Film# A Hunter Killer Küldetés Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

A Hunter Killer küldetés (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-10-19 NA HD

Teljes Film

02:02:00

A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés Teljes Film Online Ingyen Joe Glass tengeralattjáró-kapitány épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

 • Release: 2018-10-19
 • Rating: 5.7
 • Production: Original Film / G-BASE / Millennium Films / Hunter Killer Productions / Hishow Entertainment / SprocketHeads / Tucker Tooley Entertainment /
 • Genre: Akció Thriller

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film A Hunter Killer küldetés Magyarul Online Ingyen

Guarda A Hunter Killer küldetés Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente A Hunter Killer küldetés film

A Hunter Killer küldetés Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro A Hunter Killer küldetés

 • Donovan Marsh
  Director
 • George Wallace
  Novel
 • Don Keith
  Novel
 • Peter Craig
  Screenplay
 • Jamie Moss
  Screenplay
 • Arne Schmidt
  Screenplay

Data di rilascio:
CN 2018-10-19

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/A Hunter Killer küldetés

A Hunter Killer küldetés – Attori cinematografici e attrici

A Hunter Killer küldetés

Gerard Butler
Capt. Joe Glass
A Hunter Killer küldetés

Common
RADM John Fisk
A Hunter Killer küldetés

Michael Nyqvist
Captain Sergi Andropoyov
A Hunter Killer küldetés

Mikhail Gorevoy
Admiral Dmitri Durov
A Hunter Killer küldetés

Gary Oldman
CJCS Charles Donnegan
A Hunter Killer küldetés

Toby Stephens
Lieutenant Beaman

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda A Hunter Killer küldetés film completo gratis, A Hunter Killer küldetés film streaming ita HD, scarica A Hunter Killer küldetés film gratis, A Hunter Killer küldetés streaming sub ita alta definizione, guarda A Hunter Killer küldetés film senza limiti, A Hunter Killer küldetés film per tutti

In una categoria simile

6.8

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Die Hard 2. – Még drágább az életed

John McClane (Bruce Willis) felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az USA-ba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.5

Hegyek között

Hegyek között

Egy tragikus baleset következtében a hófödte hegyek között ragad egy férfi és egy nő. Bár idegenek, most mégis csak egymásra támaszkodhatnak, ha túl akarják élni a szélsőséges körülményeket. Mikor rájönnek, nem számíthatnak segítségre, útnak indulnak, hogy több száz kilométert tegyenek meg gyalog. Az előttük álló út számos megpróbáltatást rejt, ám közben olyasmire is rátalálnak, amire nem is számítottak: egymásra.

6.1

A fal

A fal

Két amerikai katona életveszélyes helyzetben ragad, egy iraki mesterlövész célkeresztjében. Csak egy ingatag fal választja el a prédát és a vadászt egymástól.