Film# A Galaxis őrzői Vol. 2. Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

A Galaxis őrzői vol. 2. (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-04-19 NA HD

Teljes Film

02:15:00

A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2. Teljes Film Online Ingyen Folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

 • Release: 2017-04-19
 • Rating: 7.7
 • Production: Marvel Studios /
 • Genre: Akció Kaland Vígjáték Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A Galaxis őrzői vol. 2. Magyarul Online Ingyen

Guarda A Galaxis őrzői vol. 2. Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A Galaxis őrzői vol. 2. film

A Galaxis őrzői vol. 2. Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A Galaxis őrzői vol. 2.

 • Lisa J. Levine
  ADR Supervisor
 • Jason C. Lewis
  Boom Operator
 • Lora Hirschberg
  Sound Re-Recording Mixer
 • Fred Raskin
  Editor
 • Craig Wood
  Editor
 • James Gunn
  Director

Data di rilascio:
US 2017-04-19

Budget del film:
$200,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Galaxis őrzői vol. 2.

A Galaxis őrzői vol. 2. – Attori cinematografici e attrici

A Galaxis őrzői vol. 2.

Chris Pratt
Peter Quill / Star-Lord
A Galaxis őrzői vol. 2.

Zoe Saldana
Gamora
A Galaxis őrzői vol. 2.

Dave Bautista
Drax the Destroyer
A Galaxis őrzői vol. 2.

Vin Diesel
Baby Groot (voice)
A Galaxis őrzői vol. 2.

Bradley Cooper
Rocket (voice)
A Galaxis őrzői vol. 2.

Michael Rooker
Yondu Udonta

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A Galaxis őrzői vol. 2. film completo gratis, A Galaxis őrzői vol. 2. film streaming ita HD, scarica A Galaxis őrzői vol. 2. film gratis, A Galaxis őrzői vol. 2. streaming sub ita alta definizione, guarda A Galaxis őrzői vol. 2. film senza limiti, A Galaxis őrzői vol. 2. film per tutti

In una categoria simile

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

8.3

Bosszúállók: Végtelen háború

Bosszúállók: Végtelen háború

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.