Film# Atomszőke Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

Atomszőke (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-07-26 NA HD

Teljes Film

01:55:00

Atomszőke

Atomszőke Teljes Film Online Ingyen A történet szerint a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy titkosügynököket tartalmazó listát, amire a KGB is feni a fogát. A dögös hírszerző felveszi a kapcsolatot a helyi beépített ügynökkel és belevetik magukat a munkába. Na, de vajon kiben bízhatnak meg, kinek is dolgoznak valójában?!

 • Release: 2017-07-26
 • Rating: 6.3
 • Production: Focus Features / Denver and Delilah Productions / 87Eleven / Sierra / Affinity / Closed on Mondays Entertainment / T.G.I.M. Films / Film i Väst /
 • Genre: Akció Rejtély Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Atomszőke Magyarul Online Ingyen

Guarda Atomszőke Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Atomszőke film

Atomszőke Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Atomszőke

 • David Leitch
  Director
 • Kurt Johnstad
  Screenplay
 • Antony Johnston
  Comic Book
 • Nick Meyer
  Executive Producer
 • Elísabet Ronaldsdóttir
  Editor
 • Charlize Theron
  Producer

Data di rilascio:
SE 2017-07-26

Budget del film:
$30,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Atomszőke

Atomszőke – Attori cinematografici e attrici

Atomszőke

Charlize Theron
Lorraine Broughton
Atomszőke

James McAvoy
David Percival
Atomszőke

Sofia Boutella
Delphine Lasalle
Atomszőke

Eddie Marsan
Spyglass
Atomszőke

Toby Jones
Eric Gray
Atomszőke

John Goodman
Emmett Kurzfeld

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Atomszőke film completo gratis, Atomszőke film streaming ita HD, scarica Atomszőke film gratis, Atomszőke streaming sub ita alta definizione, guarda Atomszőke film senza limiti, Atomszőke film per tutti

In una categoria simile

6.8

A góré

A góré

Jacob Harlon sikeres üzletember élete egyik pillanatról a másikra összeomlik. A férfi részegen autóbalesetet okoz, amelyben meghal a barátja. Harlon rács mögé kerül, ahol szembesül a börtönélet erőszakos világával, sajátos szabályrendszerével. Miközben igyekszik alkalmazkodni az új szabályokhoz, amelyek a túlélését biztosítják, lassan elveszíti az identitását és kapcsolatát a korábbi életével, beleértve a feleségét és a fiát is. Hiába szabadul ki, a börtönbéli “barátainak” keze utoléri őt.

6.4

007 - Gyémántok az örökkévalóságnak

007 – Gyémántok az örökkévalóságnak

Az angol titkosszolgálat ásza, James Bond most a legnagyobb maffiaszervezetek által kézben tartott gyémántcsempész-hálózatot próbálja felgöngyölíteni, de úgy látszik, ezzel az üggyel alaposan meggyűlik a baja. Rájön, hogy a gyémántok holttestek belsejében érkeznek az országba, és egy krematóriumban kerülnek elő a hamvakból. Bond is “beszáll az üzletbe”. Éppen az egyik csempész koporsója mellett “gyászol”, és várja, hogy előkerüljenek a drágakövek. De amikor átvenné az urnát, valaki hátulról leüti. Szűk faládában tér magához. Kinyitja a szemét, hallja, hogy mögötte becsukódik egy nehéz vasajtó és megérzi az égett fa szagát. Vajon tényleg így végezné egy szuperkém?

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.