Film# A Karib-tenger Kalózai: A Világ Végén Teljes Film [2007] Magyarul Online Ingyen

A Karib-tenger kalózai: A világ végén (2007) Teljes Film Online Ingyen

2007-05-19 NA HD

Teljes Film

02:48:00

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén Teljes Film Online Ingyen Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

 • Release: 2007-05-19
 • Rating: 7.1
 • Production: Jerry Bruckheimer Films / Second Mate Productions / Walt Disney Pictures /
 • Genre: Kaland Fantasy Akció

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A Karib-tenger kalózai: A világ végén Magyarul Online Ingyen

Guarda A Karib-tenger kalózai: A világ végén Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A Karib-tenger kalózai: A világ végén film

A Karib-tenger kalózai: A világ végén Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A Karib-tenger kalózai: A világ végén

 • Gore Verbinski
  Director
 • Ted Elliott
  Screenplay
 • Terry Rossio
  Screenplay
 • Jerry Bruckheimer
  Producer
 • Mike Stenson
  Executive Producer
 • Chad Oman
  Producer

Data di rilascio:
US 2007-05-19

Budget del film:
$300,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén – Attori cinematografici e attrici

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Johnny Depp
Captain Jack Sparrow
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Orlando Bloom
Will Turner
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Keira Knightley
Elizabeth Swann
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Stellan Skarsgård
William “Bootstrap Bill” Turner
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Chow Yun-Fat
Captain Sao Feng
A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Bill Nighy
Captain Davy Jones

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A Karib-tenger kalózai: A világ végén film completo gratis, A Karib-tenger kalózai: A világ végén film streaming ita HD, scarica A Karib-tenger kalózai: A világ végén film gratis, A Karib-tenger kalózai: A világ végén streaming sub ita alta definizione, guarda A Karib-tenger kalózai: A világ végén film senza limiti, A Karib-tenger kalózai: A világ végén film per tutti

In una categoria simile

7.6

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

6.6

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal – és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel, a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel, a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.