Film# Páncélba Zárt Szellem Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

Páncélba zárt szellem (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-03-29 NA HD

Teljes Film

01:47:00

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem Teljes Film Online Ingyen Az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es Részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es Részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

 • Release: 2017-03-29
 • Rating: 5.9
 • Production: Weying Galaxy Entertainment / Paramount / Shanghai Film Group / Reliance Entertainment / Arad Productions / Grosvenor Park Productions / Steven Paul Production / Huahua Media / Seaside Entertainment / DreamWorks /
 • Genre: Akció Sci-Fi Thriller Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Páncélba zárt szellem Magyarul Online Ingyen

Guarda Páncélba zárt szellem Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Páncélba zárt szellem film

Páncélba zárt szellem Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Páncélba zárt szellem

 • William Wheeler
  Screenplay
 • Cécile Bouquet
  Researcher
 • Frédéric North
  Aerial Coordinator
 • Rupert Sanders
  Director
 • Masamune Shirow
  Comic Book
 • Jamie Moss
  Screenplay

Data di rilascio:
AU 2017-03-29

Budget del film:
$110,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem – Attori cinematografici e attrici

Páncélba zárt szellem

Scarlett Johansson
Major Mira Killian / Motoko Kusanagi
Páncélba zárt szellem

Pilou Asbæk
Batou
Páncélba zárt szellem

Michael Pitt
Kuze / Hideo
Páncélba zárt szellem

Chin Han
Togusa
Páncélba zárt szellem

Juliette Binoche
Dr. Ouélet
Páncélba zárt szellem

Takeshi Kitano
Chief Daisuke Aramaki

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Páncélba zárt szellem film completo gratis, Páncélba zárt szellem film streaming ita HD, scarica Páncélba zárt szellem film gratis, Páncélba zárt szellem streaming sub ita alta definizione, guarda Páncélba zárt szellem film senza limiti, Páncélba zárt szellem film per tutti

In una categoria simile

7.9

Páncélba zárt szellem

Páncélba zárt szellem

A nem is olyan távoli jövőben az egyesült hálózatok a csillagokig nyúlnak. Elektronok cikáznak keresztül-kasul a világegyetemben. A fejlett technika azonban nem törölte el végleg a nemzetek közötti különbségeket. Mamoru Oshii, a különleges filmjeiről ismert japán rendező animációs kultuszfilmjében a komputer-világegyetem nem ismert tartományaiba kalauzolja el a műfaj szellemi kalandokra éhes rajongóit.”Ízig-vérig cyberpunk történet, szellemekkel, hackerekkel. ‘Vajon a cyberagy képes-e megteremteni saját szellemét?’ – kérdezi Kuszanagi, a hősnő. Azaz önnön replikánsát. Mert ha igen, akkor mi értelme embernek lenni? Amennyiben az új, születendő intelligencia a homo sapiens és a gép pozitív tulajdonságait egyesíti, igenis van – sugallja a film, jól példázva, hogy cyborg-félelmeink szép lassan a múlt homályába vesznek. Esetleg 2019 Új-Tokiójában már arra se emlékszünk, hogy léteztek egyáltalán.”

7.5

Gattaca

Gattaca

Vincent azon kevés emberek egyike, akik még “természetes úton” születnek egy új, genetikailag megtervezett világban, ahol már a születéskor meg tudják adni a várható élettartamot és betegségeket. Vincent a daignózis szerint nem tökéletes, és előreláthatólag csupán 30 éves koráig fog élni, ezért nincs esélye arra, hogy karriert csináljon egy olyan társadalomban, ahol elfogadott a gének meghatározta diszkrimináció. Vincent azonban űrhajós akar lenni, ezért üzletet köt Jerome-mal, aki minden szempontból tökéletes, de egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült. Vincent Jerome haját, bőrét, vérét és vizeletét használja a tesztek során, hogy beteljesíthesse álmát. Amikor azonban meggyilkolják a Titánra induló program vezetőjét, megtalálják Vincent szempilláját a helyszínen, és megindul a nyomozás a beazonosított személy után.

6.5

Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed

Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed

A zsaru John McClane kihalásra ítélt dinoszaurusz egy olyan korban, ahol már minden az Internet és a számítógép körül forog. Mégis, megint csak rá vár a feladat, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, amikor a világ legerősebb hatalmának számítógépes rendszere megbénul és az egész ország az összeomlás szélére kerül. A rejtélyes támadó mindent alaposan végiggondolt, mindent megtervezett, csak egy valamivel, pontosabban valakivel nem számolt: McClane-nel. És a zsaru, ha beindul, akkor mindenki tudja, hogy kő kövön nem marad.

8.1

Mátrix

Mátrix

Két valóság létezik. Az egyik mindennapi életünk – a másik az, ami mögötte van. Az egyik álom. A másik a mátrix. Neo kétségbeesetten kutatja az igazságot a mátrixról. Erről a titokzatos és ismeretlen valamiről. Neo csak mendemondákból hallott – de biztos benne, hogy ez az elképzelhetetlen dolog rosszindulatú, és titokban irányítja az életét. Neo úgy véli, Morpheus, ez a legendák övezte férfi, akit a világ legveszélyesebb emberének tartanak, megmutatja neki az igazságot.