Film# Víznyelő Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Víznyelő (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-07-20 NA HD

Teljes Film

01:48:00

Víznyelő

Víznyelő Teljes Film Online Ingyen Ichigo Karakurában él, és azóta lát szellemeket, amióta csak az eszét tudja. Megismerkedik Kuchiki Rukiával, egy Halál Istennel, és hamarosan rájön, hogy ő maga is egy különös képességgel megáldott Isten. Ezzel a hatalommal képes megvédeni szeretteit, barátait és szülővárosát.

 • Release: 2018-07-20
 • Rating: 6.7
 • Production: Cine Bazar / Warner Bros. Japan /
 • Genre: Akció Fantasy Kaland

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Víznyelő Magyarul Online Ingyen

Guarda Víznyelő Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Víznyelő film

Víznyelő Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Víznyelő

 • Shinsuke Sato
  Director
 • Shinsuke Sato
  Screenplay
 • Tite Kubo
  Story
 • Yutaka Yamada
  Original Music Composer
 • Daisuke Habara
  Screenplay
 • Kazutoshi Wadakura
  Producer

Data di rilascio:
JP 2018-07-20

Budget del film:
$3,598,902.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Víznyelő

Víznyelő – Attori cinematografici e attrici

Víznyelő

Sota Fukushi
Ichigo Kurosaki
Víznyelő

Hana Sugisaki
Rukia Kuchiki
Víznyelő

Ryo Yoshizawa
Uryu Ishida
Víznyelő

Erina Mano
Orihime Inoue
Víznyelő

Yu Koyanagi
Yasutora Sado
Víznyelő

Taichi Saotome
Renji Abarai

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Víznyelő film completo gratis, Víznyelő film streaming ita HD, scarica Víznyelő film gratis, Víznyelő streaming sub ita alta definizione, guarda Víznyelő film senza limiti, Víznyelő film per tutti

In una categoria simile

4.2

Halállista

Halállista

Light Truner, a visszahúzódó gimnazista tinédzser ölébe hullik a Halállista névre hallgató, természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, melybe ha beleírja valaki nevét – akinek nem csak a nevét, de az arcát is ismeri -, akkor az az illető meghal. A jegyzetfüzettel jön annak eredeti birtokosa és megalkotója, Ryuk, a haláldémon is (Willem Dafoe hátborzongató hangján megszólalva), aki ugyan nem szól bele abba, hogy Light mire használja a füzetet, de azért terelgeti őt az úton. Azon az úton, amely ugyan – a klisével élve – jó szándékkal van kikövezve, végül a pokolba vezet.

7.6

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.2

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

A Karib-tenger kalózai: Holtak kincse

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja: kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davy Jones, a Repülő Hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarább rendeznie kell a tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik. És ha mindez még nem lenne elég, a kapitány zűrjei miatt meghiúsul Will Turner és Elizabeth Swann kisasszony esküvője. Ugyanis ők is kénytelenek elkísérni Sparrowt a nagy kalandra, mely egykönnyen életük utolsó kalandja lehet.