Film# Ami Nem öl Meg Teljes Film [2018] Magyarul Online Ingyen

Ami nem öl meg (2018) Teljes Film Online Ingyen

2018-10-26 NA HD

Teljes Film

01:57:00

Ami nem öl meg

Ami nem öl meg Teljes Film Online Ingyen A What Doesnt Kill You igaz történeten alapszik, méghozzá két gyerekkori jó barát történetén. Háttérül ezúttal Dél-Boston lehangoló miliője szolgál, főszerepben a Hawke-Ruffalo duó, akik kétségbeesésükben a megélhetési bűnözők útjára lépnek, de (ahogy megszokhattuk) egyáltalán nem lesz kifizetődő a frissen választott “karrier”.

 • Release: 2018-10-26
 • Rating: 5.4
 • Production: The Cantillon Company / Columbia Pictures / Scott Rudin Productions / Pascal Pictures / Metro-Goldwyn-Mayer / Yellow Bird / Regency Enterprises / New Regency Pictures /
 • Genre: Dráma Thriller Rejtély Bűnügyi Akció

Condividi questo film ai tuoi amici

Teljes Film Ami nem öl meg Magyarul Online Ingyen

Guarda Ami nem öl meg Jó szórakozást, bárhol és bármikor. A tartalom optimalizált PC, Mac, Mobile, PS4, Xbox One és Smart TV esetén

Cosa dice la gente Ami nem öl meg film

Ami nem öl meg Galleria di film

Direttore del film e dell’equipaggio dietro Ami nem öl meg

 • Fede Alvarez
  Director
 • Fede Alvarez
  Screenplay
 • Jay Basu
  Screenplay
 • Steven Knight
  Screenplay
 • Stieg Larsson
  Characters
 • David Lagercrantz
  Novel

Data di rilascio:
SE 2018-10-26

Budget del film:
$43,000,000.00

Wiki Page:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ami nem öl meg

Ami nem öl meg – Attori cinematografici e attrici

Ami nem öl meg

Claire Foy
Lisbeth Salander
Ami nem öl meg

Sverrir Gudnason
Mikael Blomkvist
Ami nem öl meg

Sylvia Hoeks
Camilla Salander
Ami nem öl meg

Lakeith Stanfield
Edwin Needham
Ami nem öl meg

Stephen Merchant
Frans Balder
Ami nem öl meg

Vicky Krieps
Erika Berger

Gli utenti inoltre cercano e guardano film con queste domande: guarda Ami nem öl meg film completo gratis, Ami nem öl meg film streaming ita HD, scarica Ami nem öl meg film gratis, Ami nem öl meg streaming sub ita alta definizione, guarda Ami nem öl meg film senza limiti, Ami nem öl meg film per tutti

In una categoria simile

7.3

A tetovált lány

A tetovált lány

A titkok soká élnek. Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. Az idős milliárdos meg van róla győződve, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker személyében. Közös kutatásuk túl sok érdeket sért és rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

7.5

A tetovált lány

A tetovált lány

Negyven esztendővel ezelőtt, egy családi összejövetel alkalmával titokzatos körülmények között eltűnt Harriet Vanger. A lány testét sohasem találták meg. A nagybátyja, Henrik meg van győződve arról, hogy Harrietet meggyilkolták, és a tettest a Vanger-klán tagjai között kell keresni. Megbízza a lecsúszott gazdasági újságírót, Mikael Blomkvistet, hogy próbálja meg kideríteni, mi történt. A férfi nem várt segítőtársra akad a tetovált hacker lány, Lisbeth személyében. Minél mélyebbre ás a furcsa páros a múltban, annál sötétebb és veszélyesebb dolgok kerülnek felszínre.

7

A kártyavár összedől

A kártyavár összedől

A vidéki házban történt brutális családi leszámolás után a féltestvére által lelőtt Lisbeth, illetve a lány által megsebesített apja ugyanabban a kórházban lábadozik. Lisbeth féltestvére, Ronald pedig megszökött. Miközben Lisbeth lábadozik, arra vár, hogy a gyilkosságok elkövetése miatt bíróság elé állítják. A Millennium újságírója, Mikael mindent elkövet, hogy segítsen a lánynak, ám a svéd titkosszolgálat befolyásos emberei – akik nem szeretnék, hogy a múltbeli piszkos ügyeikre fény derüljön – megpróbálják elhallgattatni.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.