Film# Power Rangers Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

Power Rangers (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-03-23 NA HD

Teljes Film

02:04:00

Power Rangers

Power Rangers Teljes Film Online Ingyen Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.

 • Release: 2017-03-23
 • Rating: 6.2
 • Production: Lionsgate / Saban Brands /
 • Genre: Akció Kaland Sci-Fi

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Power Rangers Magyarul Online Ingyen

Guarda Power Rangers Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Power Rangers film

Power Rangers Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Power Rangers

 • Brian Casentini
  Producer
 • Roberto Orci
  Producer
 • Haim Saban
  Producer
 • Wyck Godfrey
  Producer
 • Marty Bowen
  Producer
 • Allison Shearmur
  Executive Producer

Data di rilascio:
US 2017-03-23

Budget del film:
$100,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Power Rangers

Power Rangers – Attori cinematografici e attrici

Power Rangers

Dacre Montgomery
Jason Lee Scott / The Red Ranger
Power Rangers

Naomi Scott
Kimberly Hart / The Pink Ranger
Power Rangers

RJ Cyler
Billy Cranston / The Blue Ranger
Power Rangers

Becky G
Trini / The Yellow Ranger
Power Rangers

Ludi Lin
Zack Taylor / The Black Ranger
Power Rangers

Bill Hader
Alpha 5 (voice)

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Power Rangers film completo gratis, Power Rangers film streaming ita HD, scarica Power Rangers film gratis, Power Rangers streaming sub ita alta definizione, guarda Power Rangers film senza limiti, Power Rangers film per tutti

In una categoria simile

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.8

Batman visszatér

Batman visszatér

Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek – és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.