

Paddington

Paddington

Paddington, a mackó a legsötétebb perui dzsungelben nőtt fel Lucy nénikéjével. A néni egy angol felfedezővel történő találkozás után abban a szellemben nevelte unokaöccsét, hogy az izgalmas londoni életről álmodozzon. Amikor egy földrengés elpusztítja otthonukat, Lucy néni úgy dönt, hogy felcsempészi Paddingtont egy bőröndben az Angliába tartó hajóra. A mackó egyedül érkezik meg a Paddington állomásra, ahol azonnal szembesül vele, hogy az élet a nagyvárosban nem pont olyan, amilyennek megálmodta. Szerencsére találkozik a kedves Brown családdal, akik a mackóra nyakában egy kartonpapírral találnak rá: “Kérem, törődjenek ezzel a medvével! Köszönöm!” Átmenetileg befogadják, míg Paddington elindul megkeresni a felfedezőt, aki annak idején olyan nagy hatást tett Lucy nénire. Csakhogy a mackóra szemet vet egy sötétlelkű állatpreparátor, és hamarosan veszélybe kerül otthona, sőt, még az élete is!