Film# Könyvesbolt A Tengerparton Teljes Film [2017] Magyarul Online Ingyen

Könyvesbolt a tengerparton (2017) Teljes Film Online Ingyen

2017-11-10 NA HD

Teljes Film

01:53:00

Könyvesbolt a tengerparton

Könyvesbolt a tengerparton Teljes Film Online Ingyen Anglia, 1959. A különös nő, Florence könyvesboltot akar nyitni a festői tengerparti kisvárosban. A helyi előkelőségeknek nem tetszik ez az ötlet, és eleinte az angol felső középosztályhoz méltó udvariassággal, majd egyre kíméletlenebb módszerekkel igyekeznek megakadályozni Florence terveit. Az eltökélt nő nem törődik velük, és megnyitja a hangulatos boltot, ahová eleinte bátortalanul, majd egyre gyakrabban térnek be a városka lakói. A helység nagyasszonya, Violet Gamart azonban nem adja fel, és még a parlamentig is elmegy a könyvesbolt elleni hadjáratában. Florence azonban nem várt szövetségre talál a város egyik elvonultan élő, különc lakójában, az ódon és kísérteties udvarházban lakó, megközelíthetetlen Edmund Brundishban.

 • Release: 2017-11-10
 • Rating: 6.7
 • Production: Zephyr Films / A Contracorriente Films / Diagonal TV /
 • Genre: Romantikus Dráma

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Könyvesbolt a tengerparton Magyarul Online Ingyen

Guarda Könyvesbolt a tengerparton Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Könyvesbolt a tengerparton film

Könyvesbolt a tengerparton Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Könyvesbolt a tengerparton

 • Isabel Coixet
  Director
 • Albert Sagalés
  Producer
 • Alfonso Vilallonga
  Music
 • Jean-Claude Larrieu
  Cinematography
 • Isabel Coixet
  Screenplay
 • Penelope Fitzgerald
  Novel

Data di rilascio:
GB 2017-11-10

Budget del film:
$3,582,070.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Könyvesbolt a tengerparton

Könyvesbolt a tengerparton – Attori cinematografici e attrici

Könyvesbolt a tengerparton

Emily Mortimer
Florence Green
Könyvesbolt a tengerparton

Bill Nighy
Mr. Brundish
Könyvesbolt a tengerparton

Patricia Clarkson
Mrs. Violet Gamart
Könyvesbolt a tengerparton

Hunter Tremayne
Mr. Keble
Könyvesbolt a tengerparton

Honor Kneafsey
Christine
Könyvesbolt a tengerparton

James Lance
Milo North

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Könyvesbolt a tengerparton film completo gratis, Könyvesbolt a tengerparton film streaming ita HD, scarica Könyvesbolt a tengerparton film gratis, Könyvesbolt a tengerparton streaming sub ita alta definizione, guarda Könyvesbolt a tengerparton film senza limiti, Könyvesbolt a tengerparton film per tutti

In una categoria simile

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.2

Az

Az

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.