Film# Zéró Páciens Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Zéró páciens (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-09-14 NA HD

Teljes Film

01:26:00

Zéró páciens

Zéró páciens Teljes Film Online Ingyen Miután egy váratlan globális járvány az emberiség nagyobbik részét gyilkos ‘Fertőzöttekké’ változtatta, egy férfi, aki képes kommunikálni velük, az utolsó túlélők csoportját vezetve indul útnak a gyógymód megtalálásának reményében.

 • Release: 2018-09-14
 • Rating: 5.2
 • Production: Vincent Newman Entertainment / Screen Gems / Destination Films /
 • Genre: Akció Dráma Horror Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Zéró páciens Magyarul Online Ingyen

Guarda Zéró páciens Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Zéró páciens film

Zéró páciens Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Zéró páciens

 • Mike Le
  Screenplay
 • Stefan Ruzowitzky
  Director
 • Vincent Newman
  Producer
 • Steve Norris
  Executive Producer
 • Benedict Neuenfels
  Director of Photography
 • Michael Wandmacher
  Original Music Composer

Data di rilascio:
GB 2018-09-14

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zéró páciens

Zéró páciens – Attori cinematografici e attrici

Zéró páciens

Matt Smith
Morgan
Zéró páciens

Natalie Dormer
Gina
Zéró páciens

Stanley Tucci
The Professor
Zéró páciens

John Bradley
Scooter
Zéró páciens

Clive Standen
Colonel Knox
Zéró páciens

Colin McFarlane
General Pierce

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Zéró páciens film completo gratis, Zéró páciens film streaming ita HD, scarica Zéró páciens film gratis, Zéró páciens streaming sub ita alta definizione, guarda Zéró páciens film senza limiti, Zéró páciens film per tutti

In una categoria simile

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

6.7

Z világháború

Z világháború

Egy átlagos nap Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

7.2

28 nappal később

28 nappal később

Jim (Cillian Murphy) felébred a kómából, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, az egész épület, üres és néma az egész város. Jim semmit sem ért, rémülten bóklászik a kihalt metropoliszban. Végül rátalál egy emberpár: túlélő, mindentől rettegő menekülők. És nemsokára találkoznak azokkal is, akik elől menekülni kell. Egykor emberek voltak, ám a gyilkos vírusnak köszönhetően már csak fékevesztett őrültek, akik ölni akarnak. Jim huszonnyolc napig feküdt a kórházban, de ez elég volt ahhoz, hogy Anglia szinte elnéptelenedjen.

6.5

28 héttel később

28 héttel később

Fél év telt el azóta, hogy egy vírus néptelen metropolisszá változtatta Londont. Lakóit gyilkos dühre sarkallta: a fertőzöttek egymást irtották ki. Az Egyesült Államok megszálló hadserege azóta helyreállította a rendet, szigorúan ellenőrzött és védett körzeteket hozott létre, és a kevés túlélő visszaköltözhet a városba. Közöttük van Don is a gyerekeivel. A kiskamaszok az eltűnt anyjuk után kutatnak a romok között, és meglepetésükre meg is találják. Az orvosok vizsgálni kezdik az asszonyt, hogyan maradhatott életben a fertőzött területen. Közben újra felüti fejét a járvány.