Film# Tomb Raider Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Tomb Raider (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-03-05 NA HD

Teljes Film

01:58:00

Tomb Raider

Tomb Raider Teljes Film Online Ingyen A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt. Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé.

 • Release: 2018-03-05
 • Rating: 6.3
 • Production: Square Enix / Eidos Interactive / GK Films / Metro-Goldwyn-Mayer / Warner Bros. Pictures /
 • Genre: Akció Kaland Fantasy

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Tomb Raider Magyarul Online Ingyen

Guarda Tomb Raider Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Tomb Raider film

Tomb Raider Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Tomb Raider

 • Roar Uthaug
  Director
 • Junkie XL
  Original Music Composer
 • Geneva Robertson-Dworet
  Screenplay
 • Evan Daugherty
  Story
 • George Richmond
  Director of Photography
 • Alastair Siddons
  Screenplay

Data di rilascio:
GB 2018-03-05

Budget del film:
$94,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Tomb Raider

Tomb Raider – Attori cinematografici e attrici

Tomb Raider

Alicia Vikander
Lara Croft
Tomb Raider

Walton Goggins
Mathias Vogel
Tomb Raider

Dominic West
Lord Richard Croft
Tomb Raider

Daniel Wu
Lu Ren
Tomb Raider

Kristin Scott Thomas
Ana Miller
Tomb Raider

Hannah John-Kamen
Sophie

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Tomb Raider film completo gratis, Tomb Raider film streaming ita HD, scarica Tomb Raider film gratis, Tomb Raider streaming sub ita alta definizione, guarda Tomb Raider film senza limiti, Tomb Raider film per tutti

In una categoria simile

5.7

Lara Croft - Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője

Lara Croft – Tomb Raider 2. – Az élet bölcsője

Pandora Szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, mely valaha létezett. Jonathan Reiss (Ciarán Hinds) a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat. A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani – bármi is legyen az – és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croftra (Angelina Jolie) és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo (Simon Yam) csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. A két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket.

5.8

Lara Croft - Tomb Raider

Lara Croft – Tomb Raider

A gyönyörű régészlány, különc milliomos-csemete és képzett harcos Lara Croft egy éjszaka furcsa ketyegésre lesz figyelmes. Rövid keresés után egy különös órát talál a kastély egyik titkos szobájában. Az órát még édesapja rejtette el a halála előtt, aki egy levelet is írt Larának, melyben kéri, hogy az óra segítségével szerezze meg a fény háromszögének két felét. A háromszög isteni erővel ruházza fel birtokosát, ezért akarja megszerezni a Fény Népe nevű titkos társaság, és akkor a világ nagy veszélybe kerül. Ezt kell Larának megakadályoznia minden áron. A világ legkedveltebb sírrablója tehát akcióba lendül.

5

DOA: Élve vagy halva

DOA: Élve vagy halva

A történet egy csapat mindenre elszánt, gyönyörű lányról szól, akik egy titokzatos távoli szigetre utaznak, ahol egy meghívásos harcművészeti tornán, a DOA-n vesznek részt. Főhőseink riválisként kezdik, ám végül egyesítik erőiket, hogy felderítsék és meghiúsítsák a torna szervezőjének, a gonosz Donovannek sötét terveit.

7.7

Zootropolis - Állati nagy balhé

Zootropolis – Állati nagy balhé

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.