Film# Milliárdos Fiúk Klubja Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Milliárdos fiúk klubja (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-07-19 NA HD

Teljes Film

01:48:00

Milliárdos fiúk klubja

Milliárdos fiúk klubja Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2018-07-19
 • Rating: 5.5
 • Production: Armory Films / Oriah Entertainment /
 • Genre: Dráma Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Milliárdos fiúk klubja Magyarul Online Ingyen

Guarda Milliárdos fiúk klubja Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Milliárdos fiúk klubja film

Milliárdos fiúk klubja Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Milliárdos fiúk klubja

 • James Cox
  Director
 • James Cox
  Writer
 • Captain Mauzner
  Writer
 • Joel J. Richard
  Music
 • Amy Collier
  Editor
 • Glen Scantlebury
  Editor

Data di rilascio:
US 2018-07-19

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Milliárdos fiúk klubja

Milliárdos fiúk klubja – Attori cinematografici e attrici

Milliárdos fiúk klubja

Ansel Elgort
Joe Hunt
Milliárdos fiúk klubja

Kevin Spacey
Ron Levin
Milliárdos fiúk klubja

Taron Egerton
Dean Karny
Milliárdos fiúk klubja

Emma Roberts
Sydney Evans
Milliárdos fiúk klubja

Jeremy Irvine
Kyle Biltmore
Milliárdos fiúk klubja

Thomas Cocquerel
Charlie Bottoms

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Milliárdos fiúk klubja film completo gratis, Milliárdos fiúk klubja film streaming ita HD, scarica Milliárdos fiúk klubja film gratis, Milliárdos fiúk klubja streaming sub ita alta definizione, guarda Milliárdos fiúk klubja film senza limiti, Milliárdos fiúk klubja film per tutti

In una categoria simile

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7.5

Elcserélt életek

Elcserélt életek

1928 márciusának egyik szombat reggelén, Los Angelesben Christine Collins elbúcsúzik a kilencéves kisfiától, akit egyedül nevel, azután munkába megy. Este, amikor hazaér, a legszörnyűbb rémálma válik valóra: a kis Walternek nyoma veszett. Öt hónappal később a rendőrség bejelenti, hogy a kisfiú előkerült, és a nyomozást lezárták. Holott csak rábeszélték az asszonyt, hogy vigyen haza egy kisfiút, akiről pedig tudta, hogy nem az ő fia. Amikor Christine megpróbálja elérni a hatóságoknál, hogy folytassák a nyomozást, valóságos rágalomhadjárat indul ellene. Egyedül Briegleb tiszteletes személyében talál segítségre.

6.4

Az utca királyai

Az utca királyai

Los Angeles sokaknak napfényt, pálmafákat és könnyű, vidám életet jelent. És vannak olyanok, akiknek egészen mást. A városban dolgozó zsaruk számára ezekből az utcákból felesleges erőszak, hazugság és halál sugárzik. Aki itt egyenruhába bújik, az hamar megtanulja, hogy a törvény betűje nem vezet el az igazságig: az utca törvényeire van szüksége, ha győzni akar. Tom Ludlow (Keanu Reeves) nem adja fel könnyen, pedig ő aztán igazán sötéten látja a világot. Felesége elvesztése után csak a rendőri munka marad számára. Amikor azonban egy nyomozás során rájön, hogy a kollégái közé is befurakodott a korrupció, minden dühét és haragját ebben az ügyben vezeti le: pedig most a saját társai ellen kell fordulnia.

5.3

Köpök a sírodra 3

Köpök a sírodra 3

A történetünk hősnője ismét Jennifer Hills, aki miután lemészárolta az őt megerőszakoló férfiakat, Los Angelesben próbál meg új életet kezdeni. Azonban minden sarkon szexuális bűnözőket vizionál maga elé és a múltja se hagyja nyugodni. Emiatt meglátogat egy csoportterápiát, ahol összebarátkozik egy másik nővel. Igen, ám, de újdonsült ismerőse segítségével ismét az önbíráskodás útjára lép és gonosz, szexuális bűnözőkre kezd vadászni.