Film# Renegátok Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

Renegátok (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-08-21 NA HD

Teljes Film

01:45:00

Renegátok

Renegátok Teljes Film Online Ingyen Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

 • Release: 2017-08-21
 • Rating: 5.5
 • Production: Studio Babelsberg / EuropaCorp / Belga Productions / CB Films / DCS / Canal+ /
 • Genre: Thriller Akció

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Renegátok Magyarul Online Ingyen

Guarda Renegátok Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Renegátok film

Renegátok Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Renegátok

 • Steven Quale
  Director
 • Luc Besson
  Writer
 • Luc Besson
  Producer
 • Richard Wenk
  Writer
 • Michael Schwarz
  Line Producer
 • Raphaël Benoliel
  Producer

Data di rilascio:
DE 2017-08-21

Budget del film:
$66,190,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Renegátok

Renegátok – Attori cinematografici e attrici

Renegátok

J.K. Simmons
Levin
Renegátok

Sullivan Stapleton
Matt Barnes
Renegátok

Diarmaid Murtagh
Kurt Duffy
Renegátok

Sylvia Hoeks
Lara Simic
Renegátok

Charlie Bewley
Stanton Baker
Renegátok

Dimitri Leonidas
Jack Porter

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Renegátok film completo gratis, Renegátok film streaming ita HD, scarica Renegátok film gratis, Renegátok streaming sub ita alta definizione, guarda Renegátok film senza limiti, Renegátok film per tutti

In una categoria simile

7.2

Indiana Jones és a végzet temploma

Indiana Jones és a végzet temploma

Balul üt ki Indiana Jones tárgyalása a rettegett kínai bűnszervezet vezetőjével. Hősünk, oldalán Willie-vel, a bárénekesnővel és Picúrral, a kínai kisfiúval menekülni kényszerül Sanghajból. Indiában kötnek ki, ahol az egyik kis falu lakosai Jones segítségét kérik. Nem elég, hogy az oltárukról elrabolták a kincset érő varázserejű követ, de a maharadzsa emberei a gyermekeiket is magukkal hurcolták. Kiderül, hogy a tizenkét éves maharadzsa a gyilkos szekta befolyása alatt áll, melynek tagjai a Végzet Temploma alatti labirintusban dolgoztatják az elrabolt gyerekeket. Jones felveszi a harcot ellenük.

7.8

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban. A Biblia legendás ereklyéjét, a frigyládát keresik, amiben Mózes kőtáblái találhatók a tízparancsolattal. A mítosz szerint ugyanis legyőzhetetlenné válik, aki a ládát birtokolja. Az amerikai titkosszolgálat megbízza Indiana Jones-t, hogy előzze meg a nácikat. A kalandvágyó professzor Egyiptomba utazik, ahol elkeseredett harc bontakozik ki a frigyládáért.

7.7

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag

Ezúttal a Szent Grál nyomában jár Indiana Jones, a kalandos életű régészprofesszor. A legendás kehelyben fogták fel Krisztus vérét, így nem csoda, hogy a vallási fanatikusok mellett a nácik érdeklődését is felkelti. Jones egy szakértőhöz, az apjához fordul segítségért, együtt indulnak az ereklye megszerzéséért. Útjuk Velencén és a náci Németországon át a Közel-Keletre vezet, ahol a kelyhet az utolsó keresztes lovag őrzi a csapdákkal védett szentélyben. Indiana Jones és az apja a legrosszabbkor jön rá, hogy a csinos régész, Elsa Schneider ellenük dolgozik.

5.8

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Javában dúl a hidegháború. Indiana Jones tevékenysége is szemet szúr a hatóságoknak, a régészprofesszort ki akarják rúgni az egyetemről. Jones találkozik az ifjú Mutt-tal, aki a segítségével meg akarja szerezni a legendás kincset, Akator kristálykoponyáját. A két kincsvadász Peruba utazik, ám kiderül, hogy a szovjetek személyében vetélytársuk is akad. Az oroszok ugyanis azt hiszik, hogy a koponya segítségével leigázhatják a világot. Csapatukat a jéghideg szépség, Irina Spalko vezeti. Indiana és Mutt meg akarja akadályozni, hogy a varázslatos erejű koponya az ellenség kezébe kerüljön.