Film# Hidegháború Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Hidegháború (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-06-08 NA HD

Teljes Film

01:28:00

Hidegháború

Hidegháború Teljes Film Online Ingyen Pawlikowski legújabb alkotása egy évtizedeken és országokon átívelő szerelmi történet. A Hidegháborúban két lengyel zenész kapcsolata bontakozik ki előttünk, akiket egy idő után elválaszt a nő disszidálása. A férfi a kommunista rendszerben próbál érvényesülni, miközben szerelme a lüktető párizsi szalonokban és jazzklubokban próbál szerencsét. Európa különböző pontjain keresztezik egymás útját, hiába telnek az évek, a köztük lévő vonzalom úgy tűnik, hogy erősebb az őket körülvevő világnál.

 • Release: 2018-06-08
 • Rating: 7.9
 • Production: Protagonist Pictures / Opus Film / MK2 Productions / Film4 Productions /
 • Genre: Dráma Romantikus Zenei

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Hidegháború Magyarul Online Ingyen

Guarda Hidegháború Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Hidegháború film

Hidegháború Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Hidegháború

 • Paweł Pawlikowski
  Director
 • Paweł Pawlikowski
  Screenplay
 • Sylvie Barthet
  Line Producer
 • Hugo Le Gourrierec
  Second Assistant Director
 • Michaël Pierrard
  First Assistant Director
 • Ernest Wilczynski
  Camera Operator

Data di rilascio:
GB 2018-06-08

Budget del film:
$4,954,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hidegháború

Hidegháború – Attori cinematografici e attrici

Hidegháború

Joanna Kulig
Zuzanna “Zula” Lichoń
Hidegháború

Tomasz Kot
Wiktor Warski
Hidegháború

Borys Szyc
Lech Kaczmarek
Hidegháború

Agata Kulesza
Irena Bielecka
Hidegháború

Cédric Kahn
Michel
Hidegháború

Jeanne Balibar
Juliette

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Hidegháború film completo gratis, Hidegháború film streaming ita HD, scarica Hidegháború film gratis, Hidegháború streaming sub ita alta definizione, guarda Hidegháború film senza limiti, Hidegháború film per tutti

In una categoria simile

6.9

Az időutazó felesége

Az időutazó felesége

Henry, a chicagói könyvtáros ritka genetikai rendellenességben szenved. Egyfajta időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Az egyetlen biztos pont az életében Clare. A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Különös kapcsolatuk során megélik a fiatalságukat, öregségüket, a szerelem téren és időn át is összeköti őket. Boldogságukat csak két dolog árnyékolja be. Vajon a gyermekük is örökli apja betegségét? És meddig térhet vissza Henry, akit láttak meghalni. Audrey Niffenegger regényéből.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

7.1

Egy botrány részletei

Egy botrány részletei

Új tanárnõ érkezik a jó hírű, patinás St. George kollégiumba. Sheba Hart művészettörténetet tanít, és a legtöbb kollégájától eltérõen kicsit másként gondolkodik a világról. Szerencsére a fiatal nõ gyorsan rokonlélekre talál az egyik idõsebb kolléganõ, Barbara Covett személyében. Ám nem csupán õ az egyetlen, akit elvarázsol az új tanárnõ személyisége, sajátos életszemlélete. Amikor Sheba tiltott szerelmi kapcsolatba keveredik, Barbara az egyetlen, aki a védelmére kel. Talán azért, mert õ sohasem merte megtenni, amire igazán vágyott.

7.4

Máris hiányzol

Máris hiányzol

Milly és Jess gyermekkoruktól fogva mindent megosztottak egymással – a ruhákat, a titkokat és még a pasikat is. A két nő barátsága megingathatatlan. Vagy mégsem? Az élet néha kegyetlen. Míg Jess legboldogabb időszakát éli, addig Millynél mellrákot diagnosztizálnak.