Film# Roma Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Roma (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-08-25 NA HD

Teljes Film

02:14:00

Roma

Roma Teljes Film Online Ingyen

 • Release: 2018-08-25
 • Rating: 8.5
 • Production: Participant Media / Esperanto Filmoj /
 • Genre: Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Roma Magyarul Online Ingyen

Guarda Roma Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Roma film

Roma Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Roma

 • Alfonso Cuarón
  Director
 • Alfonso Cuarón
  Writer
 • Nicolás Celis
  Producer
 • Alfonso Cuarón
  Producer
 • Gabriela Rodríguez
  Producer
 • Alfonso Cuarón
  Cinematography

Data di rilascio:
MX 2018-08-25

Budget del film:
$0.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Roma

Roma – Attori cinematografici e attrici

Roma

Yalitza Aparicio
Cleo
Roma

Marina de Tavira
Sra. Sofía
Roma

Diego Cortina Autrey
Toño
Roma

Carlos Peralta
Paco
Roma

Marco Graf
Pepe
Roma

Daniela Demesa
Sofi

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Roma film completo gratis, Roma film streaming ita HD, scarica Roma film gratis, Roma streaming sub ita alta definizione, guarda Roma film senza limiti, Roma film per tutti

In una categoria simile

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

4.3

Egy francia család szexuális krónikája

Egy francia család szexuális krónikája

Ma, amikor 7-77 éves korig már mindenki kattintott rá az interneten pornó filmre, vagy a tévében véletlenül odakapcsolt egy felnőtt csatornára, még mindig tiltott dolog a szexről beszélni? Főleg családon belül? Ezeket a gondolatokat boncolgatja könnyed, humoros, tehát igazi franciás stílusban a rendező páros újabb, a hétköznapitól eltérően szokatlan filmjében. A film szociográfia igényességgel ábrázolja egy mai hagyományos francia család nemi életének generációkon átívelő izgalmas bonyodalmait, olyan kérdéseket feszegetve, mint a nemi érettség, vagy a nemi identitás kérdése, a partnerkeresés és az igényes nemi élet.

6

Amerikai pasztorál

Amerikai pasztorál

Seymour egykor a gimnáziumi focicsapat sztárja volt, a helyi szépségkirálynőt vette feleségül, és az álompárnak hamarosan gyönyörű kislánya született, Meredith. Seymour mintaszerű és irigylésre méltó élete akkor vesz drámai fordulatot, amikor Meredith csatlakozik egy radikális csoporthoz, amely a vietnámi háború elleni tiltakozásként a terrorizmustól sem riad vissza. Amikor a kisváros postahivatalát a postamesterrel együtt felrobbantják és Meredith eltűnik, az FBI a lányt teszi felelőssé. Seymour persze nem tudja elfogadni az egyértelműnek tűnő látszatot és magánnyomozásba kezd Meredith után.

6.4

A Spiderwick krónikák

A Spiderwick krónikák

A Grace család – Jared, és ikerbátyja, Simon, nővérük, Mallory és édesanyjuk – New Yorkból egy elhagyatott, régi házba költöznek, mely déd-nagybátyjuké, Athur Spiderwické volt, és amely egy erdőben áll. Hamarosan fura dolgok kezdenek történni az ódon lakban. Mivel a napi rendszerességgel előforduló rejtélyes eltűnésekre és balesetekre a család nem talál magyarázatot, Jaredet kezdik gyanúsítani. Ám amikor a gyerekek nyomozni kezdenek, fény derül a fantasztikus igazságra a Spiderwick birtokkal és az itt lakó lényekkel kapcsolatban.