Film# Pókember – Irány A Pókverzum Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Pókember – Irány a Pókverzum (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-12-07 NA HD

Teljes Film

01:57:00

Pókember – Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum Teljes Film Online Ingyen A film a Marvel multiverzumán belül egy olyan világban játszódik, amelyben New York felhőkarcolói között több Pókember is hálóját szövögeti.

 • Release: 2018-12-07
 • Rating: 8.5
 • Production: Columbia Pictures / Sony Pictures / Sony Pictures Animation / Marvel Entertainment / Pascal Pictures / Arad Productions /
 • Genre: Akció Kaland Animációs Sci-Fi Vígjáték

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Pókember – Irány a Pókverzum Magyarul Online Ingyen

Guarda Pókember – Irány a Pókverzum Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Pókember – Irány a Pókverzum film

Pókember – Irány a Pókverzum Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Pókember – Irány a Pókverzum

 • Phil Lord
  Producer
 • Phil Lord
  Screenplay
 • Stan Lee
  Characters
 • Steve Ditko
  Characters
 • Christopher Miller
  Producer
 • Bob Persichetti
  Director

Data di rilascio:
US 2018-12-07

Budget del film:
$90,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Pókember – Irány a Pókverzum

Pókember – Irány a Pókverzum – Attori cinematografici e attrici

Pókember - Irány a Pókverzum

Shameik Moore
Miles Morales / Spider-Man (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Jake Johnson
Peter B. Parker / Spider-Man (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Hailee Steinfeld
Gwen Stacy / Spider-Gwen (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Nicolas Cage
Peter Parker / Spider-Man Noir (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

Kimiko Glenn
Peni Parker / SP//dr (voice)
Pókember - Irány a Pókverzum

John Mulaney
Peter Porker / Spider-Ham (voice)

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Pókember – Irány a Pókverzum film completo gratis, Pókember – Irány a Pókverzum film streaming ita HD, scarica Pókember – Irány a Pókverzum film gratis, Pókember – Irány a Pókverzum streaming sub ita alta definizione, guarda Pókember – Irány a Pókverzum film senza limiti, Pókember – Irány a Pókverzum film per tutti

In una categoria simile

6.3

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

7.3

Bosszúállók: Ultron kora

Bosszúállók: Ultron kora

Amikor Tony Stark újra életet akar lehelni a parkolópályára állított békefenntartó programba, nem minden sikerül a tervei szerint. A Föld legnagyobb hőseinek, vagyis Vasembernek, Amerika kapitánynak, Thornak, a Hihetetlen Hulknak, a Fekete Özvegynek és Sólyomszemnek ezúttal a legvégső megmérettetésen kell helytállniuk, mivel a bolygó sorsáról van szó. A rettegett Ultron megjelenésével a Bosszúállókra vár a feladat, hogy megakadályozzák ördögi terve megvalósítását. Az egyedülálló, globális kaland azonban csupán vonakodva megköttetett szövetségek és nem várt események árán teljesedhet ki.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.